@fagam91 bankalar bazen uzmanlık için ikametgaha önem veriyorlarmış. ben sizin yüksek puan almanıza , mülakatta başarılı geçtiğini hissetmenize rağmen olumsuz sonuçlanmasını buna yordum
bbfacedasz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
RE: 2018 DÜNYA KUPASI
favorim tabiki almanya linekere selam olsun gönlüm messili arjantinden yana amma
-
RE: ***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
çok ketumsunuz efenim @Fagam91 , @kpssa34 ne açıdan değerlendirdiğine göre değişir tabi ama bence yeterli düzeyde ingilizceniz varsa banka müfettişliğinin yazılı kısmını geçmek daha kolay
-
RE: GUY 2018 AYDIN
kesinlikle fırtına öncesi, ege illerinin düşük kapatma ihtimali var mı ki :S
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@elisa açıkçası bende merak ettim enişteleriniz ne iş yapıyor özel bir iş olmalı ki sorulsun
-
RE: Emlak balonu ne durumda?
@hgrotius zarar ediyodur herhalde binlerce liralık dosya masrafı çıkartmıyolarsa
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@duyguuu37 hocam ben iştiraklerin istanbul tazminatı almadığını bilmiyordum, idari için konuştum gerçi guy da ne kadar maaşı alıyo tam bilmiyorum 3900 civarını baz aldım ben
-
RE: Güncel Ekonomik Gelişmeler
merkez bankası politika faiz (1 hafta vadeli repo ihale faizi) oranını 125 baz puan arttırarak yüzde 17.75 e yükseltti.
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@ceska p13 p14 p15 puan türleri seni ilgilendiriyor. o kadar zayıf sayılmaz hazine, kalkınma bak. ekonomi bak. uzmanlıklara girebilirsin ama böyle bir yol çiziyosan kendine kesinlikle yds 80+ puan alman lazım
-
kazanan arkadaşlara tebrikler, olmayanlara daha iyisi inşallah
bbfacedasz tarafından gönderilen son iletiler
-
@bluephantom hocam sizin arkadaşınız idari bölümde uzman yardımcısı sıfatında mı?
-
@antoniogramsci kaçta başlıyormuş peki bilginiz var mı?
-
kazanan arkadaşlara tebrikler, olmayanlara daha iyisi inşallah
-
@yeni-mezun yeni zamla onu da geçecek hocam
-
@duyguuu37 hocam ben iştiraklerin istanbul tazminatı almadığını bilmiyordum, idari için konuştum gerçi guy da ne kadar maaşı alıyo tam bilmiyorum 3900 civarını baz aldım ben
-
@bluephantom hocamın bahsettiği sanırım tek maaş ama malum bankacılar yılda 16 maaş alıyor öyle hesaplayınca guy maaşına yaklaşıyor
-
1 ay diyordu mülakat yerinde yardımcı olan beyefendi. bakalım benim merak ettiğim eğitim ne kadar sürecek acaba
-
@thinkful ikisi de, eskiden ankara'da eğitim veriliyormuş ama son alımda istanbul'da eğitim verilmiş diye biliyorum
-
@onuktekin 5 kasımda girecek olan arkadaşınızın puanı yüksek mi mülakat tarihlerini neye göre sıralamışlar acaba?
-
@bianconeri hocamın gm ve hazine birimiyle ilgili düşüncelerine tamamiyle katılıyorum, destekleyici bilgi olarak ingilizce için tazminat sırasıyla 300-450-600 brüt , spk tazminatı yok