Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@keynesinabv haber var mı hocam ilanla ilgili.
-
aynen sınav olacaksa çalışmak lazım
-
@keynesinabv duyum var mı hocam son durum nedir?
-
yeni bir haber varmı acaba arkadaşlar ?
-
@tolga80 https:// www. mymemur. com. tr/halkbank-2018-yili-1300-personel-alimi-ne-zaman-baslayacak-100747h.htm
-
@ozge17 hocam bana bu haber çarpıtılıyor gibi geliyor.
neden derseniz,son alımda servis mülakatından elenenlerdenim ve o sıra mülakat sonuçlarımızı beklerken osman arslan bu açıklamayı yapmıştı ve ben bizi(yani mülakat sonucu bekleyenleri) kastediyor şeklinde yormuştum... -
@marjinalfaydali aynen öyle yeni bir personeli alımı haberi değildi o yüzden biz siteye dahi koymadık.
-
@evandro evet ben de bu şekilde hatırlıyorum.inşallah yanılıyorum da sürpriz bi şekilde gelir ilan.
-
Aydın’da bi Halkbank şubesinde Komiser Yard için para yatırırken oradaki çalışanlara bu sene alım olacak mı diye sordum. Halkbank 3 yıl alım yapmayacak dedi gişedeki personeller. Tabi ne kadar doğru oldugunu bilemeyiz..
-
Arkadaşlar yarın saat 21.00 da Twitter'da #Ziraat2000ServisGörevlisi #HalkBank2000ServisGörevlisi tagleriyle etkinlik başlatalım. Twitter hesabı olmayan da açsın, zor değil. Kader kısmet deyip yerimizde saymayalım! Beklemekle sadece zaman geçer, aktif olalım lütfen. İŞSİZLIĞİ BENİMSEMEYİN!