Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@gizem_ evet ya kimse yok mu gecen yıl ne kadar sürede acıklamıslar
-
@onuktekin bana hiçbir şey belirtmediler hocam.
-
@ozge7316 geçen yıl istanbul uzman yardımcılarının mülakatını bittikten sonra 1 hafta içinde açıklamışlar. Bizim bu sene 4 haftayı da geçti maalesef.
-
@ozge7316 geçen sene sonuçların hepsi aynı anda ve tüm mülakatlar bittikten yaklaşık 2 hafta sonra açıklandı. Sadece istanbul'da işe başlayacak olanlar ilk eğitime çağrıldı ve işe diğer illerden 2 hafta önce başladı.
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Sonuç geciktikçe insan daha çok kafasında kurmaya başlar ya, benimki de o hesap mülakatı saniye saniye düşünmeye başladım Kafama takılmışken sizlerle fikir alışverişi yapmak istedim; sizce aynı komisyonun bazı kişilere 10 küsür alan sorusu sorarken bazılarına hiç sormadan, sohbet havasında geçmesinin nedeni nedir? Hangisi daha hayra yorulmalıdır?
-
@blairwaldorf bunun cevabını ben de çok merak ediyorum ama eski senelerin yazılarını okuyunca grup mülakatında iyi olanları panelde çok zorlamadıkları hakkında bir şeyler okumuştum bunla da alakalı olabilir. Benimle aynı komisyonda giren arkadaşımı baya tutmuşlar arka arkaya alan soruları sormuşlar ama bana soru üstüne soru gelmedi ama sohbet havasında da geçmedi. Anlamadım ya.
-
Kesinlikle bölüm önemli, bitirme yılı önemli özgüven sahip mi kpss alternatif olup olmadığı vs bunlar cok önemli bence buna göre insan sarrafi olmuşlar komisyonlardaki bence buna göre davrandıklarını düşünüyorum.
-
Herkes nasibindeki olaniyla karsilacak.Herkes elinden gelenini yapti. Dua etmek gerekir artik
Nasibinde varsa gelir Hintten Yemen'den
Nasibinde yok ise ne gelir elden. -
1.komisyonda girdim.benden oncekilere 8 10 soru gelirken bana,benim zorlamamla 3 soru geldi....bolumum ekonometri.bununla mi alakali bilmiyorum ama bana az soru sorulmasi,kisa surmesi ve ilgisiz tavir takinilmasi kafama takiliyor ve sonuc olumsuz olacak gibi geliyor...(grup mulakatim oldukca iyiydi.)
-
@felix hangi komisyondu hocam
-
Grup mulakatim benim de iyiydi ve bireyselde hic gulumsemediler. kim anlatsa gulduler espri yaptilar seklinde anlatiyo. Benim nerdeyse yuzume bakmadilar cok ilgisizlerdi. Tercih ettigim sehri neden ettigim bile sorulmadi. Ama hic yuzumden tebessumu eksik etmedim. Sonucu cok merak ediyorum
-
@ozge7316 1.komisyondu hocam
-
@marjinalfaydali 1.komisyonda giren arkadaşıma da arka arkaya bir sürü alan sormuşlar ama çok ilgisizlermiş yüzüme bile bakmadılar dedi. Grup mülakatı nasılmış bilmiyorum ama. Bunu bile bile yaptıklarını düşünüyorum. Size hangi birimi istersiniz diye soruldu mu?
-
@felix ben de aslında grup mülakatımın başarılı geçtiğini düşünüyordum, hatta çıkışta gruptaki kişilerde birisi beni tebrik etmişti ancak bireysel mülakatta bana “sence grup mülakatında geri planda mı kaldın?” Sorusu geldi. Genel olarak 2-3 alan sorusu geldi, zorlamadılar ancak ilgililerdi 25 dakika kadar sohbet ettik. Kafam çorba oldu gerçekten her ihtimali değerlendirmekten
-
@felix hayir hocam bana hangi birimde calismak istedigim sorulmadi.kendimi tanitma faslimda oldukca ilginc detaylar vermeme ragmen ilgilenmediler..sadece neden yazdigim ili tercih ettigimi sordular.bunun disinda bir de grup mulakati nasildi diye sordular o kadar...
Ilgisiz olmalarina ragmen o kasvetli havaya kapilmadim hep tebessum ettim..hayirli sonuclar gelir insallah. -
@blairwaldorf sizin kaçıncı komisyondu hocam? Benzer olay benim de başıma geldi, grup mülakatımın iyi geçtiğini düşünüyordum ama ertesi günü tersini söylediler. Benim öyle 25 dk sürmedi 10-15 dk maksimumdur ama öyle sohbet havasında geçti diyemem.sohbet ettik, içerde esprililer havada uçuştu diyenlere çok özeniyorum onu da bir tek 4.komisyonda konuştuklarımda gördüm o gün
-
@marjinalfaydali yazdığım il derken sizin ki servis görevliliği miydi? Her komisyon herkese şöyle davranmış durumu olmamış kısaca şansımıza ne çıkarsa olmuş. Neye göre yaptılar bilmiyorum
-
sadece mülakata göre değerlendirmeyecekler emin olun okuduğunuz okul sınavdan aldığınız puan ingilizce seviyeniz sertifikalarınız vs. daha bir çok şeye bakarak karar verecekler merak etmeyin o yüzden mülakatım kötü geçti beni kesin almayacaklar diye düşünmeyin arkadaşların da dediği gibi geçen sene mülakatı kötü geçmesine rağmen kazanan bir sürü arkadaş olmuş iyi düşünmeye çalışın
-
@felix benim 7.komisyondu, o komisyona giren herkesin 20-25 dakika civarı sürdüğünü duyduğum için süreden dolayı pek umutlanamıyorum Sohbet havasında geçti derken de kastım bankacılık, Halkbank ve benim kişiliğime yönelik sorular geldi. Alandan 3 soru anca gelmiştir. Espriler bizde de havada uçuşamadı malesef
-
@felix evet hocam bebim servis.belirtmeyi unutmusum.artik komisyonun davranis ve sozlerine anlam yuklemek gereksiz.bekleyip gorecegiz...