2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bence çarşamba Perşembe gibi açıklanır haftaya pazartesi de mülakata gelin denir hayırlısı bakalım..
-
@bcbc3434 yok Hocam birkaç sayfa geride tartıştık maaş konusunu sayfalarca
-
Banka mudurleride bilmiyo mu 85+kpss a puani olan bir aday bizi birakir gider diye.Mulakatin oldugu bir yerde suan kpss aciklanali 7 ay olmus p48i 90 olup atanamayan bir cok kisi var.ve bunlar halkbank mulakatinada katilcak.Sgk vmy kaymakamlik kyk aciklanmadi
-
@jois06 hocam hangi sehir icin sordunuz acaba ? Bencede evde issiz beklemektense ortalama 3000 e sukur .
-
@kamuguy Ankara'da sordum ben. İstanbul için tabi durum farklı olacaktır. valla şu şartlarda ortalama 3000 harika para. (başka şehire gitme durumum olduğu halde böyle düşünüyorum) bu arada sorduklarımdan dil tazminatı alan yoktu.
-
@jois06 aynen insallh hocam .bir yerden baslayip hayata daha olumlu bakmak icin firsat bende artikgozumu karartip balikkesir yerine dogu yazdim puanim tum illere yetmesine ragmen issizlik zor gercekten insallah emek veren herkes girsin .bizlerde girip rahat bir nefes aliriz . tesekur ler hocam bu arada verdiginiz bu bilgi icin ben de burdaki halkbankasina sormayi dusunuyorum bakalim ne diyecekler.?
-
@cicek33 amaçları neki bunu yapmakta geçen sene de böyle yapmışlar hem istanbulda olacak diye şart koşuyorlar hem de 2-3 gün müsaade veriyorlar insanlara hazırlanmaları için saygısızlık bu bence artık. doğudan gelip mülakata girecek insan bile vardır yani kimse kimseyi düşünmüyor ya
-
@essra23 hocam ben ankaradayım mesela ama İstanbul olacağını söylediklerinde ilk aklıma gelen doğu bölgelerinden gelecek arkadaşlardı ya inşallah bölge müdürlüklerinde olur da kimse mağdur olmaz
-
Anlam veremedigim bir durum var tarihleri niye aciklamiyolar bu kadar zor olmamali.Icimiz kan agliyo hergune issiz uyanmaktan.Bnce kurumlar iibflilerin isszi oldugunu bilmiyolar.Sanki hepimiz isi gucu olan insanlariz gibi davraniyolar.Gecen yil 2 hafta icinde mulakat tarihleri belli olmus.Bu yil 3.haftaya girdik hala haber yokmGecende yazmistim sinavin aciklandigi gun arkadasindan haber alarak bilgi paylasan bi kisi vardi onun bulmami lazim bilgiyo o alabilir
-
@meltem_90 bilgi var mi mulakatla ilgili?
-
Elimize telefonu her aldığımda resmî siteyi ve burayı kontrol eder oldum. İşsizlik zor gerçekten
-
@ii-hamid iü. mezunuyum.arkadaşım guy olarak atanmadan önce askerlik,boşluk vs. den dolayı ıspartada yüksek yapmaya başladı.söylediği şoke etti beni zira ısparta 600.000 ile alıyormuş ibbf yi.düşünün yeni açılan okul değil,süleyman demirel.tahminen minimum 30 yıllık okul.kontejanlar boş kalıyormuş.ben 80000 ile iü ye girdim,şimdi 200000 miş galiba.geçiş dönemi yani belirsizlik dönemi kazığını biz tedik ancak yeni nesil bizi görüp yazmıyor iktisat falan.cidden türkiyedeki en mağdur bilimlerden biriyiz.her yere açıldı.biz okurken bu kadar her yere açık değildi.(2010 girişliyim üniye)
-
facebookta da bir grup vardı sanırım ben de face olmadığı için bakamıyorum ordaki arkadaşlar ne diyor arayan soran olmuş mu bankayı
-
@essra23 hayır kimse bilmiyor yazılmadı ama bn dün aradığımda bu haftaiçinde dedi insan kaynakları
-
@fb teşekkür ederim burda da bir arkadaşa net bilgi veremiyoruz çalışmalar sürüyor yarın haftaya bişey diyemem tarih veremem denmişti o zaman haftya da başlamaz bu mülakatlar
-
Bu hafta sonu olmaz ama artik degil mi mulakatlar
-
@merhuume ablacığım gün olmuş salı daha mülakat tarihi belli değil.sakinleş biraz.sıkma bu kadar kendini.
-
@merhuume haftasonu olmuyor zaten mülakatlar mesai saatleri içinde yapılıyor
-
İstanbul'da yapılan mülakatlarda daha önce 4 5 gün kadar süre tanımıştı başka bankalar. Belki Halkbank daha farklı yapar. Bekleyelim görelim. Ben anksiyetem var diyordum ama benden daha fena durumda olanlar varmış. Yapmayın etmeyin, sağlığınıza yazık. Su akar yolunu bulur.
-
Istanbul dışından gidecek arkadaşlar otel bakmaya başladınız mi? Bu ayrıntıları düşünmekten ders calisamiyorum