2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@jois06 Ordan bakmak aklıma gelmemiş bu panikle , çok sağolun. Taksiye atlar gideriz artık bir şekilde
-
@cicek33 sanmiyorumanlastiklari oteli ceşitlendirme gibi bir ihtimal biraz dusuk gibi
-
@byteks1 Yarın İky arayıp soracağım çünkü ona göre uçak bileti almamız gerekiyor. Herkesin Allah yardımcısı olsun
-
Arkadaşlar ilk mülakat günüm saat 8 de. ilk mülakat gününden önceki konaklama masraflarımızı kendimiz mi karşılayacaz
-
@duyguuu37 antremana ihtiyacın varsa tabi ki seve seve
-
@marshallkeyness ben de bu soruma cevap arıyorum hocam yarın ik yı arıcaz olmadı
-
@marshallkeyness galiba oyle olacak gibi gorunuyor cunku aciklama bu sekilde bir algı yaratiyor malesef
-
Gorusmeleri yazalim insallah hocam kim gorusmeyi basarir ise IK ile bilgileri aktaralim
-
@marshallkeyness 18/19 mart hocam benim mulakatim da
-
@ori ziyadesiyle var tabi,ama kamuya saçmalamayim simdivakit cok dogru cumleler bulurum insallah,tesekkur ederim basarilar
-
@duyguuu37 Allah hepimizin gönlüne göre versin başarılar
-
@derya88 yarın arayıp öğrenmemiz lazım, otelde kalmak istesek bile yer kalır mı o da belli değil
-
27-28 şubat için whatsapp grubu https://chat.whatsapp.com/ES8Qd8lemPKIt0qnOKIIAA
-
@marshallkeyness bence bu konaklama isini kapasiteyi dusunup hesap etmislerdir yahu o kadar da olmaz yani olmaz dimi
-
@marshallkeyness yer olur diye düşünüyorum şöyle ki herkes bir gece konaklayabilecek o gün mülakata girecek insan sayısı en fazla 100dür. Salladım o kadar yoktur bile belki .Onu da ayarlasınlar bi zahmet
-
1-2 mart var mı mesajımı gören. Kaç kişiyiz acaba ?
-
@mcancakar ya zaten onların söylediği tarihte( ilk mülakat ile ikinci mülakat arasında ) zaten yer vardır, ama biz ilk gün mülakatından önce kalsak yer bulur muyuz
-
Bilgileri kontrol etmek için halkbank başvuru sayfayı açmaya çalıştım. Sayfama girmiyor deneyen oldu mu bi problem var sanki
-
Daha önce Halkbank grup mülakatına girmiş olan var mı?
-
@marshallkeyness bi gün önceden konaklama konusu kafamı karıştırıyor olmadı yakında bi otel bulup orda kalmak gerekir