@maças bu tarihler kesin mi bi daha değişme durumu olacak mı diye sordum bu tarihler kesin dedi, değişme nedenini biz bilmiyoruz öyle bilgi geldi tarzında cevap verdi
2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@maças bu tarihler kesin mi bi daha değişme durumu olacak mı diye sordum bu tarihler kesin dedi, değişme nedenini biz bilmiyoruz öyle bilgi geldi tarzında cevap verdi
-
Zubeyde hanım hizmetiçi eğitim enstitüsünde 15 Şubat için rezalet yapıp onu iptal edecek olan var mi mülakat tarihi değişikliği nedeniyle öne çekmek istedim ancak 15 Şubat doluymuş
-
Pardon arkadaşlar yanlış yazmışım 15 şubat için rezervasyon yapıp iptal edecek olan var mi ?? Rezelet bir duruma düştüğümüz için kelimelere yansımış resmen :(((
-
Daha yeni bilgilendirme mesajı atıyorlar o kadar çok şikayet gitti ki mesaj atma gereği duydular
-
Anketi yeniden doldurdum, dikkat edelim ne olur ne olmaz..
-
Ya ucak biletlerini almistik 2 kisilik.versinler paramizi o zaman rezil ettiler bi sinav yapacaklar .
-
Anadolujet promosyonlu bilet almıştım. İptali için aradım. 80₺ye aldığım bilet için 15₺ geri ödeme yapıyorlar. Bi konuşun isterseniz.
-
Bu ülkede personel alımlarını organize edecek aklı başında biri yok mu ya ?
-
Arayin ucak biletlerimizi versinler arkadaslar cope gitti paramiz ya cocuk oyuncagi mi bu zirt pirt tarih mi degisir kim bu ik nin basindaki yaa arayip yanan biletlerimizi talep edelim
-
Ben bi konusabilsem, hem magdur ediliyoruz hem de acmayip mesgule atiyorlar nasil bi duzen nasil bi sistem bu?
-
Eger mulakatlara bi hafta kala tarihleri degistiriyolarsa bilet ucretlerini de odemeyi goze alacaklar olmaz oyle ya
-
@meltem_90 bir hafta bile degil 3 gun kala. Ayip gercekten issiz insanlara
-
@mağdurum emin misiniz
-
Arkadaşlar bu da mülakat bir parçası vurdumduymaz olun
-
Iade edilmio arkadaslar yeni bilet aldik insallah yine bir degisiklik olmaz
-
benimkide 25-26 subat olmus
-
@hazalsule hangi il ?
-
ne ağlamışsınız arkadaş ya bakın sitenin girişinde diyor ki 'başvuru takip süreci' ayrıca başvururken açıklamaları okuduysanız değişiklik yapma hakkını banka saklı tutmakta. ne güzel 2 hafta erken iş sahibi olacaksınız harcayacagınız para 2 günlük yevmiyeniz sadece biraz pozitif yönden bakın
-
Sivas benim ki
-
@hazalsule benim de aynı tarih:)