2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@elisa bende de aynı sorun var annemle gelcektim ama bu gidişle tek geleceğim
-
@elisa ben de esimle gidecegim.nasil olacak acaba...
-
@marjinalfaydali 120 £ falan yazıyodu gecelik
-
Arkadaslar ben 73 puan ile kastamonu icin girecem,servis gorevlisi,5 ve 6 mart mulakat saatlerim sabah erken vakitte,farkli il den gelen arkadaslar icin atasehir biraz karisik gelebilirmis bende akrabama sordum ama tarihlerimizi belirleyip bir arada otelden gecis yapabiliriz ya da servis olanagi var mi tecrubesi olan arkadasimiz var midir? Herkese cokca basarilar
-
@duyguuu37 Servis olmasa bile 4 kişi taksi tutup gidebilir. Mesafe yakın.
-
@marshallkeyness hocam 18-19 var galiba Sondaki kişiler biziz başka yok
-
facebook da birisi aramış servis kalkacak demişler.
-
Sınav puanımız da mülakatların ortalamasına katılır mı acaba?
-
İstanbul' u tercih ettik diye otel de kalma hakkımız yok ya ne kadar saçma..
Aslında İkametgaha baktıklarının bir göstergesi..
yani istanbul dışından istanbul' u yazdıysanız şansınız yok demektir...
bana göre tabi.. -
@onuktekin bende bunu dusunmustum cok tesekkur ederim ancak saatler tarihler cok farkli olunca ister istemez farkli olanaklari da dusunmek gerekir nasip artik
-
12 şubattan 20 marta kadar mülakat mı olur ne biçim iş bu mayısta kazanan adaylar başlar.
-
@ori ben oyle oldugunu dusunmuyorum acikcasi,gecmis sinavlar da ikamet ettigi ilin puani yuksek kapatip riske atmamak adina baska iller yazanlardanim o sebeble bastan çöküş yasatmayin lutfen
-
@duyguuu37 Rica ederim sabah saat 8'de mülakat olması geriyor insanı. Hepimiz de biliyoruz o anca 10'da başlayacak.İK servis olacak demiş galiba. Mağdur etmezler bence. İyi bir mülakat süreci geçireceğimize inanıyorum.
-
@duyguuu37 yok ya çöküş yaşatmak gibi bir amacım yok benim ki sadece bir tahmin. Siz böyle olmadığına beni inandırırsanız size inanırım eleştiri bunun için vardır
-
Arkadaşlar ya otelde konaklıycaz tamam da bu otel hilton mu olmak zorunda yani herhangi istediğimiz bi otelde kalabilcz dimi yani soru saçma gelebilir de valla Napim sormuş bulunduk bikere
-
Bi arkadaş aramış ik yı sormuş “ İstanbul ilini tercih edip başka şehirden gelenler neden konaklamadan faydalanamıyor ? “ diye. Verdikleri cevap gülünç “ İstanbul’u tercih edenler daha önceden kalacak yerlerini ayarlamışlardır diye düşündük “ demiş. Söver misin sabaha mı bırakırsın !!
-
@cicek33 hiltonu beğenmediniz heralde
-
@birgarip yok ondan değil de tek gitmiycem de şimdi yani ondan sordum
-
@onuktekin umarim oyle olur hepimizin arzusu bu yonde
-
@ori aslinda mulakat kurulundan once sizi inandirmak iyi bir fikir antreman olur