2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mask 22-23 subat ta ankara benim
-
@haticeaydinn ankara için benimde 22-23 subat
-
@derya88 en kötü öyle yaparız artık
-
Hocam 170€ civarında bi rakam var ortada verceksen kalırsın
-
@alperen-turkuaz mobilden Chrome'dan hata veriyor. Başka bir tarayıcıdan ya da bilgisayardan deneyin.
-
Peki ilk mülakat günü otele sabahtan giriş yapabilir miyiz hazırlanmak için
-
Ben de 4 5 aralık Antalya için girecektim . Ama 4 aralıkta vakıfbank sınavına da gireceğim . çok kötü çakıştı ikisi . başka bi yolu yyoktur değil mi arkadaşlar ?
-
Aralık nerden çıktıysa kafa gitti . 4 5 Mart
-
@mcancakar ne için dediniz bunu hocam?
-
Bu anketi de ikinci kez doldurabiliyormuyuz arkadaşlar?
-
@cicek33 evet
-
@kontrolluinsan eyvallah
-
Arkadaşlar benimde 12/13.02 bazı arkadaşlar Mart yazmış tüm mülakatlar bittikten sonra mı sonuçlanır yoksa il il mi ?
-
Bakın arkadaşlar ben 10 gündür "İstanbul'da olmasın IK'ya şikayetimizi bildirelim" diye dil dökerken herkes rakip eleme mantığıyla düşündü. Şimdi İstanbul için gelecek olanlara ikinci oteli ayıramamışlar.
Şimdi onlar kendi haklarını savunsun en az 400-500 kişi vardır İstanbul tercih eden. Benim diyeceğim şu:
HİLTON KONAKLAMAYI 2 GECE YAPSIN.
Bak kurban olayım IK'yı arayacaklar bu şikayeti lütfen dile getirin. 8.30 da mülakat var birçok kişinin. Yazıktır. Günahtır. Hepimizin sıkıntısı bu. Lüfen. Rica ediyorum. İyi geceler -
Bakın daha önce haklı olduğu halde sesini çıkaramamış arkadaşlar için örnek cümle çıkardım. Benim pek tarzım değil ama "mülakat için kötü izlenim olur" diye çekinen arkadaşlar için birebir:
"Efendim sizden istirham ediyorum, ben ve bir çok arkadaşımız uzak yollardan gelecek. Yine pek çoğunun sınavı saat sabah 8:30 da. Yol için yeterince masrafa gireceğiz. Bize 2 gece konaklama hakkı verin."
Daha sert girişmek isteyen arkadaşlar için cümle:
"Bakın zaten şu an haberlerde, sağda solda kötü intiba bırakmışsınız. Benim Hilton'a verecek param olsa servis görevlisine başvurmazdım" -
arkadaşlar bnm mülakatım 6 7 si sabah 8 de olcak eğer konaklama 1 günlükse 5 nde gelecek arkadaşlarla birlik olup bi çaresini düşünelim.
-
kırklareli mülakat tarihleri 19 20 şubat arkadaşlar bir teyit edelim kırklareli yazanlar ses versin bir
-
@baharvakti ben de kırklareli için mülakata katılacağım hocam saat ve tarihler checked ancak bir sorum olacak; mülakat tarihinden önceki gün yani 18 şubatta otelde konaklayabiliyor muyuz yoksa sadece 19 şubatta mı konaklayabiliyoruz?
-
dostlar ben büyük bir ihtimalle üsküdar selimiye civarında kalacağım ordan hilton a ve genel mudurluge nasıl giderim ne kadar tutar mesafe yaklasık olarak
-
7 8 mart kayseriden gidecek olan var mi