madem ilanlar geliyor, daha fazla bastırmanın tam sırası. bir ilan daha verip, sadece 3000 guy diyelim.
kontrolluinsan
@kontrolluinsan
kontrolluinsan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@burcuburcu sadece ibf yok.çalışma ekonomisi hiç yok.
-
RE: KYK PERSONEL ALIMI 2018
arkadaşlar koruma mumurluğunu 0,3 puanla kaçırmış birisiyim ve sonradan forumda okuduğum kadarıyla 60 civarı kişi mülakatına gitmemiş.Allah için şimdiden ciddi düşünün...maaşı 2000 lira ve buna gerçekten ihtiyacı olanlar var.tuttuktan sonra beğenmeyecekseniz veya kpss a dan 90 puanınız varsa ki zor bir durum biliyorum alımlar yok ancak bizim tek umudumuzuolan ve mülakatına gitmeyeceğiniz sözleşmeli memurlukta elimizden almayın lütfen.
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
@fact0riel herkes ne kadar sınav varsa girmiştir.
-
RE: Taşeron işçiler
@kismetnasip mezun olduğumda kadının teki seni taşeron yerleştireyim demişti.sonuçta memur saatişyle çalışıyorsun,o sırada kpss ye de çalışırsın oğlum demişti.aklıma edeyim.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
klasik bir soru...maaş ne kadar arkadaşlar?
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@oguzidane kardeş demek iatediğini anladım ama boşuna asmış olursun kendini .zeka değil ezber sınavı.
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@luthor inşallah bir an evvel ekmeği kazanmaya başlarız...
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
komisyondaki üyelerin görevleri neler acaba?bir tahmininiz var mı?
kontrolluinsan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
madem ilanlar geliyor, daha fazla bastırmanın tam sırası. bir ilan daha verip, sadece 3000 guy diyelim.
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@hkartal benim bildiğim öyle değil.yıllar önce ösym burosundan kpss başvuru yaparken sormuştum.
-
@guyan-gelmiş tamam kardeşim kasıtlı yanlış bilgi vererek insanları kandırmaya çalışıyorum.zaten düz memurun maaşı 3000 tl den 3800'e çıktı bu mantıkla.tüm memurlara bu yıl minimum %25 zam oldu,haklısın.
-
@guyan-gelmiş 2000 derken ilanda 2150 okudum.ilanı açıp okuyabilirsiniz. memurlarda mevcut.
-
arkadaşlar koruma mumurluğunu 0,3 puanla kaçırmış birisiyim ve sonradan forumda okuduğum kadarıyla 60 civarı kişi mülakatına gitmemiş.Allah için şimdiden ciddi düşünün...maaşı 2000 lira ve buna gerçekten ihtiyacı olanlar var.tuttuktan sonra beğenmeyecekseniz veya kpss a dan 90 puanınız varsa ki zor bir durum biliyorum alımlar yok ancak bizim tek umudumuzuolan ve mülakatına gitmeyeceğiniz sözleşmeli memurlukta elimizden almayın lütfen.
-
@busonolsun kesinlikle.ösym kabul etse 2 yıllık hemşirelik okuyıp erkek hemşire olmayı düşünmüştüm.ösym kabul etmiyor.
-
@umutsuz-vaka onu geç,5000 kadro için başlayalım.3000 kadro iktisat-lojistik-sigortacılık!!ibf ne yapsın?
-
@busonolsun şöyle anla:ingilizcesi olmayan çekoce,5000'in 1'ine başvuramıyor.