@instinct, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@zkzk merhaba. Hatay ili icin mulakata gidecek birini henuz gormedim bu konuda yardima ihtiyacim var
Facebook grubunda vardır belki oraya bakın isterseniz
@instinct, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@zkzk merhaba. Hatay ili icin mulakata gidecek birini henuz gormedim bu konuda yardima ihtiyacim var
Facebook grubunda vardır belki oraya bakın isterseniz
Okurken bir seminer düzenlenmişti mülakat kıyafetleriyle ilgili hatırladıklarımı paylaşayım
Erkekler için lacivert veya siyah takım kravatta kesinlikle mavi hatta slayt gösterisi hazırlamışlardı bürokratların hemen hemen hepsi mavi ve tonlarını takmışlardı
Kadınlar için yine lacivert veya siyah takım abartıdan uzak makyaj takı konusunda küçük tek inci gibi bi kolye veya yine küçük küpelerden bahsetmişti saçın toplu olması tercih ediliyormuş. Ayakkabı konusunda hatırladığım tek şey kısa topuk
@zynpstn net bir sayı verilemez banka senin için ne kadar harcama yaptıysa onu ödersin
İş bankası gişe mülakatına girmiştim. 2 kişi vardı karşımda gayet güler yüzlü davrandım sürekli not alıyorlardı iyi davranmışlardı. Alanımla ilgili hiçbir soru sormadılar günlük yaşantım, okulum, arkadaş çevremi öğrenmek istediler. En son kime yardım ettin tepkileri neydi gibi sorular sormuşlardı.