2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@smry https ://m.facebook.com/groups/1651713858183173?tsid=0.036382475269706616&source=result
-
@yaseminnnn merhaba Adıyaman veya Antep WhatsApp veya face grubu varmış nasıl ulaşabilirim acaba
-
@ray-malifalitiko ben varım 25 26 subat ankara
Ilki 12 de ikincisi 8.30 da -
-
@derya88 sağ olun hocam
-
@smry rica ederim hocam ilk attığım olmamış tekrar attım o yüzden sanırım 12 kişi olucaz grupta bu da 4 kişi alıcaklar demek heralde
-
@i-fisher ilk gittiğiniz gün otele ulasma biciminizi bana özelden yazabilir misiniz hocam
-
@derya88 diğer şehirlerle karışık alma ihtimalleri var mı?4 kişilik gruplar olması iyi olur herkesin kendini ifade edebileceği zamanı olur
-
@smry hocam ben az önce yazdığımı facebook grubu için yazdım siz grup mülakatı anladınız sanırım grup mülakatında diğer şehirlerle karışık olcaz galiba çünkü benim grup mülakatım sabah saat 8de ama diğer tekirdağ adaylarının 12de sabah 8de Sakarya bolu falan var ben onlarla giricem sanırım
-
@yelboqa whatsapp grubunun linkini önceki sayfalarda eklemiştim oradan ulaşabilirsiniz.
-
Mülakatların ilk günü hangi gün bilen varmı
-
@derya88 anladım hocam 4 kişi baya azmış üzüldüm.Hakkımızda hayırlısı olsun artık benim de mülakatım saat 8 de
-
@gonzaloluca 12'sinde başlıyor diye biliyorum.
-
Otelde kalıp sabah mülakata gidiceZ ya arkadaşlar.eşyalarımız kalabilir degil mi yani 1 gün doldu diye eşyalarınızı alın falan demezler herhalde .
-
Merhaba arkadaşlar. 22 23 Şubat Kütahya ili için giren yok mu hiç göremedim ne burda ne de face deki grupta . Varsa iletişime geçelim whatsap grubu kuralım bizde ..
-
@smry he öyle mi o zaman Tekirdağ grubundan bi biz aynı saatte giricez heralde tabi kaç komisyon vardır bilmiyorum
-
@prsnll-adayı-52 eşyaları toplayıp resepsiyona bırakabilirsiniz demişler. servis sadece götürüyomuş ataşehire geri getirmiyormuş
-
Benimki de 07/08.03
-
@hazalsule hangi şehir acaba
-
@yelboqa adıyaman gtubu var mı ve kaç kişi mülakata katılıyot bilgisi olan cevap verebilir mi