2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
1-2 mart olan mülakat tarihim 22-23 şubat olarak değişmiş,anketide tekrar doldurdum
Bakalım daha ne görecez -
12 13 marttı şimdi 28 şubat olmuş gaziantep için
-
işsiz halimle 3 5 kuruşun hesabını alıp aman 2 lira yükselmeden alayım erkenden dediğim biletim şu an hiçbir işe yaramıyor. 6 taksit almıştım. insan yerine koyulmadığımızı tekraren öğreniyoruz. susmamak, sinmemek lazım
-
23 24 subat olmus 6 7 mart ti ucak biletm yandi boyle bisi olamaz ya
-
burada bir arkadaşın tesadüfen bakması sonucu öğrenebildik. ne diyim bilemiyorum işsiz halimde bide çöpe giden uçak bileti parası. arkadaşlar ne yapmamız gerek sinirden aglıcam gerçekten
-
@ozgun sabah arayıp konuşcaz tarihleri eski haline getirmezler ama uçak parasını karşılayabilirler
-
@fb kurumsal bir banka böyle bir hatayı nasıl yapar bazı arkadaşlar işe başlama tarihi öne çekilebilir personel sıkıntısı büyük diyorlar bunu koskoca banka düşünemedi mi aklım almıyor olan işsiz bize oldu yine. bilet paralarını karşılamaları konusunda umudum yok malesef...
-
benimde pek umudum yok yine bilet alayım dicem ama korkuyorm yanar diye cidden
-
mülakat tarihinin değişmesi, uçak paralarının yanması, bunların hepsi mülakatın bir parçası sanırım. tüm bu psikolojik baskılara rağmen kim ayakta kalabilecek bunu ölçmek istiyorlar. şaka gibi şeyler oluyor.
-
evet sanirim oyle cidden sakin kalmak zor bu durumda bide babam demisti kizim değişir bisi olur erkenden almayalim diye simdi adama nasl bilet yandı dicem onu düşünüyorum kara kara
-
@hilalp ben de ya uyuyamıyorum resmennn. bilet şuan için almayın bence de yine bişeyler değişebilir. en azından yarın ik yı arayalım duruma göre bakıcaz artık:(
-
Nerden girdiniz arkafaslar is basvuru formu uzerinden mi ya ben sifreyide yaziyorum giremiyorum kafayi yicem
-
@mrvguy hocam duyuralardaki adrese tıkladım girdim başvurudan giriliyor evet
-
Kelimenin tam anlamıyla rezalet. İnsanlar otobüs-tren-uçak bileti aldı belki kalacak yer için rezervasyon yaptırdı. Aklım almıyor koskoca banka bunları düşünmeden nasıl hareket ediyor ?
-
160 Tl'ye aldığım biletin sadece 18 TL olan vergisi iade ediliyor. Şaka gibi
-
İşsizim zaten bilet parasını zor bir araya getirdik yani olacak iş mu bu
-
@oguz23 hangi firmaydi? Thy sanirim dmi
-
@meltem_90 Anadolujet
-
moral birakmadilar valla
-
Ulasabilen var mı bu ik ye arıyorum ya açmıyolar ya da meşgule atıyolar