2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar ben mulakatimdan beri o başvuru sistemine hiç giremedim mobilden. Sadece pcden açıp girebildim. Pcden de denediniz mi?
Eğer pcden de girilmiyorsa demek ki eski çıkan sonuç kaldırılmış, sonuçlar bu hafta geliyordur
-
O zaman mesaj gelecek boşuna pc başında beklemeyin
-
@falanfilan PC'den denedim ben giremedim.
-
@falanfilan hocam cepten ben de giremiyordum.şimdi pc den de giremiyorumşifre hata veriyor.
-
Sistemsel bir hata değil, 15 dakikaya siteye girerse sistemseldir ancak şuan güncelleme yapılıyor gibi bakalım 9 da gelebilir ama güncelleme kesin
-
@falanfilan hem telefondan hem de pc dene denedim girilmiyor.
-
@falanfilan hocam ben hep bilgisayardan bakıyodum şifrem kayıtlıydı , ilk defa yanlıs diyip kabul etmiyor sizce bugun olmaz mı hafta başına mı kalır?
-
Ben hep cepten girdim, hatta dün akşamda denedim giriyordu. Şuan girmiyor
-
9 u baz alırsak an itibariyle 44 dk var
-
şimdi olmazsa da bu hafta gelme ihtimali yüksek bugün gelmezse üzülmeyelim tamam mı
-
@zweigstefan @marjinalfaydali tamam o zaman eski sonuç kaldırılmış, yenisi geliyordur. Kazananlara şimdiden bol tebrik
-
aynen girilmiyor açıklanabilir
-
Şarzları doldurun arkadaşlar ve en önemlisi derin bir nefes alıp her türlü sonuca hazir hissedelim kendimizi.
-
Arkadaşlar dün girip şifresi doğru olan var mı bugüne özgü bişey mi bu acaba ?
-
@eliff dün girdim hocam
-
@issiziktisatci insallah icimizi ferah tutalim aynen uzulmeyelimde
-
@eliff 1 saat önce girmiştim
-
İk yı mı arasak ?
-
@issiziktisatci yok hocam o konuda bir şey bilemem ben de sonuç bekliyorum. Ama bu saatte açıklanır mi ki
-
Umarım gene 3 saat sonra görmem sonucu mu gece 1 de falan