ben bugun 3.komisyonda girdim.kendini tanıt,ailenden bahset gibi klasik sorularla başladılar ondan sonra kıbrısta askerlik yaptıgımı söyledigimde kıbrıs'ın ekonomisiyle türkiyenin bir alakası varmı dediler sonra muhasebeden kolay 1-2 sordu asit test oranı nedir? ne anlama gelir? gibisinde sonra muhabbet gayrimenkul piyasasına gelince bana mortgage ile bildiklerimi anlatmamı istediler, işte sonra banka en fazla ne kdr kredi oranı verir dediler. ondan sonra hükümet üyelerinden 4-5 tane saymam istendi, neden seni alalım dediler en sonda servis görevlisi neler yapar dediler. komisyon tamamiyle nerden giderseniz soruları ona göre soruyor. Komisyon gayet iyimserdi, girecekler korkmasın. bölümüm işletme herkes için hayırlısı olsun.
zweigstefan
@zweigstefan
zweigstefan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
bu mülakat tarihleri boşuna öne çekilmedi mutlaka ki hızlandırılması bize sonuçların erken acıklanacagını gösteriyor. öyle bazı yerlerde okuyorum nisan,mayıs fln böyle şeyler hiç inandırıcı gelmiyor. sonuç ve eğitim bana kalırsa mart ayı içinde olur. bu tamamiyle temenni ve düşüncem arkadaş duyumunu yazmış tam tarihi vermesi dogru olmaz hak vermek gerekiyor.
-
@pembeseker hocam hotelin oldugu yerin ulaşımı cok kolay eğer evinizden beşiktaşa geçersiniz ordan vapurla kadiköy ordan metroyla yenisahra duragında inerseniz orası otelin hemen yanı. eğer evinizden metrobüs yakınsa onunla da uzuncayır duragında inip yine metroya binerek yenisahrada inerseniz trafiksiz rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.
-
@secret kesinlikle öyle. iyi düşünelim iyi olsun.
-
@meltem_90 şansınıza aksi biri de denk gelmiş olabilir. Ben öyle cok fazla arandıgını düşünmüyorum.
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
benim bir arkadaşım 64 ile istanbul oldu dedi ama ben kendiminkine giremiyorum.
-
Optik okuyup il taban puanlarını belirleyecekler altı üstü bu 1 ay sürüyorsa mülakata kalacak arkadaşlar şimdiden 2-3 aylık süreyi göze alsınlar. açıklamama nedenlerini cok merak ediyorum niye 1 ay bekleniyor? Allah hepimize sabırlar versin.
-
@byteks1 ısparta 59.75 ile kapatmış
zweigstefan tarafından gönderilen son iletiler
-
@falanfilan PC'den denedim ben giremedim.
-
@meltem_90 şansınıza aksi biri de denk gelmiş olabilir. Ben öyle cok fazla arandıgını düşünmüyorum.
-
@meltem_90 açıklanacakta olsa söylemezlerdi ki ık'dan birşey öğrenmek cok zor.
-
@paretowilfredo sizin sonuçların acıklanmasıyla ilgili bir duyumunuz var mı? veya tahmininiz?
-
@aksakrekabet benim ki de böyle acaba banka mı diye düşündüm?
-
@simsim özel mod'da mı incelenmiş acaba acık acık mı yazıyor halkbank diye ben de 90 günde özel mod'da bakılmışta linkedin'de acaba banka mı diye düşündüm?
-
@secret anladım sağolun hocam.