2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@prsnll-adayı-52 inanırım kardeşim ben Trabzon için girdim. 12 şube olmasına rağmen 15 kişi geldi mülakata düz mantık 5 kişi alacaklar bana çok saçma gelmişti
-
Cok sinir bozucu bir süreç
-
@ahulu61, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Sabah face de bugün açıklanacak hayırlı olsun yazan şahıs, 5 dk önce az kaldı sabredin yazmış dostlar
O şahıs personel mi hocam?
-
Sabir kalmadı ki. Madem bugün açıklanmayacak 3 gündür neden sistemi kapattılar, biliyorlar ki zaten çok heyecanlıyız:((
-
@issiz-0 inşallah dalga geçmiyordur. Bu forumda çok temiz ailesiyle birlikte kendisini tamamen bu sonuca odaklamış insanlar var. Kimse kimseye bunu yapmasın ayıptır.
-
@cka bilmiyorum ki profil resmi yok sadece bugün açıklanacak ve az kaldı yazdı diğer şeylere cevap vermiyor.
-
Sonuç kisminda bari başarılı veya başarısız yazısının olduğu yeri farklı renk yapmasalar, pat diye görüveriyosun. Ne bilim o yeşil renk bile heyecanımı artırıyor, okuyamıyorum ne yaziyor??yazili sinav sonucunu bile kac kisiye onaylattim da sonra inandim
-
başvuru ekranı cok yavasladi bende sizde de öyle mi arkadaşlar
-
@ahulu61, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prsnll-adayı-52 inanırım kardeşim ben Trabzon için girdim. 12 şube olmasına rağmen 15 kişi geldi mülakata düz mantık 5 kişi alacaklar bana çok saçma gelmişti
Cok garipmis. Benim yazdigim sehirde de 5 tane halkbank subesi var. Mulakata 33 kisiyi cagirmislar. 11 kisi alacaklar demek ki
-
@hilalp Bende çat diye yazdı yanlış girdiniz diye
-
@hilalp maalesef catir catir giriyo bende
-
@hilalp yok hocam nerde cat diye girdi
-
eğer bugün açıklanacaksa tam kritik saatlere girmiş bulunmaktayız: (
şu saatlerde zaman hiç geçmiyor,açıklansa artık: (
ailemi geçtim akrabalar bile merakta...
geçen anneannemi aradım kandilini kutlamak için alo dememle ''noldu açıklandı mı!!!'' demesi bir oldu kadının: DDD dedim sana da iyi akşamlar anneanne,seninde kandilin mübarek olsun: ))
mülakata giderken anneannemi de götürmüştük değişiklik olsun diye,nenem sanırım bundan olsa gerek olayı çok derinlerde yaşıyor: )) -
@meltem_90 mesela bu çok güzel örnek oldu. Farklı bişeyler var ama anlamadım işte iyiye yorup sizde yeni şube açılmıştır ondadır dicem kötü düşünmicem
-
@prsnll-adayı-52 uzuldm
-
@ahulu61 oyleymis zaten. Uydu sube acilcakmis bildiniz
-
Arkadaşlar kafama bir şey takıldı. Başvuru sayfasına şifre hatalı uyarısıyla giremiyoruz ya şu an, acaba sonuçlar açıklandığında bize mesaj yoluyla yeni bir şifre mi gönderecekler yoksa eski şifrelerimiz tekrar aktif mi kılınacak? Yani kısaca bankadan mesaj bekleyelim mi yoksa beklemeyelim mi?
-
@marjinalfaydali ha ha.çok iyimis hocam ya. Size garip gelebilir ama annem ablalarım o kadar sıkıştırdilar ki bir ara 'açıklandı, kazanamadım ' diycektim o derece sonra dedim 'Tövbe Yarabbim'.
-
@prsnll-adayı-52 bir onceki iletimde o cok beklenen kelimeyi kullanmisim, afedersiniz arkadaşlar.
-
Ya burada benim sayfam sürekli yenileniyor . Sorun bende mi acaba ?