2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Burası temiz bir forum, kirletilmemesini diliyorum. Hele de sonuçlara yaklaşmışken..daha sağduyulu olabiliriz.
-
Arkadaşlar Merhabalar, Özelden Yazan Arkadaşlar Oluyor, Cevap Veremiyorum Yoğunluktan. Bende Denetimdeyim Hakkari'deyim. Toplu yanıtlamak İstedim.
Eğitimler 2 Nisan Pazartesi Günü Başlayacak. Sonuçlar içinde biraz sabırlı olmakta fayda var. Pazartesi-Salı Beklentiler bu yönde, Sonuçta idari bir karar. Ancak, Eğitime başlangıç tarihi belli Zaten. Bugün açıklanır mı yarın Açıklanır mı diye sormayın, Üst düzey yönetici bir abimizden aldığım bilgi bu doğrultuda. Geçen sene süreci takip edenlerde, Beni bilir Zaten. Geçen sene tüm süreçte bilgileri yine bu şekilde elimden geldiğince aktarmıştır.
Herkesin Hakkında hayırlısı olsun. Allah'a emanet olun. Sağlıcakla,
-
@sucuklu_oralet hocam sağolun, mesleginizde başarılar ve kolaylıklar dilerim. O kadar ihtiyacımız var ki bu bilgilere.
-
@sucuklu_oralet verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler gerçekten güvenilir bir ağızdan bişeyler duymaya ihtiyacımız vardı. 2. Eğitimi için içerideki personele olacak tarzında bir konuşun dönüyor ne kadar doğru bilginiz var mı ?
-
@sucuklu_oralet buna ihtiyacımız vardı teşekkürler
-
@sucuklu_oralet hocam çok teşekkürler :))
-
@sucuklu_oralet verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
-
@sucuklu_oralet çok teşekkürler hocam allah yar ve yardımcınız olsun. İyi çalışmalar dilerim.
-
@sucuklu_oralet teşekkürler.
-
@sucuklu_oralet bu kadar belirsizligin icinde istedigimiz sey buydu. allah yardimciniz olsun
-
@reagan duyumdan kesinlik bekleyen kim? Ortaligi karistirma
-
@sucuklu_oralet antalyada mi baslicak
-
Arkadaşlar Merhaba üstteki iletide 2 nisan eğitim başlangıcı denilmiş başka bir duyumdada egitimlerin nisanın 2. Haftası gibi başlayacağı 2 haftalik bir eğitimin olacağı eğitim suresinden maaşların yatacaği ve Mayis ayında da iş başı yapılacağını duydum. Inşallah bu kadar uzun sürmez 2 nisan doğru çıkar
-
Bende ik ile konuştum daha önce yukardaki gönderilerde önerdiğim yaklaşımla konuyu anlattım. Hedeflerinin mart sonu olduğunu bunun için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi en kötü ihtimalle nisana sarkabilir dediler. Yine de bilemiyorum ne olur...
-
@tercihiniyap saygı duyuyorum yazdığına ama okuyunca direkt yüzüm düştü moralim bozuldu valla
-
@felix dediğim gibi ben bilgiyi böyle aldım.
-
@ahulu61 benimde bozuldu inşallah 2 nisan olur
-
Ben @Sucuklu_Oralet in iletisine inanıyorum pazartesi ya da salı açıklanacak gibi duruyor.
-
Banka çalışanının yorumu facete paylaşıldı : ''Bize gelen bi egitim bilgisi yok suan.Tahminim haftaya cumaya kdr aciklanir.Hangi subeye kac bankocu gelecek hangi bankocu hangi kadroya atanacak belli suan.Sadece sube ayarlamalari cekiliyordur''
-
@issiziktisatci, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Banka çalışanının yorumu facete paylaşıldı : ''Bize gelen bi egitim bilgisi yok suan.Tahminim haftaya cumaya kdr aciklanir.Hangi subeye kac bankocu gelecek hangi bankocu hangi kadroya atanacak belli suan.Sadece sube ayarlamalari cekiliyordur''
Kendi eğitimlerini kastediyor yani