2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Guvenlik sorusturmasi mi degil mi bilmiyorum ama bi arastirma yapildigina kesin inaniyorum cunku arkadasimin dayisi baska bi partiden bi seye aday olmustu onu mulakatta sormuslar neyin oluyor diye
-
@issiziktisatci ben de artık ümidimi kesmiştim 5 nisan olayından sonra ama gene ümitlendim pff
-
Mülakatlar bittiğinde bir kaç kişi "2 nisan da eğiitim başlangıcı olacak" bunu da istanbuldaki personellerin söylediğini söylemişlerdi. Yanlış mı hatırlıyorum?
-
14 bahar geçti artık yakındır açıklanır :))
-
Ben şubatın başında girdim mülakata. O iki günde konuştuğumuz iki farklı ik mart sonu açıklanır demişti. O zaman çok geç diye işimize gelmediği için inanmamıştık ama şimdi ona da razıyım.
-
@felix Sizin uzmanlık mı hocam bari sizinki açıklansaydı bizimki de peşine gelirdi zaten
-
@felix sizin uzmanlıktı galiba hocam. ben uzmanlıklarla istanbul servis martın ilk haftası beraber açıklanır diye düşünüyordum ama olmadı. inşallah haftaya açıklanır artık
-
@felix bu saate kadar uzmanlığı açıklamadılarsa servis görevlisi ile bir açıklayacaklar demek
-
@reagan sen başta olmak üzere Bursalı her duruma körü körüne inanip sonrasında duygusal çöküş yaşayacak ve bilginin paylaştım diye bana bu üslubla konuşacak adam da bankacı olmasın bı zahmet kimseyi umutlandırmak değil niyetim sadece billgimi paylaşmaktır iyi gunler
-
@felix, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Ben şubatın başında girdim mülakata. O iki günde konuştuğumuz iki farklı ik mart sonu açıklanır demişti. O zaman çok geç diye işimize gelmediği için inanmamıştık ama şimdi ona da razıyım.
Ik yi arayıp istanbulda ik yetkilileri böyle söylemişti bir sorun mu oldu tarzında konuşsak ağızlarından bi laf alabilir miyiz acaba
-
@jacky-boy burda*
-
Topluca yazıyım arkadaşlar en iyisi evet hocamlar benimki uzmanlıktı. İlk gün beklerken ikdan biriyle sohbet etme şansımız oldu. O direk mart sonu dedi, hatırladığım kadarıyla hemen beklemeyin tarzında konuştu. Geçen sene istanbul 2 haftada açıklanınca bizim pek işimize gelmedi doğal olarak. Ertesi günkü ik mart sonu büyük ihtimal ama uzmanlıklar öne çekilmeye çalışılıyor sizinki erken de olabilir dedi. Olmadı maalesef. Benim beklentim de martın ortasında uzmanlık, istanbul servis ve müfettişlik açıklanır bunlar aradan çıkar şeklindeydi. Hatta duyduğum arkadaşım da aynı tarihleri vermişti ama üstünden 10 gün geçti o tarihin. Şimdi artık herkes birlikte açıklanır evet ama en azından şubatta girenlerin ben belli olduğunu düşünüyorum
-
@jacky-boy burdaki
-
@barbarian hocam düşünmedim değil ama ikdan nasıl birine denk geleceğimiz de şansımıza kalmış kiminle çok güzel konuşmuşlar, anlıyorum biz de sizin yolunuzdan geçtik diye kimini de biraz başından savar gibi olmuş. Daha geçen birine burdaydı sanırım mülakatlar 6sında bitti neyin acelesi der gibi konuşmuşlar
-
@issiziktisatci En az 6-7 kişinin duyumu boş çıktığı halde halen duyumculuğa yorumculuğa soyunuyorsunuz.. Kardeşim madem personelin eğitimi idi neden bugüne kadar böyle birşey söylenmedi.. Neden bugün? Çünkü bugün açıklanmazsa 2 nisan duyumu patlıyor.. Hemen daha gün bitmeden yeni birşey ortaya atıyorsunuz.. Bir süre sonra sanki yetkili bir ağız söylemiş gibi herkes inanmaya başlıyor.. Ne umuyorsun diyen arkadaşa gelince boş boş konuşulmamasını net bilgi olmadıkça yazılmamasını umuyorum.. Benimde onlarca duyumum var bir kez bile yazmadım kimseyi beklentiye sokmayayım diye. Çünkü emin değilim. Son olarak bu üslupla bankacı olacak diyen arkadaş açıklanınca olumsuz olursa siz buralarda dava açıcam iptal ettirecem falan diye dolaşmayın yeter biz alışkınız mülakatta elenmeye sorun olmaz.. Doğru bir şekilde yazdım demiyorum fakat içini dökmek isteyenler böyle bir sayfada var gidin orada yazın ya.. hergün bölge müdürü şöyle dedi ik böyle dedi ben şöyle duydum öyleymiş böyleymiş okumak zorunda mıyız?
-
@reagan tabiki zorunda değilsin kardeşim sağ üst köşedeki çarpı tuşuna basıp bidaha siteye gelmeyerek bunu saglayabiliyosun
-
@jacky-boy kardeşim ben senin duygu dünyanı okumak zorunda değilim.. Yetkili bir ağızdan birşey duyulmuştur diye merak edip okuyorum.. Ama her seferinde aklınıza ne gelirse buraya yazıyorsunuz.. Burası sohbet odası değil ki
-
Totelde 7 kere 29 mart dedim bütün totemleri bu tarihe yapıyorum ılk uzmanlık bu tarihteyim servise tahmin yapmak güç çünkü daha uzun sürecek bence
-
@reagan kimse kimseye boşa umut vermiyor . Bildiğini paylaşıyor. Varsa söylemek istediğin duyum buyur dinleriz. Okumak istemiyorsan da bizim isimlerimizi geçerek devam edebilirsin. Bu forumda sınav zamanı sınav mülakat zamanı mülakat sonuç zamanı sonuç konuşuluyor. Burada herkes konuşmak için var. Kimsenin seni rahatsız ettiği adına yönelik bir konuşma görmedim. Rahatszlığın devam ederse açıklanana kadar buraya bakmayabilirsin. Daha da rahatsız oluyorsan yöneticilerle konuş bizi çıkarttır buradan iyi günler
-
@reagan Yanlış olan bir önceki gönderindeki üslubun kardeşim sana yazanlarda da böyle bi sorun yok gördüğün gibi