2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@yedek Hocam ben bilgi almaya calisicam . Bir bilgi alırsam yazarım buraya
-
@yasaklı İnşallah beraber olsun hocam :):)
-
size de bankadan mesaj geldi mi arkadaşlar akademik şifre ve kullanıcı adını göndermişler eğitim programı yer alıyor gün gün
-
@fatoss21 teşekkürler hocam beklemedeyiz
-
Şubeler yarın belli olacak dedi bankada çalışan arkadaşımız. Sözleşmeniz yapılırken şubelerinizi de söyleyecekler dedi.
-
Arkadaslar şubeler egitimin son gunu mu belli olacak ilk gun sozlesmeyi imzalarken mi
-
@yedek Sizin durumunuzda bizde olabilirdik hocam belirsizlik kötü birşey gerçekten elimden geldiğince bilgi almaya çalışacağım
-
Ütü paraliymis arkadaşlar
-
@marshallkeyness Hocam her bir parça için ayrı ayrı mi ödeme yapiliyor
-
@fatoss21 öyleymiş malesf hocam mesela gömlek 5 avroymus
-
@marshallkeyness önceden bilgim olsaydı utuyu evden alıp gelirdim
-
Otele erken saatte giriş yapabiliyor muyuz 5.30 -6 falan
-
Oda temizliğinden ötürü 10dan sonra çıkabilirsiniz diyebilirler hocam. @prsnll-adayı-52
-
Ama otele girişte sorun olmaz, kahvaltı falan yaparsınız. @prsnll-adayı-52
-
@officialsecret teşekkürler hocam cevabınız için. 1 nisan 9.00 yazi o ya sonuç sayfasında anladım ki 9 dan önce giremeyiz
-
Hocam otele giris yapan var mi
-
Arkadaslar havaalanindan otele gelebilmek icin once tramvaya binip Sinan duraginda iniyorsunuz. Ardindan orada avmnin karsi duragindan belek otobuslerine biniyorsunuz. Serik’e binmeyin, kandirmaya calisiyor soforler.
-
Arkadaşlar sanırım biraz gecikeceğim otobüs yüzünden saar 16.00 'dan sonra gelsem sorun olur mu acaba ?
-
@yedek Hocam yedeklerin durumunu sordum hepside alınabilir bir kısımı da alinabilir ama alim olacak dedi. Ama alım tarihini kendileri de bilmiyormus
-
@fatoss21 hocam çok teşekkürler net tarih veremiyolar sanırım