yüksek lisans öğrencileri burayaaa!!
-
merhaba, ben yüksek lisans yapmayı düşünüyorum da alese nasıl hazırlandığınızı merak ediyorum kısa zamanda güzel sonuç için tecrübelerinizle yardımcı olabilir misiniz malum az vakit kaldı
-
@pinarbultan ALES'e yalnızca soru çözüp yapamadığım soru tiplerinin çözümlerine bakarak hazırlandım 86 aldım, kendi alanım olan edebiyattan yüksek lisans başlatabildim.
-
@atanamayanörtmen peki yds?
-
@pinarbultan 52 puan hocam.
-
@atanamayanörtmen o zaman hala yetiştirme şansım varr ortalamam da 3ün altında ama yükseltmeye uğraşıyorum
-
İzmir ve çevresinde oturuyorsan CBU ingilizce sınavını kendi yapıyor. Sınav kolay ve sadece baraj için. Ama ales %50 yani çok önemli. Ben kamu yönetiminden yapıyorum
-
@pinarbultan ortalması 3.00 altında olup yüksek lisans yapan onlarca kişi var bildiğim
-
@pinarbultan Lisans ortalamam 2,4 Yüksek Lisans yapıyorum. ALES ve Yds veya yökdil yapmaya bak.
-
@buhara bunu öğrendiğim gerçekten çok iyi oldu çünkü ben de lisans kamu yönetimi öğrencisiyim deu da şansımı deu da deneyeceğim başka bir yer düşünmüyordum ama ona da başvururum o zaman
-
@alinail alese de az zaman kaldı umarım yetiştiririm dili hallettim sayılır ya bi 65 alsam yeter diye düşünüyorum
-
@pinarbultan İzmirde misin sen
-
@buhara evett
-
@pinarbultan o zaman Cbu ideal yüksek için. Ben Kamudan yapıyorum. Zaten sınıf hep izmirli
-
Hocalarla konuşularak Afyon Kocatepe bile ayarlanabilir veya Aydın Adnan Menderes. Tabi en ideali Manisa CBÜ.