TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@sezai_42 mülakatın olumsuz olmuş. peşini kovalayacak bir şey yok ayrıca herkeZ! değil herkes olacak....
-
@thewhitewolf Öncelikle hangi pozisyonda çalışıyordunuz ve toplam kaç mülakat aşamasından geçtiniz?
-
@yasaklı hangi bölüm için başvurmuştunuz
-
Tercümanlık için Dün referanslar aranmiş bundan sonraki süreç nedir bilgisi olan varmı ?
-
Aradılar mı tekrardan kardeş? Bide sürecin ne zaman başlamıştı ilk mülakatın? Ve hangi şehirde tercümanlık yapacaksın?
-
@abbas-musavi referansları mülakattan sonra aramışlardı biz de ama ben sınavına gireli iki sene falan oldu.
-
@kml geri dönüş yapmadılar mı size? Olumlu olumsuz dönüş yapılır diyorlardı
-
@ichinenseiyou Tercuman kadrosunda çalışıyordum. İki mulakata girdim. Biri yabancı dil diğeri kurumla ilgili mulakat yapıldı turkçe tabi.
-
@bungie yok beni arayan soran olmadı.
-
Gene alımlar var başvuran varmı ? veya kızılayda çalışan vs .
-
@semihylc ben başvurdum bana geri dönüş oldu skype mülakatına davet edildim olumlu sonuçlandı bir hafta sonra tekrar bir video mülakatına girdim fakat henüz dönüş alamadım ortalama ne kadar süre sonra dönüş oluyor bilen var mı
-
@edakann hangi pozisyon için başvurmuştunuz?
-
@aminem gençlik çalışanı
-
@edakann Bu pozisyon için Arapça bilmek gerçekten çok önemli mi peki hani yoksa tolere edilebilir mi ?
-
@aminem Arapça bilgini test ediyorlar .
-
@edakann ne zaman mülakat yapılmıştı .
-
Çalışan bağlılığı ve iç iletişim çalışan bağlılığı gelişim ve eğitim bunlar hakkında bilgisi olan var mı
-
@edakann değişmekle birlikte kızılay personel alımı ortalama 3-4 ay sürüyor.
-
@ciko1905 Evet Arapça bileğimi sorguladılar fakat tolere edilebileceğini söyledim sonuç nasıl olur bilmiyorum
-
Başvuran ve şartlara Uygun olan herkesi mülakata çağırıyorlar mı