TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@mrvduru, içinde söyledi: TURK KIZILAYI PERSONELI
@ichinenseiyou daha dönüş olmadı. Bana en erken 2 hafta içinde dönüş olur en geç 2 ay içinde dediler ama mutlaka olumlu olumsuz dönüyoruz dediler size de dönerler. İnşallah hepimizin olumlu dönüşü olur. İlk başvurduğunuz pozisyon hangisi idi? Benim başvurduğum pozisyonla ilgili deneyimim var
-
@mrvduru inşallah bizler için olumlu olur. benim ilk başvurduğum pozisyon lojistik idi ama kızılay benim yaptığım işten daha geniş kapsamlı bir iş tecrübesi istiyor. ayrıca kızılay kariyere giriş yaptığımda değerlendirme merkezi kısmından süreci görebiliyorum. vaka çalışanı=tamamlandı, pit testi=tamamlandı diyor. aşağısında 3 madde var. birisi tamamlandı diyor. birisi başlatıldı diyor. diğeri başlamadı diyor. Sizde de böyle mi?
-
@ichinenseiyou ben bakmadım dün benim 2 tane referansım arandı. Sizinkiler arandı mı?
-
@mrvduru mülakata çağrılan varmı beni çağırdılar referansları falan da aradılar
-
@sismondi benim mülakat sürecim bitti. Çarşamba günü referanslarım arandı sizin ne zaman bitti mülakatınız ben mali işlere başvurdum siz hangi pozisyona başvurdunuz
-
Ben memur için başvurdum 1 haftayı geçti mülakat falan yapıldı ama şimdi neler bekşiyor bizi onu bilemiyorum
-
@sismondi nasıl memur? Benim bildiğim kızılay kpss ile memur almıyor kendi mülakat yapıp alıyor ben 5 kez girdim mülakata 3 kez online bir kez videolu bi de envanter yaptım. Benim de sürecim biteli 10 günü geçti.
-
Kızılayın kendi pozisyon tarifiyle memur pozisyonu yoksa 657 ye bağlı bi pozisyon değil
-
@sismondi inşallah olumlu güzel haberler alırız. Sanırsam aynı zamanlarda mülakatlara katılmışız. Hangi birim için başvurdunuz benimki idari ve mali işler birimi.
-
@mrvduru dediğim gibi kan bağış merkezinde memur pozisyonu ama 3 iş de iyi olmam istendi muhasebe lojistik ve ik o alanlarla ilgili sorular soruldu bende cevapladım mülakatta, siz kaç mülakata katıldınız
-
@sismondi ben 2 online biri genel tanışma biri ingilizce sonra ankarada teknik mülakat oldu sonra video mülakatı yaptım yine ingilizce birde kişisel envanter yapıldı. Yani 5 tane mülakat oldu sizde kaç tane mülakat yapıldı?
-
İlk mülakata girdim ben demekki devamı gelecek
-
@sismondi sizin ilk mülakattan sonra mı referanslarınız arandı benim hepsi bittikten sonra arandı
-
@mrvduru arkadaşlar bu forumu takip ediyorum ve kızılaya başvurmayı düşünüyorum da sizi ilana başvurduktan ne kadar zaman sonra mülakata çağırdılar? Ben belli bir süre geçtikten sonra mülakata çağrılıyor diye duymuştum size de öyle mi oldu?
-
Arkadaşlar ilana başvurduktan ne kadar süre sonra kızılay görüşme için çağırdı acaba?
-
@edaus ben1 ay sonra arandım. 1 aydır da sürekli mülakat oluyorum 5 kez mülakat oldu.
-
@mrvduru teşekkür ederim cevabınız için. Gönlünüzden geçen olur inşallah
-
@edaus çok teşekkür ederim hepimizin gönlünden geçen hayırlısıyla gerçekleşir inşallah.
-
@skocatas işe başladınız mı var mı bir gelişme ?
-
Ya da başlayan olumlu haber alan var mı ?