TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@edakann Aklımdaki sorular için yarın insan kaynaklarına ulaşım sağlamaya çalışacağım. Detaylar hakkında bilgi veririm.
-
Arkadaşlar Kızılay WhatsApp hattına süreçler ile ilgili durumu sordum. Tek bir kelime ile cevap verdiler ne kadar doğru bilmiyorum. Sonlanmıştır yazıp yollamışlar. @edakann
-
@luyano süreç mi sonlanmış
-
@luyano sen kendi sürecini mi sordun hocam genel olarak tüm mülakat sürecini mi sordun
-
Yayından kalkan ilanlarin sürecini sordum yani aranma şansım var mı diye ancak sonlanmıştır yazmışlar. Kariyer .net deki ilan devam ediyor kendi web sitelerinde o ilan yok onada cevap vermeden geçmişler direk. Yogunluktan mi yoksa başka nedenleri var mı bilmiyorum ama kuruma yakışmayan üslup ile cevap veriyorlar. Ben daha orda çalışmadan bir gönüllüyüm ki orda olsam daha çogunu bile yapabilirim. Buna karşın Kızılay ı birkaç çalışanı ile değerlendirmek doğru olmaz. İnşallah kuruma güzellik katacak iyilik katacak insanların bekleyişi son bulsun ve görevlerine baslasinlar. @edakann
-
@luyano işe alım süreçleri mi komple sonlanmış ..yoksa sizin süreciniz mi ?
-
@ciko1905 yayından kalkan ilanlarin süreçlerinin sonlandigini yazmışlar ki bana bir hitap şekli bile olmadan. Bu baştan saçma bir cevap olabilir. En azından ben kendi adıma umitlerimi yitirdim.
-
@luyano bilgilendirdiğiniz için tşkler
-
@luyano öğle düşünmeyin bazen çok yoğun olabiliyorlar ..asla ümidinizi kesmeyin normalde 4 -5 ay sürebiliyor işe alım süreci ...ama onlara da bel bağlayıp beklemeyin derim ..
-
@ciko1905 hocam siz hangi alan için başvurmuştunuz sizin süreciniz nasıl ilerledi
-
@ciko1905 teşekkür ederim arkadaşım. Zaten o kadar çok yere başvuru yaptım ki hiç bir yerden dönüş yok halada yapmaya devam ediyorum. 10 senelik bankacılık tecrubemden sonra kapının önüne koyuldum. Evli ve bir çocuk babasiyim. Gencligimden beri sempati duyduğum için çok istedim burayı. İşkur, kariyer.net, arkadaş çevrem tirmalamadigim bir yer kalmadı yok işte arayan yok.
-
@luyano paylaşımların için teşekkürler öyle düşünme yoğunluktan kaynaklanmış olabilir yeni ilanları takip et mutlaka bir şey çıkar hakkında hayırlısı olsun
-
@edakann gençlik çalışanı için başvuru yapmıştım ..Ankara’ya mülakata gittim ..Arapçam da var ..hemen dönüş yaptılar video mülakat ve kişilik testi ..sonra referanslar arandı ..en son imzaya kaldı dediler iki üç hafta önce...beklemedeyim suan ..
-
-
@luyano manpower ve asam a bakın derim inşallah size uygyn bir alım vardır
-
@ciko1905 anladım hocam teşekkür ederim ben de Ankara’daki mülakata başvurdum bende gençlik öakuşanınolarak Ankara daki mülakata çağrıldım Salı günü de referanslarım arandı ama sonra dönüş olmadı size referanslarınız arandıktan kaç gün sonra dönüş yaptılar
-
@ciko1905 Benin sürecim skype video mülakatı kişilik testi Ankara mülakatı şeklinde ilerledi ben Urfa ili için başvurmuştum siz hangi şehir
-
@edakann hepsi için başvuru yapmıştım kariyerden
-
@edakann bir hafta sonra
-
@ciko1905 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için