TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@ayse285 lise mezunu olarak sadece çağrı merkezi operatörü ilanı mevcut ondada Arapça istiyorlar.
-
@luyano anladım, cok teşekkürler
-
@ayse285 arkadaşlar yeni bilgisi olan yok mu yeni haber alan arayan filan süreçle ilgili bilgi alan ?
-
@sumeyyeee bende her gün bir ümit ile forumu açıyorum ama yeni birşey yok sanırım. 2 yeni ilan daha eklenmiş kariyer.net e, mali işler uzmanı ilanı kaldırıldı ben ona basvurumu yapmıştım umudum zaten yok hobi olarak takip ediyorum artık.
-
@luyano bende sürekli girmeye çalışıyorum belki yeni haberler vardır diye ama malesef hala arayan yok yada mail tamamiyle bitti mi acaba başvurduğumuz islerin süreci
-
@sumeyyeee arkadaşım hali hazırda kurumun 28 adet aktif ilanı mevcut, ilanlardan biri işe alım uzmanı, burdan bir eksiklik dolayısı ile süreçler büyük çoğunlukta başlamamış, tamamlanmamış devam ediyor olabilir. Bu denli yüklü bir personel alımı daha önce yapmadıkları için hazırlıksız yakalandılar sanırım. Tabi bunlar benim tahminim. Başka düşüncesi olan, süreci olan arkadaşlar lütfen 1 dakikalarını ayırıp foruma üye olsun ve yazsınlar. Sadece forumu okuyup bekleyenler çok sayıda.
-
@luyano tespitlerin cok dogru.Eleman alımı çok ve müracaatlarda çok o yüzden süreç üzüyor. Arayıncada olumlu ya da olumsuz muhakkak dönüş yaparız süreçler devam ediyor diyorlar.
-
@beray ilan yayınlandığında hemen basvuranlari mülakata çağırıyorlar aslında ama mülakatın sonuçlanması uzun sürüyor çünkü ben 10 gün filan olmuştu başvurduğum iş yayinlandiktan sonra mulakata cagirmadilar bile demekki mülakata çağırma işlem hemen gerçekleşiyor ama sonrası cok yavaş
-
Arkadaslar merhaba dun telefonla arandim aramalar hala devam ediyor
-
Referanslarimida aramislar.
-
@sariyer arkadaşım foruma hoşgeldin. Hangi pozisyona hangi şehir için başvuru yapmıştın. Genel merkezde mülakat oldu mu? Bilgilendirmelerin için teşekkür ederiz.
-
@luyano yok ben tum surecleri gectim sehir farketmez dedim
-
@sariyer hangi iş icin arandiniz acaba
-
@sariyer hayırlısı ile olumlu dönüş aldığınızıda paylasirsiniz inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
-
Sagolun lakin yapilan basvurularin hepsi donemsel proje bazli bilginiz olsun
-
@sariyer oncelikle hayirli olsun ve hangi pozisyon icin arandiginizi soylerseniz seviniriz
-
Merhabalar. Bende flebotomist ilanı için başvuru yaptım beklemekteyim daha bir kaç gün oldu başvuralı daha çok başındayım ve süreci çok merak ediyorum. Sessiz kalıp sadece okumak istemedim. Herhangi bir gelişmede hemen yazacağım. Hakkımızda hayırlısı...
-
@ruka daha alinma gibi birsey olmadi referanslar arandi bundan sonra surec devam edecek mi mulkat varmi bilmiyorum
-
@ozlembstndr merhaba ozlem bende basvurdum 9 gun once flebotomist olarak uni hemsirelik ben ankara icin istiyorum sistemden basvuruniz alindi die otomatik bir mesaj geldi basvurur vurmaz hemen ama hic bir sekilde arama vs olmadi ve bkliyosun bugun ilan cekiliyor bugun son ben ilk defa basvurdum sence cok mu basvuran var sansim ne aranirmiyim sadece bir mail geldi
-
@ozlembstndr sen hangi bolge nistiyosun ozlemcim ben merve bu arada insalah ikimizinkide olurrrr