TURK KIZILAYI PERSONELI
-
Ben başvuru yaptıktan yaklaşık bir hafta içinde aradılar beni sonra süreçlere onlar yönlendiriyor sürekli zaten @sumeyyeee toplam sürecim başvuru yaptığım tarihten itibaren iki ay sürdü
-
@edakann hayırlı olsun
-
@oguz-furat teşekkür ederim
-
Tüm ilanlar kaldırıldı arkadaşlar.
-
Kaldırılan ilanlar tekrar yayınlanmış. Anlam veremiyorum gerçekten. Başka aranan var mı
-
Merhaba arkadaşlar..
Yaklaşık 2,5 aydır sürekli yazıklarınız okuyor ve aynı sıkıntıları yaşıyordum. Mülakatım üzerinden tam olarak 2 ay gecti ve az önce mail aldım.
Sürecim olum oldugu ve iş başlıyacagım tarihi ve tüm detayları içerin bir mail geldi.
Sabırla bekledim hergün forumları okudum.
Size tavsiyem sabırla beklemeniz bir ilan 1000-1500 kişini başvurdugunu düşünürseniz mülakat ve elemenin bu denli uzun olması normaldir.
Tabi bu arada boş kalmamak babında diğer fırsatları degerlendirmeniz sizin için iyi olacaktır.
Rabbim herkesin muradında ne varsa nasip eylesin ve bu müstesna kurumda çalışabilmeyi nasip eylesin...
Tanımış kadar oldum ,sizlerin dertlerine sessiz ortak oldum görüşmek üzere.. -
@aspasha hayırlı olsun seninki de hangi ilde başlıyorsun?
-
@edakann tesekkürler istanbulda
-
@aspasha hayırlı olsun. Hangi bölüme başlıyorsunuz.
-
@luyano Kan Hizmetleri müdürlüğünde
-
@edakann Hocam iyi günler. Siz hangi ilde başlıyorsunuz? Bir sorum daha olacak. Başlamak istediğiniz tarihi size mi soruyorlar?
-
@sumeyyeee siz hangi il için başvuru yapmıştınız?
-
@mehmet33 ben Gaziantep’te başlıyorum hocam. Evet başlayacağım tarihi bana sordular. Ama o tahmini bir tarih oluyormuş sonraki süreç de iletişime geçip gerekli evrakların bilgilendirilmesi yapılıyormuş şuan bekleme halindeyim
-
@edakann Çok teşekkür ederim
-
@mehmet33 ben başvuru yaparken tercih edilecek şehir sayısı 10 tane filandi 8 tanesini seçtim beklemedeyim sürekli gmail kontrol ediyorum bekliyorum inşallah dönerler
-
Referans önemli sanırım herkese dönüş olmuyor gibi
-
@aminem siz de başvuru yapmismiydiniz
-
@sumeyyeee Evet yaptım ama herhangi bir dönüş olmadı.
-
@sumeyyeee @aminem siz hangi kadrolara basvurdunuz. Ben mali işler ve gençlik çalışanı ilanlarına başvurdum. Ya büyük bir çoğunluğa dönüş yapmadılar ya da herkesin dönüşü oldu alımlar bitti kimsede birşey yazmadı buraya.
-
Ben hala beklemedeyim. Sosyal hizmet uzmanı olarak başvurdum. Ankara'da mülakata girdim. Bir hafta sonra video mülakat yapıldı. 17 Gün önce de referanslarım arandı ancak henüz bir dönüş alamadım.