TURK KIZILAYI PERSONELI
-
Evet arkadaşlar taze haberi olan var mı.
-
@luyano maalesef. Ben ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım henüz beklemedeyim
-
@edakann ben de beklemedeyim..
-
-
@luyano öyle mi hadi inşallah o zaman teşekkürler bilgilendiğin için yanarım senin de karşına en yakın zaman da güzel bir fırsat çıkar
-
İnşallah @edakann Instagram dan Kızılay takip ettiğim için gelişmeleri takip ediyorum sizin için.
-
@luyano teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba haber alan var mı ya da Kızılay’a ulaşıp bilgi alan
-
@edakann WhatsApp hattına bir sorsana bir günde cevap veriyorlar.
-
@luyano sordum ama bir cevap alamadım
-
@edakann cevap alabildiniz mi
-
@edakann @ciko1905 Kızılay kariyer de sık sorulan sorular bölümünde; "Süreçleriniz ne kadar sürmektedir?
Görüşme yapıldığı günden itibaren yaklaşık 3 hafta sürebilmektedir. Bu durumda kurumun önceliği, resmi tatiller ve karar kurullarının toplanma süreleri etkilidir.". Yazıyor ama ne kadar uygulanıyor onu bilmiyorum. Kayyum süreci her ne kadar askıya alınmış olsa da sanırım etkileri hala devam ediyor. -
Arkadaşlar bugün bana mail geldi sürecim olumlu sonuçlanmış sizlerde durumlar nasıl
-
@edakann beklemedeyim ben ..mail de ne yazmışlar tam olarak
-
@edakann çok sevindim gözün aydın. Darısı bekleyenlerin başına.
-
@edakann hangi is için olumlu sonuçlanmış acaba hayırlı olsun inşallah bize de dönerler
-
@sumeyyeee edakann gençlik çalışanı için başvuru yapmış ve bir kaç mülakat aşamasından geçmişti. Peki sana herhangi bir dönüş oldu mu mülakat vs.
-
@luyano ben sosyal hizmet uzmanlığına başvurdum ilan yayından kaldırıldı 4-5 gun onceydi galiba ama henüz hiç bu şekilde hareketlilik yok öyle bekliyorum
-
@sumeyyeee bende mali işler uzmanlığı, gençlik çalışanı ilanlarına başvurdum bende de hiç dönüş yok. Küçük bir umut bekliyoruz işte. Paylaşımlar çok az olduğu için süreçler ne aşamada tam olarak kestiremiyoruz. Hayırlısı olsun.
-