TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@mrvduru ben direkt görüşmeye çağrıldım 4 kişi belirli sorular sordular not aldılar ertesi gün referansım arandı daha sonra telefonda herşey olumlu dendi ve bir daha haber alamadım süreç devam ediyor deniyor ama nerden baksanız 8 aydır bekliyorum şaşırdım kaldım neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum yeni başlayan var mı işe ya da işleyişi bilen biri var mı diye sorup sorusturuyorum ama kimse yardımcı olmuyor
-
@labtekbr aynı durum bende de geçerli 4 kişi mülakata aldılar referanslar arandı ama haber yok şuan için geri dönüş alan burdan yazsa çok iyi olur
-
@sismondi ne zamandır bekliyorsun ?
-
@labtekbr 15 gün oldu mülakata gireli ,ama başvuru falan 1 yıl olmuştur rahat
-
Hangi şehirdesiniz
-
@labtekbr şuan için İstanbul
-
Arkadaşlar bende başvuru yaptım ama Kızılay da çalışmak hakkında hiçbir bilgim yok şartları nedir bide statüsü nedir yani sözleşmeli mı taşören mi yani geçici mi daimi mi bilen varsa lütfen yardımcı olun sizde kpss ile kazanıp devlete girmek mi Kızılay mi?
-
@labcı hocam genelde kızılayda çalışan arkadaşlarımdan biliyorum hepsi 4 bine yakın alıyor. devlette ancak uzmanlar o parayı alabiliyor, düz memur bu parayı alamıyor. para önemli değil kafam rahat olsun yeter diyorsan tabiki devlet
-
@issiz-0
Bende o yüzden tereddüt ediyorum yani bilmiyorum çünkü kızılayin şartları nedir statüsü nedir girersem pişman olup muyum ? -
Merhabalar işe başlayan oldu mu Kızılayda ? Mülakat işe akım süreci vs hakkında bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar aranızda genel yetenek sınavına giren oldu mu ?
-
~Merhaba aranızda online sınava giren var mı
-
@kardio size dönüş yaptılar galiba genel yetenek sınavı demişler ama ben nasıl bir sınav olacak hakkında çok birşey bulamadım
-
@laborant-eda bana mail geldi ama nasıl bir sınav olacak bilmyorum online olcak ama ne sorucaklar nasıl bir şey olacak bilemiyorum size de mi geldi
-
@kardio evet bana mail geldi
-
Nasıl öğrenebilirz ki
-
@kardio burdan kimse girmemiş galiba online sınava siz hiç araştırdınız mı ?
-
@laborant-eda canlı destek diye bir yer varya oraya sordum maile bir link gelecekmiş oradaki soruları cevaplayacakmışız ayrıntılı bilgi için size gelecek maili bekleyin yazdı
-
Arkadaslar Online sınava giren var mı?
-
@hry ben bugün online sınava girdim başka giren arkadaşlar varsa dönüş ne zaman olur bilgi verebilir mi?