TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@Mehmet33 inşallah kısa zamanda olumlu dönüş ile iş teklifini alırsın. Diğer arkadaşlarda teklif için yaklaşık olarak 20-30 gün beklemişlerdi. İnşallah haftaya bekleyişin sona erer. Darısı bize.
-
@luyano sosyal hizmet, çalışan bağlılığı ve gençlik çalışanı. Üçüne başvurdum
-
@aminem kariyer.net üzerinden mi yoksa kizilaykariyer den mu basvurdunuz. Birde anlamadığım birşey var kariyer. net ilan bana %13 uygun görünüyor oysaki ilanın bütün gerekliliklerini taşıyorum mali işler uzmanlığı için. Teklif alan arkadaşlar eğer sakıncası yoksa yaklaşık maaş teklifini paylaşabilir misiniz.
-
@mehmet33 bende sosyal hizmet uzmanlığı için başvurdum siz ne zamanın ilanına basvurmustunuz ben basvurali 1 ay oldu ama ses seda yok malesef
-
@sumeyyeee ben de ayın 3 aralıkta başvurdum. 6 sında mülakata girdim. 19 aralıkta referanslar arandı. hala bekliyorum. sizin referensları aradılar mı?
-
@mehmet33 ben 12 aralıkta başvurdum ama hiç bir şekilde ne mail atıldı ne arandı sizi aradılar mi mülakat nerde oldi acaba
-
@sumeyyeee Ankara'da girdim mülakata. Mülakattan 1 hafta sonra da video mülakat yaptılar.
-
@luyano kendi sitesinden başvurdum.
-
Referans olarak kimleri yazmamız gerekiyor
-
@zzyynnpp çalıştığınız veya staj yaptığınız yerdeki sorumluyu
-
Başlayan var mi
-
@beray Beray hoşgeldin, teklif alanlar vardı ama başlayan oldu mu bilmiyoruz paylaşan olmadı. Senin sürecin nedir.
-
INTERNET üzerinden sınavlar bitti .Ama geri dönüş olmadı. Kızılayda herhangi bir cevap vermiyor
-
@luyano bazı kadroların müracaatı kendi sitelerinde yok kariyer net te devam ediyor.Bu konuda bir bilgin varmi
-
@beray o konuyu ben Kızılay a WhatsApp hattından sordum ancak bilgi vermediler. Alımlar çok hassas ve şeffaf olması gereken bir konu ancak işini hakkı ile yapmayanlar var ne yazık ki her kurumda her şirkette olduğu gibi. Senin branş nedir hangi ilanlara basvurdunuz.
-
Çalışan bağlılığı ve iç iletişime müracaat ettim.Müracaattan beri 2 ay sınavdan 1 ay geçti ama olumlu olumsuz hiç bir dönüş olmadı.Telefonda sordugumda hiç bir cevap alamadım. Bir ara mahkeme olaylarından alımlar durdu dediler bir ara yıl sonu işlemlerinden alımlar durdu yılbaşından sonra ama tarih veremiyoruz dediler ama yorumlara bakınca 1 yıldır hiç bir cevap alamayanlar var bu yüzden çok umutlu degilim.
-
@beray mahkeme olayının alımları etkileyeceğini düşünmüştük ama oda askıya alındı herşey normale döndü diye biliyorum. Ayrıca mülakat giren çok duymuştum ama sınav ilk defa duydum. Dil ile alakalı bir sınav mi genel bir sınav mi acaba. Basvurdugun branşların alımları hala yayında diye biliyorum. Belirsizlik zor umarım kısa zamanda dönüş alırsın. Bende hiç bir dönüş yok hayal kurma aşamasındayım daha. Sen bir yol kat etmişsin. İyi düşün iyi olsun.
-
Kişilik testi ile dil testi ama dönüş olmadı hayırlısı diyelim
-
@beray internet üzerinden sınavlar bitti derken nasıl oluyor ne sınavı size mail geldiği için mi sınav yapildı size acaba
-
INTERNET üzerinden mülakat demek istedim