TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
Arkadslar formu excellden mi çıktı alacağız
-
ben excelden almadım excel imza yeri falan çok küçük oluyordu o yüzden
-
@ademç farkedeceğini düşünmüyorum ben direk doldurup excell formatı ile çıktı aldım kağıda orantılı bir şekilde çıkartıyor. Yazdirinca bilgisayar daki gibi yazılar sıkışık olmuyor ona göre ayarlamışlar .
-
ben oyle almadım bir şey olmaz herhalde
-
Bencede çok farketmez bende excelden aldım bir iki yerde küçük kaymalar oldu artık o şekilde
göndereceğim sıkıntı çıkmaz umarım -
anlaşıldıktan sonra sıkıntı olmaz herhalde
-
çıktıda bu grafik çizgileri gözüküyor mu sizde arkadaşlar ben çıktı almadım baskı ön izleme de gözükmüyor ve içişleri bakanlığı sözleşmeli memurluk muhabbetinde gvs yi illa çizgili olacak demişti bununla ilgili bir şeyler bilen birisi var mı aranızda
-
vallahi bilmiyorum çizgili göndermek gerektiğini bilen varsa belirtsin de vakit geçmeden öyle gönderelim
-
@fabercastell benim De fikrim yok tablo gibi olmadı çıktıda da artık göndericem bugün kısmet
-
Selam herkese, TBMM önce güvenlik soruşturmalarını yapıp olumlu olanları mülakata çağırıyormuş. Doğruluğu nedir?
-
@beşiktaş1903 bende de tablo gibi olmadı sanırım office sürümüyle alakalı 2010 da çizgiler çıkmıyor 2003 te çıkıyor
-
fotoğrafı excele koyup da mı çıkaracaz yoksa çıktının üstüne vesikalığı yapıştıracakmıyız
-
Çıktının üzerine yapıştırılacak
-
@ademç eyvallah
-
Herkese selamlar. TBMM sitesi bakıma girmiş. Güvenlik soruşturması formunu mail olarak atabilecek var mı?
-
@samet06 ben de şu an açılıyor tekrar deneyin bence.
-
Teşekkürler hallettim. Bu ara da yarın ulaşması şart değilmiş gönderilme tarihine bakıyorlarmış. Benim gibi henüz gönderemeyen varsa haberi olsun
-
Ne zaman belli olacak mülakat tarihleri?
-
@aybuke daha çok var. Uzman Yardımcılığı için ocakta gönderdik kağıtları hâlâ açıklama yok. Burası da daha sürer yakın zamanda beklemeyin.
-
Bir gelişme var mı arkadaşlar ?