TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
@keynesinabv, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
@emrediyebiri neyi tutmuşsun içinde ya
Birader az bir yukarıdaki yazışmalara bak insanı nasıl zan altında bırakıyor gör. Kendimden şüphe ettim bir an herifçioğlu kendini mesih bizi deccal ilan etmişti.
-
@paretowilfredo hocam 1 yıl brüt asgari ücret deniyo sanırım 2.000tl civarı. Peki sonra yardımcılık maaşı nedir? Taşra mı yoksa 3600 göstergemidir ? Yardımınıza ihtiyacımız var
-
Ben listedeki 90+ puanlı arkadaşları anlayabiliyorum. Zira herkes yılmış durumda. Kimisinin askerliği gelmiş. Zira benim de geldi. Açıklanmayan sınavlar olduğu sürece bu devran böyle sürer gider. Bu yüzden açgözlülük nitelemelerine katılmıyorum.
-
İlan metninde kurs süresince damga vergisi hariç herhangi bir kesinti ve vergi olmaksızın net asgari ücret ödenir deniyor. Şimdi asgari ücret bodrosuna baktım da dedikleri gibi sadece damga vergisi kesiliyor sa ko 15 tl 2014tl oluyor net asgari ücret buna asgari geçim indirimi ekleniyor mu acaba ozaman 2160 tl falan oluyor asgari ücret yanlış bilmiyorsam
-
Acaba kadro A grubumu B mi? Bilen arkadaş yok mu?
-
@ikiyüzonaltı A kadro kariyer meslek ama şu da var guy a grubu gümrük memurluğu b grubu ama gümrük daha iyi hem maaş hem yükselme açısından.
-
Mülakatlar tahmini ne zaman olur?
-
A grubu kadro maas olarak normal maaslari guy gibi 3750 civari,3 veya 4 ayda bir çift maaşlari varmis hangisi oldugunu hatirlayamadim.calisma şartlari biraz esnek demişlerdi.mulakata gireceklere başarilar
-
Belge gönderen oldu mu arkadaşlar?
-
@aybuke bana kalırsa nisan ayı diye tahmin ediyorum
-
@ikiyüzonaltı sınavlar değil de beklemek yoruyo inşallah daha önce olur
-
@aybuke zannetmiyorum ama tabi erken olması cok iyi olur
-
belgeleri kargoyla göndersek sorun olur mu
-
@fabercastell ben bütün kurumlara evraklarımı PTT kargo ile gönderdim bir sorun çıkmadi açıklamada posta ile diyor ztn evrak olduğu için APS diye geçiyor sorun olmaz
-
@heredotolga teşekkür ederim bende öyle yapayım o zaman
-
Arkadaşlar bu askerlik durumuna tecilli olanlar ne yazacak bilgi verebilecek olan var mı? Bazı kurumlar bu tip arkadaşlar için terhis tarihi kısmına "TECİLLİ" ibaresinin yazılmasını kabul etmiş. Format hep aynı mı? Veya burası için de bu durum geçerli mi?
-
@sosyalikilik ben hep tecilli yazıyorum.
-
@hgrotius tecil tarihi giriyor musunuz hocam ?
-
@hgrotius zira ben tarih yazmayı düşünmüyorum. Dileyen kurum e-devletten baksın.
-
@sosyalikilik tecil tarihini sormazlarsa yazmıyorum çoğu kurumda sormuyor zaten.