Vmy sınavını kazanan 183 kişiden yalnızca 46 kişi kyk müfettiş Yrd sınav sonuç listesinde yer alıyor. SGK Müfettiş Yrd listesinde yer alan 37 kişiden ise mükerrer isimler hariç 7 8 kişi kyk listesinde yer alıyor. Diğer sonucu açıklanan sınavlara 429 kişi olduğu için detaylı bir karşılaştırma yapamadım malesef .Diğer kurumları kazannan bir 15 kişi falan daha var gibi ,totaldede ise Müfettişlik merkez uzmanlık kazanipta kyk listesine yer alan kişi 60 70 kişi civarı diye tahmin ediyorm. Sıralama bazlı olarakta ilk 50 de yer alan 20 civarı arkadaş müfettiş lik ve üst kurul kazanmış durumda, ilk 100 de ise bu sayi 30 civarında iken kalan diğer kişilerin sıralaması 100 ve üzerinde sonuç olarak açıklanan sınavların etkisi pek olmayacak gibi görunuyor .
heredotolga
@heredotolga
FİRKATIN FECRİNDEN FERİKLER NİSPETİNCE FİRAR EYLEMEK LAZIM
heredotolga tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Önceki günler de sözlü sınava girdim genel bir bilgilendirme yapayım
Öncelikle sizi kapıda güvenlikci arkadaş karşılıyor kimliğinizle listeyi karşılaştırıp bir başka görevliyi çağırıyor bu görevli size işte tuvalet şurda o burda gibisinden bilgilendirme yapıp üst kata çıkarıyor orada bekleme odasında herkes bekliyor içeride su sürayisi falan koymuşlar susayıca içiniz die yine çay falanda ikram ediyor lar neyse tam saatinde almıyor lar bir 15 dakka sonra fln başlıyor sözlü sınav sizi üst kata çıkaran görevli siraniz gelince size seslenip aşağı daki mulkat odasına götürüyor güvenlik ci arkadaş telefonunuzu teslim edip içeri giriyor sunuz içeride U şeklinde bir başa 5 adet komisyon müfettişi var biri bayan masanın tam karşında bir masa ve sandalye var buraya oturmanz söyleniyor masanın üzerinde su ve peçete var hemen yanınızda da binlerce zarf bulunuyor önce kendinizi tanitmaniz isteniyor nerde okudunuz üniversite nerde kaldınız anneninz babanız ne iş yapıo gibi kişisel sorular soruluyor yine hangi sınavlara giriginiz beklediğiz başka sınav sonuçlari varmı falan soruluyor daha sonra bayan müfettiş hanim kalkıp yanında geliyor sınava girdiğinize dair belge imzaliyorsunuz sonra kapalı zarfı zarf açacağı ile açıp soruları okuyorsunuz istediğinz sorular dan baslaya biliyorsuniz siz konuşrken hiç kesmiyor lar soru sormuyor lar takıldığınz yerde surdaan da bahset gibi yardimci olunuyor ben 5 soru dan biri hatırlayamadim o an malesef büyük ihtimal olumsuz olacak siza 5 inde bilen 300 kişiden illa vardır genel olarak bunları söyleyebilirim ekstra soru sormuyorlar ayrıca güzelce sınav konularına çalışıp girin nasip te varsa olur . Hekese başarılar. -
RE: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
Her sınav başlığında puan turu tartışması olmazsa olmaz olmaya başladı. Kendimizin yüksek puanı olmayan puan türleri belilenince bunu haksızlık olarak aktedmek o puan türündeki arkadaş lara haksızlık en baştan .yaklaşık 35 a grubu puan türü var bunlardan yüksek aldiklarimiz ve düşük aldiklarmiz var illa. bir puan türü belirlendiginde sınava giremiyorsam bu benim yetersiz olduğu mu daha çok çalışmam gerektiği ni gösterir bunu görmeyip kendini haksızlığa uğramış aktedmek bizi ileri götürmez .
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Yedek kazandığım bir merkez uzmanlık kadrosuna çağırıldım için sınava katılmayacağım Allah emek veren gecesini gündüzüne katıp çalışan herkese nasip eder inşallah başarılar dostlarım.
-
@leviathan 187. sıradayım an ıtıbarıyle 38 arkadaş başka kurumları kazanmış:D
-
RE: Sporcu Gıdaları Tavsiye Öneri
5 yıldır aktif vücut geliştirme yapan bir kardesiniz olarak vucut gelsitrime yapan arkadalsra yardimci olurum sorularınizi sorabilrisinz
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Yok artık sizde 85 le kapatsın taksimden istiklale çıplak koşarım .
-
RE: KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCILIĞI 2018
@shady1, içinde söyledi: KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCILIĞI 2018
@heredotolga dostum su profilindeki Amcayi kaldir yahu kalkinma bakanligi ile butunlesti adam
Dostum konunun simgesi olarak kalması taraftariyim ilana başvurmayacagim bari benden bir iz kalsın
-
RE: 2018 Guy Alımı
NACİ AĞBALIN NISANDAKI GUY VE VMY ÖNCESİ AÇIKLAMASI"Yaklaşık 300 civarında vergi müfettişi alımı planlıyoruz. Yine gelir uzmanlığı sınavında da 2 bin kadar bir sayı planlamamız var. Bu konuda Başbakanlıkla gerekli yazışmaları yapıyoruz. Gelir uzmanlığında 2 bin, vergi müfettişliğinde 300 ama bir de maliye uzmanlığı ve defterdarlık uzmanlığı var. Bu konularla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. SAYIN BAKAN BILE YARDIMCI DEMIYOR BEKIR BEYIN DEMEMESI BUNUN KURUM ICI OLDUĞU ANLAMINA BENCE GELMEZ KALDI Kİ KURUM İÇİ OLSA AÇIKÇA SÖYLERDİ SİMDİ ONLARCA HABER SİTESİNİ GEZDIM HERKEZ YENI PERSONEL DİYE HABER YAPMIŞ MORELLERİ BOZMADAN SAYININ DAHADA ARTMASI İÇİN ÇABALAYALIM ARKADASLAR.
heredotolga tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Yedek kazandığım bir merkez uzmanlık kadrosuna çağırıldım için sınava katılmayacağım Allah emek veren gecesini gündüzüne katıp çalışan herkese nasip eder inşallah başarılar dostlarım.
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
@RootofAllEvil başka yok hocam Burda yazılanları biliyorum bende
-
@RootofAllEvil cuma arkadaşım arandı kamudan.
-
Bende arandım iktisat alanından girmiştim feragat edip etmeyeceğim soruldu tek bekledim mülakatın bu olduğununu issiz olduğumu söyledim
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Kpss +90 guy 90 dguy 93 Sozun kısası yazılı sınav puanın hiç bir şey ifade etmediğini bir kez daha görmüş olduk .
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
2 komisyon
Kendini tanıt
Dguydan komisyon üyesi beni hatırladı sana sorcağımı sormuştum gerek yok soru sormaya dedi
Diğer komisyon üyesi 2 soru sordu anayasal iktisat nedir Maastricht kriterleri ile arasındakı ılişki nedir
Tacir nedir esnafla arasındakı ılşkı nedir
Herkese basarılar -
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@nisan bendede mustafa beydi komisyon başkanı başka arkadşlarda ismail beymiş yani değişimli başkanlık olmuş dostum
-
RE: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
@evandro ben 6 bini biraz geciyor diye biliyorum yeni giren bir yasama uzmn yrdmsı soylemıstı yasama uzmn yardımcıcı bırısı tabı daha net bilgi verir ama benim bilgim yasama uzman yardımcısı ve stenograf yarmıcı 3.600 ek gösterge ve 6 bin alıyor dıye bılıyorım meclısın bır 500 600 lıra fazlası var denildi bana duyumum bu yonde
-
@paretowilfredo inşallah dediğiniz gibi çok uzamaz süreç hocam
-
İnşallah çalışma bakanlığı bünyesindeki diğer mülakatkar gibi olmaz kaç ayda süreç tamamlanır acaba