30 Mar 2018 09:21

Önceki günler de sözlü sınava girdim genel bir bilgilendirme yapayım
Öncelikle sizi kapıda güvenlikci arkadaş karşılıyor kimliğinizle listeyi karşılaştırıp bir başka görevliyi çağırıyor bu görevli size işte tuvalet şurda o burda gibisinden bilgilendirme yapıp üst kata çıkarıyor orada bekleme odasında herkes bekliyor içeride su sürayisi falan koymuşlar susayıca içiniz die yine çay falanda ikram ediyor lar neyse tam saatinde almıyor lar bir 15 dakka sonra fln başlıyor sözlü sınav sizi üst kata çıkaran görevli siraniz gelince size seslenip aşağı daki mulkat odasına götürüyor güvenlik ci arkadaş telefonunuzu teslim edip içeri giriyor sunuz içeride U şeklinde bir başa 5 adet komisyon müfettişi var biri bayan masanın tam karşında bir masa ve sandalye var buraya oturmanz söyleniyor masanın üzerinde su ve peçete var hemen yanınızda da binlerce zarf bulunuyor önce kendinizi tanitmaniz isteniyor nerde okudunuz üniversite nerde kaldınız anneninz babanız ne iş yapıo gibi kişisel sorular soruluyor yine hangi sınavlara giriginiz beklediğiz başka sınav sonuçlari varmı falan soruluyor daha sonra bayan müfettiş hanim kalkıp yanında geliyor sınava girdiğinize dair belge imzaliyorsunuz sonra kapalı zarfı zarf açacağı ile açıp soruları okuyorsunuz istediğinz sorular dan baslaya biliyorsuniz siz konuşrken hiç kesmiyor lar soru sormuyor lar takıldığınz yerde surdaan da bahset gibi yardimci olunuyor ben 5 soru dan biri hatırlayamadim o an malesef büyük ihtimal olumsuz olacak siza 5 inde bilen 300 kişiden illa vardır genel olarak bunları söyleyebilirim ekstra soru sormuyorlar ayrıca güzelce sınav konularına çalışıp girin nasip te varsa olur . Hekese başarılar.