TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
@beyaz02 şöyle bir saçmalık var. Ben kamu mezunuyum ama uluslararası ilişkiler puanını almış
-
Ben uluslararasi iliskiler mezunuyum ve ui puanimi almis, p38i yani. Boyle bir yorum yaptim ama belki baska bir durum vardir bakalim diger arkadaslarda nasil olucak
-
işletme fakültesi mezunuyum ama eğitim şartlarını taşımıyorsunuz diyor bana da. enteresan bir durum. uluslararası ticaret bölümü mezunuyum.
-
sanssızlığın böylesi :s siyaset bilimi ve kamu mezunuyum p 29 kabul etmedi sistem en düşük puanımı aldı p 38 ... hiç ii olmadı :((
-
yalnız p38 e uilişklerciler de önem vermedi ki çok istenen bir puan türü değil diye kimse adam gibi çözmedi bile koskoca tbmm bizle dalga geçiyor resmen diğer puan türlerini saymamak ne demek ya
-
arkadaşlar başvuruyu güncellediğimizde en yüksek puanı alıyor.
-
@hsync ben baya bi guncelleyip degistirmeye calistim ama olmadi. Sizin ilk once farkli bir puan turunu, guncelleyince farkli bir puan turunu mu aldi ?
-
@beyaz02 evet önce farklı bir puan türü güncelleyince en yüksek puan türünü aldı
-
Sıkıntı hangi puan türlerinde arkadaşlar hepsinde mi ?
-
güncelleyince düzeldi en yüksek puanı alıyor
-
Bankacılık lisans mezunuyum eğitim şartlarını taşımıyorsunuz diyor, arayabileceğimiz bir numara var mı bilen varsa yazabilir mi?
-
(3) Stenografi kursu başarı sertifikası verilenler, bu tarihten itibaren bir yıl içinde ihtiyaç duyulması hâlinde, ilan edilen başarı sıralamasına uyularak boş stenograf yardımcısı kadrosuna atanabilirler.
Madde böyle söylüyor.Burdan anlamamiz gereken şey 1 yıl icinde atanamadigimiz takdirde alinan egitimin boşa gittiği mi oluyorr. Ayrica meclisin her yil stenograf alacagi garanti mi? -
@gnc-hakime garanti değil ve evet 60 kişiden 40ı işe başlayacak 20 kişi ise bir sene asgari ücretle çalışıp elenecek.
-
@keynesinabv yani ne olacağı çokta belli değil.Alım olmadığı takdirde elde kalan zaman kaybı olacak .
-
@gnc-hakime, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
(3) Stenografi kursu başarı sertifikası verilenler, bu tarihten itibaren bir yıl içinde ihtiyaç duyulması hâlinde, ilan edilen başarı sıralamasına uyularak boş stenograf yardımcısı kadrosuna atanabilirler.
Madde böyle söylüyor.Burdan anlamamiz gereken şey 1 yıl icinde atanamadigimiz takdirde alinan egitimin boşa gittiği mi oluyorr. Ayrica meclisin her yil stenograf alacagi garanti mi?hayır her yıl cıkan bir ilan degil. bu yıl oldu böyle
-
@gnc-hakime göz karartıp bu işe girmeyecekse sırf yeaa gelir olmazsa şuraya geçerim diyecek olanlar başvurmasın cidden baştan zor ve zor süreç şurda bari gerçekten isteyenlere gelsin. Ben kendi açımdan bu zorluklara ve riske girmem.
-
@keynesinabv Zaten kpss ye hazırlananlar icin hem kursu hem kpss yi bir arada götürmek zor olacaktır eminim.Bi de sehir dışı olmasida zor durum .Şahsım adina muallaktaki bu ise hic bulasmayacagim.
-
@gnc-hakime hocam zaten iş kolay değil arapça gibi bişey yani ciiddden emek istiyor. Mülakata falan gitmem deyip de umarım kimse başvuru yapmaz.
-
P28 i aldı.vatana millete hayirli olsun.ins sonuçlar cabuk acıklanır
-
@gnc-hakime, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
@keynesinabv Zaten kpss ye hazırlananlar icin hem kursu hem kpss yi bir arada götürmek zor olacaktır eminim.Bi de sehir dışı olmasida zor durum .Şahsım adina muallaktaki bu ise hic bulasmayacagim.
Aynen hocam dün gece uyurken tbmmnin cikardigi stenografi kitabini indirip bi inceledim.kursu bitirmek için herseyi bırakmak gerekiyor gibi.