TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
Kurum ilanı beklerken kursa gidip asgari ücret alıp sonra ayrılanlar olabilir bence... Neyin ne olacağı hiç belli olmuyor maalesef artık.
-
ben basvuracagim 89 la istedigimiz puanla basvuruyorsak en yuksek bu daha once cook.a kadro mulakattan hakimlikten bankadan elendim bu uyduruk seye bile beni almazlarsa yurtdisina kacacagim mulakata gelmem zaten yandaslardan ennnnn dusuk puanlilarin alinacagi kadro da bu galiba
-
Arkadaşlar çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı ? 79 puanla başvurmayı düşünüyorum ama pek de umutlu değilim e tabi bi de kursu başarıyla bitirip bitirememe sorunsalı var ve 1 yıl uzun bir süreç ...
-
Kamu kurumunda çalışanlar başvuramıyor ozaman buraya
-
Arkadaşlar bişi sorabilirmiyim ; bu puan türlerinin hepsinden hukukçu ya da iibf mezunu farketmeden başvurabiliyormuyuz ? Detay verilmemiş çünkü ,hukukcular sunlardan iibf mezunlari bu puan turlerinden basvurabilir diye
-
neden tüm bölümleri kapsamıyor sonucta kurs veriliyor yanı bir uzmanlık gerektirmiyor sayısal bölümlü kişilerde burda başarılı olabilir
-
Mecliste bizi (A grubu) duşunen birileri de varmiş sağolsunlar
-
TBMM ilanlara devam ediyor. Gelsin gelsin de şimdilik b grubu da olur. Atamalara ihtiyaç var.
-
P 29 dan 80 küsür puanla gelir mi arkadaşlar liste kaçla kapatir
-
@hahamas liste kaçla kapatır
-
@zeyno5454 kacla kapatir bende merak ediyorum Bende 82yle basvurcam nasip olursa. Ama ankarada yasadigim icin rahat basvuru yapabiliyorum. Asgari ucretle 1 yil ankara disi tercih etmeyebilir, ve puanlar bu sebepten dusebilir gibime geliyor. Ama ne kadar duser muamma
-
@kismetnasip BENCE 85 TEN ASAĞI KAPATMAZ ÇÜNKÜ P 3 TEN YÜKSEK YAPAN ÇOK VAR :S
-
@zeyno5454 gelmeyen sinavlara cok aliskinim️ Gelmezse nasibimizi beklemeye devam ederiz napalim️
-
@zeyno5454 yine yüksek kapatır. 2500 tl maaş falan dinlemez millet yine başvurur. 86-87 arası olur diye düşünüyorum.
-
Ben de seyi merak ediyorum, bu kursa baslayip kursu birakanlardan verilen ucret geri alinir degil mi? Yani alinmasi gerekir gibi geliyor, ama emin olamadim.
Ve ayni sekilde 1 yil egitimden sonra atandiginda da birakirsan yine o 1 yil egitimde alinan ucret iade edilcek mi bankalar bile dandik egitimlerinin karsiligini aliyor birakildigi zaman, buranin alip almayacagini merak ediyorum. Bilgisi olan varmidir bu birinci sorum. Ikinci sorum da sonucta bir yil yetistirilcek atanan kisiler. Onlar sonradan baska yere gecmek isterse geciste sorun yasatirlar mi? Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.Insallah ucret geri aliniyordur buarada. Iki uc ay gidip cebime haslik koyarim sonra baska yere gecerim mantigindansa meslege gercekten ihtiyaci olanlar alinir ins.
-
@kismetnasip kurs sonunda başarısız sayılandan ücret geri alınmıyordur ama bırakandan alınıyor mu acaba ondan emin değilim.
-
@aliveli eevt hocam bence de basarisiz sayilanlarin alinmiyordur, cunku orda baska bi durum var. ama diger turlu geri alanir gibi geliyor.
-
@kismetnasip aşama aşama sınav yapılacak yazıyo o sınavlarda başarısız olanlar elenir ,ancak verilen ücretin geri alınmasıni pek ihtimal görmüyorum
-
@pnyx-cratos hocam ben asama asama yapilan sinavlarindan ya da sonraki yeterlilik sinavindan elenmeden sonra alincak paradan bahsetmiyorum. Onlar bence de alinmaz. Demek istedigim keyfiyetten birakanlarin geri alinir mi, ya da baska yere gecenlerin.
Sonucta 1 yil sonra stenograf olacaksin diye veriliyor o para o egitimde. Sen ben olmayacagim dersen, suraya gececegim dersen bence devlet verdigini geri alir gibi geliyor. Dedigim gibi bankalar bile verdikleri egitimin karsiligini aliyorlar. Ama tabi keske bir bilen olsaydi -
@paretowilfredo sizin bi görüsünüz var mi bunun icin hocam