sıfırdan ingilizce yardım arkadaslar
-
arkadaslar benım ıngılızce temelım hıc yok temelden almak ıstıyorum bunun ıcın dershaneye gıtmeden nasıl halledebılırım sıze danısayım dedım sımdılık dusundugum yollar fono yayınlarının seti els ya da ırem yayıncılık en etkın nasıl ogrenebılırım yardımcı olur musunuz
-
hocam açık konuşayım o işler fonoyla isemle çok zor. YDS çalışacaksan ve sıfır seviyesindeysen gidip şu kitapları alarak işe başla
-Betty Azar ''Basic English Grammar'' (kırmızı kitap olarak da geçer)
-ODTÜ Yayıncılık ''Reader at Work-1-'' (2. kitabı bu bitince alırsın)
-National Geografic ''Reading Explorer''
İlk kitap direk basit dilbilgisi anlatmaya başlıyor diğerleri de okuma kitapları içlerinde pek çok konuyla ilgili metinler var. Bunlara ek olarak Youtube grammar videolarıyla dolu onları izlersin zaten.Bu 3 kitap toplasan 40 TL filan tutar ve şundan emin olabilirsin ilk iki kitap bütün ingilizce ve yds kurslarında öneriliyor. -
hocam dogru dıyosunda benım hıc temelım yok dıye dedım bıde odtunun onerdıgın kıtabı bıraz agır degılmı
-
@görünenadam hocam dogru dıyosunda benım hıc temelım yok dıye dedım bıde odtunun onerdıgın kıtabı bıraz agır degılmı
-
@abd94 odtü read at work doğru bir öneri okurken zerre sıkılmayacağınız onlarca metin var içersinde .
-
Gerçekten emek vereceksiniz, İngilizce kursuna gidin. Dil öğrenme konusu KPSS'de İktisat, GK-GY, Muhasebe gibi değildir. Sınav için hazırlık yapayım ile olmaz. YDS veya herhangi bir sınav için başlamayın kursa, sadece öğrenmeye çalışın daha sonra sınavlar için hazırlık yaparsınız. Kurs olmadan gerçekten çok zor. Fakat diyorsunuz ki nasıl yaparım ? Online derslere katılabilirsiniz veya internet üzerinden araştırırsanız İngilizce ders videoları vardır, onlar üzerinden çabalayın derim. Fakat bunlar da YDS üzerine olmasın, öğrenmek üzerine olsun. Kursa gitmeden evde öğrenmeniz çok daha zor olacaktır, sorularınıza cevap almak için öğretmen olmayacak, eksiklerinizi , yanlışlarınızı görecek öğretmen yine olmayacak. Bunları da göz önünde bulundurun derim çünkü çizeceğiniz yanlış bir yol öğrenme sürenizi de uzatabilir, hiç öğrenemeden pes etmenize de neden olabilir.
-
@aliveli arkadaş sıfırım diyor hocam.
-
@sami hocam lisede filan ingilizce gördük sonuçta ne kadar sıfır olabiliriz.
-
@aliveli ı go we go you go dan sonrası uçmus bende abı
-
@abd94 hocam o zaman kısa bir gramer çalışması akabinde read at work 1 den başla. Kitabın ilk metinleri çok kolay.
-
@abd94 tamam işte hocam basic english grammar kitabi basit bir altyapı yapmak için he she it den başlıyor.
-
@görünenadam ozelden yazdım kardesm
-
YDS ön hazırlık var passagework hem videosu var hem kitabı .Ben kitaplarını almıştım ama çalışma fırsatım olmadı 6 kitap tane seviye seviye reader at work var o kitaptaki parçaların türkçe cevirisi üzerinden tüm grameri anlatıyor kelime vs..
http:// www. passagework. com /YDS-On-Hazirlik.aspx
-
YÖKDİL (kamu kabul etmiyor) ve YDS başvuru başladı.