kulak içi kulaklık
-
75 tl ye kadar filan önerebilir misiniz bizzat kullanıp memnun kaldığınız olabilir rica etsem dostlar?
-
T ve K magazalarinda general mobile var 15 lira kirmizi dene pisman olmazsin senheiser kullanmia biri olarak soyluyorum
-
jbl t290 alışveriş sitelerinde 59 tlye bulabilirsin.
-
teşekkür ederim arkadaşlar bakacağım bunlara başka önerisi olan olursa memnun olurum:)
-
@yasaklı fazla lükse kaçma zaten ya bozuluyor ya kayboluyor ben şu ana kadar yılda ortalama 6-7 kulaklık kullandım. Hiç biri dayanmıyor.
-
JBL C100.
1 yıldan uzun süredir kullanıyorum ve çok seviyorum. Bi kere bi kulaklıkta ses biraz azalır gibi oldu, servise gönderdim sıfırı ile değiştirdiler hiç zorluk çıkarmadan. Şuan 50tl sanırım hepsiburada da.
-
daha önce hep philips kullandım ben o yüzden söylediğiniz markayı bilmiyorum ve size güveniyorum bu yüzden jbl bakacağım yarın:) umarım bassları iyidir
-
Creatıve ep 630 tabi bulabilirsen
-
@uzmanyrdd ürün tükendi stokta yok falan filan diyorlar hocam
-
@yasaklı Çok uzun zamandır yok evet olsa bende alacağım..
-
phlips she8500 bu nasıl bilginiz var mı ya bunu alıcam yada arkadaşların önerdiği gibi jbl alıcam?
-
Bende jbl aldim 1 ay falan olmadi daha simdilik memnunum yillarca hep kulaklik alan biri olarak bu zıkkım sanki her an bozulcakmis gibi gelir ben jblden memnunum ama ciddi olarak a101de 5 liraya satilan kulaklik kadar fiyat performans kulakligi gormedim 5 lira versende bozuluncada cok uzulmuyosun ses seviyesi pek tabi digerlerone nazaran bi tik altta hatta kulaklik ilk taktiginda tam calismiyo kullandikca calismaya basliyo jblyi oneririm a101e ugradiginda da gorursen maddi duruma gore al bence 3 4 tane dursun kenarda kulaklik dedigin sey er veya gec bozuluyo 1000 liralik da 5 liralikda
-
arkadaşlar tavsiyeler için tekrardan teşekkür ederim. jbl t210 aldım Sony NWZ-B183B 4GB Siyah Mp3 Player ile de komboladım muhteşem bir şey çıktı ortaya basslar tizzler muhteşem kesinlikle başlığı görüp kulaklık almak isteyen varsa tek geçerim bunu saygılar...