2018/1 ataması
-
@hussle atama tarihi için tahminim haziran. İş başı ne zaman olunur o kuruma göre de değişir.
-
@aliveli Hocam sınav temmuzda ?
-
@hussle bir sorun teşkil etmeyecektir, 2016 puanı kullanılacak nasılsa.
-
bende dıyorum kı ıste 2018 puanı ne zaman kullanılır .. herneyse
-
@hussle hocam 2018 kpss puanı ile yapılacak ilk atama en erken kasım en geç aralık diyorum.
-
@aliveli, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@hussle hocam 2018 kpss puanı ile yapılacak ilk atama en erken kasım en geç aralık diyorum.
2018/2 ataması 11-20 aralık arası olacak.
-
2018/1 kadro sayısı ne zaman belli olacak?
-
@hgrotius mayıs ayında belli olur. Haziranda tercihler yapılır. Temmuzda açıklanır. Eylül-Ekim gibi işbaşı yapılır.
-
antimülakat hocam puanım 89.1 şu an sıralamam 3.167 sizce 4001 ile bu atamada olur mu ? hocam bide sağlık bakanlığı işçi alımında 4001 e yer verir mi bununla ilgili ne düşünürsünüz
teşekkürler -
@zavallı-kimyager hocam sağlık bakanlığı kadroları açıklandı ama anladığım kadarıyla açıktan alımdan bahsediyorsunuz. O konuda net bilgim yok ama araştırayım. Puanınız gayet iyi hocam, tabi burada a kadro ile atananları da düşününce sizin sıralamanız çok daha iyi olacaktır. Bunun dışında bir çok kişi açıktan b kadro atamasına da başvuru yaptı o anlamda bu puanlar oldukça iyi. 4001 atamasının olmadığı bir dönem yoktur. Kitler muhakkak açacaktır. DHMİ kadro açacaktır. Bunun dışında bakanlıklar içerisinden de kadro açan yerler olacaktır.
-
saolun tekrar evet hocam sağlık bakanlığının taşeron olmadığı için alacağı işçilerden bahsediyorum .19 bin kişi içinde 4001 olur mu acaba yada hangi bölümler olur?
bilginiz olursa bekliyorum hocam -
Acaba hazirana kaç kadro gelir ki? Puanlar kaça düşer ki ?
-
@rlg bölüm bazında puan hesaplamasını kadrolar açıklandığında detaylı şekilde yapmaya çalışacağız.
-
@antimülakat
Tşkler. -
@antimülakat hocam karayollları alım puanları ve göç müdürlüğü alımlarına bakınca 90 puanların kalmadığı düşünülüyor.acaba 89.11 e 4001 merkezi yerleştirmede sıra gelir mi ? yoksa ne yapmalı ders mi çalışmalı
-
@zavallı-kimyager her ihtimale karşı çalılın ama 89 puanlı birinin 4001 ile atanması gerek. Mayıs ayında yapılacak adalet bakanlığı memur alımına da başvurun mutlaka.
-
@zavallı-kimyager bu atamada rahatsınız hocam. Ben o puanlara bir çok yerin geleceğini düşünüyorum.
-
@antimülakat Çok sağ olun hocam ben bu son alımları KPSS puanlarına bakınca açıkçası biraz ümitlendim sizin fikrinize açıkçası çok yol gösterici Umarım Haziran atamasında bir yerlere yerleşiriz de rahatlarız
-
Hocalarım ben seçimlerin alımları canlandıracağını düşünürken öyle olmadığını zannediyorum artık.sizce mayıs ayı farklı olur mu
-
@zavallı-kimyager hocam her şeyi seçim anketleri belirler, eğer anketler kafa kafaya çıkarsa her şey mümkün. Diğer bir senaryo başkanlık bir tarafta meclis çoğunluğu bir tarafta kalacak gibi bu durumda da yeni seçim talebi gelir ki bu zaten atama demek.