Pazar Günü ( Keyfi, Kahvaltısı, Dizileri, Lig Maçları, Hava Durumu, Yapılacaklar, Tatil, İş vs) Hakkında Konuşalım
-
@hayatım-sınav çok özür dilerim linklerin mobil de açılmadigini unutmuşum.
-
@Phoenix ups benden ötürü bir durummuydu çok pardon.
-
dinlenmiş olmam gerekirdi öyle değil mi? ama ben çok yorgun hissediyorum çünkü artık içimden ders çalışmakta gelmiyor bunun bende yarattığı huzursuzluk hiç bir günümden zevk alamama sebep
-
Bugun super bir gun gecirdim evde olmama ragmen..zaten ben evdeyken hep super zamanlarimi yasiyorum ya öncelikle takimim kazandi efendim hem de cok dramatik gecen bir karsilasmanin ardindan uzatmalarda atilan golle. Futbollla ilgilenenler bilir son dakika golunun verdigi hazzı. Guzel yemekler yedim, guzel diziler seyrettim hoş sohbet edip, bir guzel dinlendim. Yarin sabah erkenden beni insan haklari ve turkiye ekonomisi dersleri bekliyor simdi onlar düşünsün..
-
@davetsiz54 Tebrik ederim hocam. Senin için yaşadığın günün güzelliği adına sevindim. Acıktığım şu dakikalarda güzel yemekler yedimi okumasaydım daha mutlu olabilirdim .
-
@Nurr Hocam şöyle bir derin nefes alın, geçmişinizdeki güzel günleri düşünün, geleceğinizde sizi heyecanlandıracak şeyleri düşünün. Hiç bir şey sizden kıymetli değil .
-
DERBİ GÜNÜ DERBİ GECESİ DERBİ PAZARI DERBİ DERBİ DERBİ
-
@davetsiz54 yerinde olmak istedim ama yarın sabah sen geri yerini devral
-
@Destan haklısınız , gelecekte güneşli günleri düşünürsem yüzüm gülecek sanırım teşekkürler..
-
Sıkıcı derbi geyiklerine, buz gibi ankara soğuğuna bakınca yarın gelse de walking dead izlesek diyorum.
-
@Phoenix derbi geyiğine ben istemeden su sıktım sanırım
-
@hayatım-sınav Lütfen düşünmeyin böyle. Hem her şeyden önce geyik yapılabilecek bir futboldan söz edebilir miyiz ki?
-
@Phoenix maçın özetini izlediğim için geneline dair pek bişey söyleyemem ama ilk yarıdaki golü süper bir pozisyonda bulmuşlar bence. Birde futbol artık spor dalı,eğlence dışında amaçlarla çok fazla kullanıldığı için büyüsü bozuldu gibi geliyor bana.
-
@hayatım-sınav Çok doğru ve yerinde bir tespit. Peki sizin alternatif olarak büyüsü bozulmamış olarak sunabileceğiniz bir şey var mı?
-
@Phoenix Aslında buna vereceğim ilk cevap Sultanlar/Efeler ligi olurdu maalesef izledikçe içimde uyanan tekrar oynama isteğini karşılayacak bırakın takımı tek insan yok. O yüzden ne izlerseniz izleyin futboldan daha masum kanımca.
-
@hayatım-sınav Amanın neden öyle söylediniz? Karşılayacak tek insan yok derken kimsenin size destek vermeyişini mi kastediyorsunz? Yoksa oynayacak kimse bulamayacak olmanızı mı? Ama gerçekten güzel bir yanıt oldu.
-
@Phoenix Oynayacak insan yok maalesef :slight_smile:
-
@hayatım-sınav Spora, eğitim öğretim hayatının bir dersi olarak bakan bir toplumun parçasıyız. Üzüldüm sizin adınıza. İnsan harbiden en uzun cümlelerini iç çekişleri ile kuruyormuş.
-
@Phoenix Parçası olduğumuz toplum noktasına dokundunuz bin ah işitebilirsiniz benden uyarıyorum. Yaşıtlarım maalesef voleybol sanki saklambaç gibi geride bırakılması gereken bir oyunmuş gibi düşünüyor ya da karşılaştıklarım bu şekilde bilemiyorum.
-
@hayatım-sınav Hocam eğer nispeten küçük bir şehirde yaşamıyorsanız kolaylıkla bu soruna çözüm bulabilirsiniz. Eğer gerçekten istiyorsanız lütfen peşine düşün bu isteğinizin. Ayrıca bu sitedeki her yönetici hayatın her konusuna ait şikayetinizi, siteminizi duymaktan sorunlarınızı paylaşmaktan ve bunlar için düşünmekten keyif alacaktır. Bunun sözünü ve güvencesini rahatlıkla verebilirim.