Ak partiye oy veren gönüldaşlar söyleyin bakalım torpil ayarlıyor musunuz?
-
Herkes yapıyor ben de yapıyorum diye bir cevap kabul etmiyorum. Çünkü samimi olmuyor.
Ne kadar dindarsınız, ne kadar dürüstsünüz görelim bakalım.
Öyle mülakat kalksın demekle olmuyor bu işler. İğneyi önce kendinize batıracaksınız!
Bu arada diğer partilere sempati duyanları saymıyorum bile. Çünkü onların mülakatta şansı dahi yok.
Hadi bakalım yiğitler meydana gelsin.
-
@birvarhiçyok bir cok muhalif arkadasim en son alimlarda bir yerlere geldi ben bu zihniyeti anlamiyorum kazanan herkes torpille falan bir yerlere gelmiyo arkadaslar referansi olupta bir yerlere gelen yok demiyorum ama bunu saplanti haline getirmek dogru degil kaldiki bu tarz konusanlarin cogu her ne kadar kabul etmesede referans bulup yerlesemeyenler oluyo hersey torpil degil
-
haha hemen başlanmış. referanssız çalışıyorum arkadaş çatır çatır hem de bu bir. ikincisi muhalif arkadaşlar dinsiz ateist değil mi? zaten allaha inancı yok. kul hakkı nedir bilmiyorlar.
peki ak partiye gönül veren dindar kardeşim sen niye torpil buluyorsun kul hakkı değil mi? söyle bakalım. sen dindar değil misin kul hakkı neden yiyorsun?
herkes referanslı değilmiş. oran kaç bro oran kaç.
oranı ben söyleyim.
kaymakamlık hakim savılık sayıştayda oran yüzde 0.
uzmanlık müfettişlikte oran yüzde 3ü geçmez.
sorun şu akpartili arkdaşım neden kul hakkı yiyorsun? hani mülakat kalsın diyorsun neden kul hakkı yiyorsun?
-
@hattorihanzo yğit misin değil misin bana bunu söyle . bana masal anlatma.
torpille mi atandın torpilsiz mi bana bu söyle!
-
@birvarhiçyok hiç kendini yorma. ben sana o kesimin vicdanlarını (!) nasıl rahatlattıklarını söyleyeyim dostum. devlete en faydalı olacak kişilerin kendileri olduklarını düşünüyorlar ve devletin bekası için her yol mübahtır anlayışındalar. vakti zamanında malum kesim de böyle düşünerek devletin her kademesine sızmış ve sızdırılmışlardı..
-
@birvarhiçyok o yüzden sınav sorularını çalmak da dahil hiçbir olaydan utanmazlar.aksine geldikleri makamda gururlanarak gezebilecek derecede geniş bir mezhebe sahiptirler. çünkü devlete en iyi hizmeti sadece kendileri verebilirler.
-
@birvarhiçyok @HaniYaKi oncelikle atanmadim apolitik bir insanim ben durum tespitimi soyluyorum siz gelip burda beni belli bir cenaha mensup olmakla itham ediyosunuz elestiri yapin tabiiki de ama siz buraya durumu carpitip siyasi hale getirmeye calisiyosunuz belli basli oranlar soyluyosunuz neye dayanar ak kazanan o kadar kisiyi tek tek arastirdinizmi o insanlarin emekleri copmu atanan ateist arkadasimda var hdplide var her cenahdan insan var siz zorla kutuplasmaya calisiyosunuz basarisizliginizi kopmlexlerinizle ortmeye calismayin
-
@hattorihanzo ben belli bir kesime yönelik söyledim. bir kişi veya isim belirtmedim.
-
@birvarhiçyok kardeşim öncelikle KPSS puanınız kaç ve kaç kurumdan elendiniz bunu sormak istiyorum..?
-
@safitürk69 puan 90 üstü. diğeri ise çift haneye çıktı.
-
@hattorihanzo ben kutuplaştırıyormuşum değerli arkadaşlar bu kardeşimiz sanırım başka bir gezegende yaşıyor. başka bir gezegen çünkü aynı dünyada dahi yaşasa memleketimizin adını birşeylerde çok rahat görebilirdi.
-
@birvarhiçyok bak kardeşim konuyu açtığına göre canın sıkılmış ve siyaset yapmak istiyorsun. Siyasetten anlamam becerememde ancak taraf olduğum parti elbet var. ReferANs işinin akpartisi Chpsi yok.tabi sen akpye nasıl giydiririm o derttesin. Mülakat komisyonun da olsam ilk almayacağım kişi sen olursun.Çünkü senin gibiler siyaset yapar yapmıyorum der, referans vardır referansım yok der..
-
@safitürk69 noldu puanı mülakatları söyleyince gücüne mi gitti birader? ulan siyaset bizim ülkenin dnasının riboz şekerinde var ne anlatıyorsun sen bana.
benim gibi dürüst adamı bulamacağına ihtimal vermeyeceğin için çamur atıyorsun.
ben senın dusunemeyecegın kadar karakterli biriyim. referanssız da çatır çatır çalışıyorum.
tabı senın gıbıler buna asla ınanmaz çünkü aklı ermez yapamaz.
-
ben akpartili olup da torpil arayıp kul hakkı yiyenlerden sonra torpille girip bunu ortalıkta gurur yaparak söyleyenlerden bahsediyorum. sen de gocunmuşsun demekki yaran var!
-
@birvarhiçyok hocam Seni karakterinle başbaşa bırakıyorum. Kendini beğenmişliğin nirvanası:) Aşimdi ders çalışıyorum senle uğraşamam.
-
kendini beğenmişlikmiş sadece demogoji başka hiçbirhalt yok. gerçekler yaraladı sanırım. olur böyle.
-
@safiTÜRK69 kardesim biz bu arkadasa guzel uslubunca anlatsakda sartlamis kendini hic nefes harcamaya gerek yok bir yere girebilicegini dair bi inanci yoksa bosa caba da sarfetmesin zira buraya hangi amacla geldigide belli
-
uslubunca anlatıyormuş bak bak kutuplaştırmaktan bahsediyor uslubunca anlatıyormuş
YALAN MI ARKADAŞ SÖYLE YALAN MI?
BİRİ GELİP TORPİLSİZ ŞUNU OLDUM DESİN BAK BİRİ GELİP YAZDI MI?
-
@birvarhiçyok Yazsada pek inanacak gibi durmuyorsunuz
-
CHP MHP HDP BELEDİYELERİ DE KENDİ ADAMINI ALIYOR.
EVET ALIYOR.
İYİ DE SEN ADALET SEN KUL HAKKI SEN DİNDAR OLAN KİŞİ SEN BUNLARA SAHİP OLDUĞUN İÇİN DİĞER PARTİLERE DİNSİZ MUAMELESİ YAPAN PARTİYE GÖNÜL VEREB GÖNÜLDAŞ
SEN NEDEN KUL HAKKI YİYORSUN NEDEN TORPİL ARIYORSUN BANA BUNU SÖYLE