Ak partiye oy veren gönüldaşlar söyleyin bakalım torpil ayarlıyor musunuz?
-
Eğer burada yazılanların hepsini masum görüyorsanız ve bu başlıkla da amaçlanan şeyin kimseye bir katkısı olmayacağını görmüyorsanız, biz bu arkadaşımızı haksız yere engellemiş oluruz. Aşağı yukarı paylaştığı içeriklerden 20 tanesi tahrik edici. Emin olun bu başlıkta da engel olmasa iş küfürleşme noktasına varacaktı.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@antimülakat Umarım engellemeden önce tüm bu yazdıklarını okuyup öyle karar vermişsinizdir. Zira, arkadaşın, ağırlıklı olarak ülkenin kanayan yarasına parmak bastığı, kendisinin de muzdarip olduğu torpil konusunda, kullanıcı adınız gibi mülakat karşıtı bir insan olarak psikolojisini anlayabileceğinizi düşünüyorum. Herkes sizin-benim gibi naif kalmayıp bunu uygun bi üslupla dile getirmemiş olabilir.. Neyse ben uzatmak istemiyorum artık, ben fikrimi söyledim, yasağı kaldırıp kaldırmamak da neticede sizin elinizde... Son olarak, tasvip etmediğiniz bu başlığı ve içeriğini silmenizi talep ediyorum. İyi günler.
-
-
@hussle tam cevap olmuş.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: Ak partiye oy veren gönüldaşlar söyleyin bakalım torpil ayarlıyor musunuz?
@hussle tam cevap olmuş.
Hocam 6 -7 ay önceki iletileri nerden bulup cikariyosun bunu iyice kendinle bütünleştirdin
-
konu özde bizim anladığım yer doğru ise son derece yerinde, ama özde akp karşıtlığı merkezli ise yanlış nitekim bu işleyiş her yapısal işleyişe işlemiş sorundur... akp ile özdeşleştirilecek kadar ne köksüz ne de dar bir konudur... hem yerelde hem genelde her kurumsal yapılaşmada idarenin TAKDİR YETKİSİ olan her yerde bu sorun temel bir yerde bize bakmaktadır. konuyu hangi yere çekmek istediğini açıkçası ben anlayamadım, seçimler de yakın iken siyasi kazanç elde edecek kazana mı su taşıyor yoksa gerçekten işleyişe mi sitem edip farkındalık yaratıyor kocaman soru işareti... artı kullanılan dil konu ne kadar önemli olursa olsun içine edecek derece de önemlidir... arkadaş bir harika konuyu bence pek uygun olmayan ve son derece farklı yerlere çekilecek dil ile izah ettiği için konu saçma yerlere varabilecek temelde ciddi zıtlaşmalara neden olabilmekte... ama torpil gibi ibarelerin ülkemizden nasıl silinir noktasında bir başlıkta ayrı bir fikir beyanları forum için güzel artı olacağını düşünenlerdenim ve geleceğin de ülkemiz için bu sorunu aşabilmemizden geçtiğini düşünenlerdenim...
-
@refik-soydam arkadaş diyor ki iktidar partisine oy veren ve kendisini aşırı muhafazakar olarak tanıtan kişilerin torpile başvurması dinen caiz midir...
-
@james-buchanan, içinde söyledi: Ak partiye oy veren gönüldaşlar söyleyin bakalım torpil ayarlıyor musunuz?
@refik-soydam arkadaş diyor ki iktidar partisine oy veren ve kendisini aşırı muhafazakar olarak tanıtan kişilerin torpile başvurması dinen caiz midir...
@Antimülakat hocam siz ne düşünüyorsunuz?
-
@james-buchanan bunu din işleri yüksek kuruluna yazsaydı keşke diyorum ben de.. hem de bir hafız olarak yazıyorum size:)
-
@refik-soydam aynen.
-
ama ekleleyim...forumun genel olarak anladığı kısmına gönderme etti ise arkadaş son derece haklı... sadece akp ya da merkezi yönetim işleyişi değil yerel kısımlar en ucra kısımlar bile... aynı.... allah kısa sürede milletimizi kurtarsın bu işten ....(yanlış anlaşılmasın madalyonun diğer yüzü hakkında fikirlerimi de yazayım)