iş para kız arkadaş araba ev olmaması durumu
-
günümüzün hastalığı herhalde. tabikide bu koşuldaki tek kişi degilimdir ama bu avunmak için iyi bir sebepte değil. E yaşta ilerliyo.
Sanki basiretim bağlandı.
Bir insan hostluğa tabiri caizse muavinliğe dahi çağrılmaz mı. Merakımdan denedim yani onadamı çağırmazlar diye.Haftada 3 kez bi şirketin online sınavlarına giriyorum,aylardır. hobi oldu.
her seferinde bir şekilde full yaptıgımı düşünürken barajı geçemedin maili geliyor.Hani eminimde her soruyu doğru yaptıgıma.Geçenlerde bir tütün firmasının online sınavına girdim.Bir tane bilgi sorusu yok sadece keyfine göre cevaplaman gerek, Mail geldi, demişler ki bizim şirket anlayışımızla sizinki neredeyse hiç örtüşmüyor. hiç örtüşmüyo ne demek abi, ing yazmış birde.
İş kurayım desen, ne iş kuracaksın ki.Ünide ne iş öğrendin ki. Çay ocağımı açayım.
Ha ondadai iy para var kücümsemem.Ama ne iş yapacaksın nerede yapacaksın.Hem maddi hemde zaman açısından risk. Hadi o da olmadı sonra ne yapıcan.Kpss ye de girelim, o da güzel ama zerre ihtimal vermiyorum bir yere gireceğime.
Abd ye falan gitsek orda ne yapıcam ki, en fazla pizza dağıtırım kaçak çalısmayla. -
@hussle tütn firmasının nasıl bir şirket anlayışı varmış merak ettim.
-
hayatın gerçekleri...
-
@hussle basligi tesadufen gordum bulabildiniz mi is aradan gecen surede??