2500 GUY- 600 SGK DENETMENİ- 2000 VMY - 500 MHUY ALIMI İSTİYORUZ
-
Arkadaşlar aylardır düzgün alım yapılmıyor. Burda kendimce yapılması gereken alımları yazdım ilk etapta. Sizce alım sayıları nasıl olmalı? İhtiyaç var deniyor ama neden alım yok?
-
alım malım olmuyor doğru düzgün. Kpss sürecini bekleme bir işe girmeye çalış o zaman kpss ye hazırlan alım malım muamma kimse bilmiyor zaten gelişine yaşanıyor.
-
@ordinal-fayda Ben bir yandan devletin bu kadar personele ihtiyacı yoksa sırf bizi memnun etmek için almaması gerektiğini düşünüyorum.Ama diğer taraftan varsa almak için neyi beklediğini anlamıyorum.
-
malesef durumumuz içler acısı bu notu bile yazarken bile bilgisayarın sagında solunda kurs ilanları çıkıyor hala bişeyler satmak isteyen insanlar var egitim sistemi ticarethane olmaktan önce çıkmalı,hak edenin kazandıgı bir yarışma olmalı olur inş
-
Bakanlık taleplere hiç oralı olmuyor. Hepsi için ihtiyaç olduğu defalarca dile getirildi. Neyi bekliyorlar anlamak güç.
-
@mustafa-kader ihtiyaca binaen yazdım hocam. Ben de israfa karşıyım ama sistemimiz olmadığından gençler heba oluyor
-
Kardeşim kimse şikayetçi değil mi? Nasıl forum bu yav..
-
2000 guy , 2500 guy alımı derken bizim 1000 guy alımı da mı yalan oldu nerde bu ilan?