Yüksek puanlı arkadaşların egolarını anlamak mümkün değil.Adamlar oraya sözlü sınava katılma şartlarını yazmış.Gelmişler burada şunlar girmesin bunlar girsin diye atıp tutuyorlar.Neyin algısını yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum:)
mustafa kader
@mustafa kader
mustafa kader tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Bir de teog yerine açık uçlu sınav getireceklermiş şurda 10bin kişinin sonucunu 1 ayda açıklayamıyorlar 1milyon insanın sonucunu 1 yılda anca açıklarlar heralde
-
RE: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
keşke ilahiyat falan okusaydık diyanet işleri başkanlığı daha çok alım yapıyor bunlardan
-
RE: BU AKŞAM TWITTER DA ETKİNLİK VAR KATILALIM LÜTFEN !!!!
Tagdayız MhuyDuyGuy ilanıGelsin
-
@luthor hoca kimdir nedir tanımam ama saçmalamış o zaman bence
-
Neden cevaplarınızı birine yorumlatma peşindesiniz 2 3 gün sonra açıklanacak zaten az sabırlı olun
-
RE: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Ben anlamıyorum bir çok kurum yaptıkları mulakat sonuçlarını açıklamıyor.Burdan gelecek sonuçları bekleyen arkadaşlar da haklı olarak bu sınavlara başvuruda bulunuyor.Sıra hiç geriye sarkmıyor.90altında puan alanlara resmen çöp muamelesi yapılıyor.
-
RE: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
Ben arkadaşın bimer çağrısına uydum şikayetimi dile getirdim.Daha etkili bir yol olarak tek fikrim twitter etkinliği.
-
RE: Deneme seti önerisi.
Hangisi güzel bilmiyorum ama ben ters istikamette bir şey söyleyeyim.Muratı tavsiye etmem içindeki bazı zor ve saçma sorularla moralini bozabilir
mustafa kader tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
arkadaşlar hepiniz elinde notlar var o soruya subjektif demenin bir mantığı yok.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@bonus anladım hocam ben her elenen başarısız sayılıyor diye düşünmüştüm
-
@ori 2 kere başvurma şartı yok mu hocam
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Resmî gazetedeki süreç ne kadar sürer fikri olan var mı
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Etklinliğe katılarak derdinizi yazabilirsiniiz arkadaşlar
Come to Twitter -
birazdan etkinlik var katılım gösterelim.SGK konusunu da belirtip bakan hanımı etiketleyebiliriz.
-
@gök-kız açıklansa ümmeti Muhammet rahatlayacak:)