Bugun yarin sinav aciklanacak ilk gunku gibi ayni sorulari tartismaya calisan arkadaslardan soguyorum ve onlari kiniyorum
yasaminizleri
@yasaminizleri
yasaminizleri tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bugun aciklanir arkadadlar 4 link bos 1 saate kalmaz duyuru gelir 5 gibi aciklanur tahminim
-
Savas yayinlarinda nohutcunun kitabini aldim onsozde son kisimda sorulan sorularla konularin pekistirildigini belirtmis nohutcu ancak bir actim son kisim yani 7. Bolum yok aradim savas yayin evini once yenisini gonderiyoruz dediler sonra elimizde kalmadi uzgunz dediler koskoca yayinevisiniz ayri bir soru kitbi gonderin ne olcak dedim ogrenciyiz issiziz paramiz kisitli zaten dedim uzgunuz gondrremeyiz dedi. Sonrasinda yine x hocanin idare hukukuna calisirken bir baktim ky koruculari kismi guncel degil biliyosunuz bu x hocanin facebookta grubu var yazdim gruba 2016 baskida guncellenmiss 2017 baskida guncel degil hangi mantikla yapilmis dedim beni aninda gruptan engellediler. Yazikalr olsun verdigim paralar SAVAS YAYINLARI VE X HOCAYA HARAM OLSUN.
-
Bence osym celiskili sorularin cevabini ariyor hala
-
@kadirkadir tebrik ederim kardesim 40 Gundur aramiza katilmayan kadir kardesimiz 30 dk once katildi ve ilk siralara yerlesti turkcesiz ham 79.5 puanla seni tebrik ederim hocam Allah isini rast getirsin
-
Bu isten anladigim tek nokta bazi piyasa yapmis hocalar ki bana gore hocalikla alakalari yok sadece para kazanmayi dusunuyorlar. Hic ogrenci ne ogrenecek emek veriyo yazik gunah demezler yeterki para gelsinde surekli basalim biz kitap nasilsin kurmusuz piyasamizi saksakcilarimz zate dolu ohhh ne guzel dunya. 20000 kisk bu sinava girdi bir kitab ortalama 50 tl olsa1.000.000 tl yapar kazanca baksana adam hakli beyler dagilin
-
Yarin sinavin aciklanacagini dusuunen kac kisiyiz ses verin
-
@politics06 insallah hocam bir hoca vardir gozlerinde UMUT gorursun bir hoca vardir gozlerinde DOLAR tek fark bu aslinda
yasaminizleri tarafından gönderilen son iletiler
-
Kazanan arkadaslari gonulden tebrik ederim.Allah sonunuzu hayirli kilsin. Biz kazanamayanlarda yeni sinava hazirlanmaya baslayalim. Yeni sinav tahmini ne zamandi
-
Sizce osym neden bu kadar gecikti nedenleri ne olabilir?
-
@kadirkadir kardesim yanls anlamazsan suan yaptigin meslek kaymakamlik mesleginden daha ust duzey bir meslek mi?
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
@turkmanson, içinde söyledi: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
Arkadaslar mulakata kalan arkadaslari tebrik ederim. 2 kez bu sınavin mulakatindan elenen biri olarak size tavsiyem:referans icin calisin fakat cok hayal kurmayin. Rabbim hepinize saglik sihhat versin.
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
@turkmanson, içinde söyledi: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
Arkadaslar mulakata kalan arkadaslari tebrik ederim. 2 kez bu sınavin mulakatindan elenen biri olarak size tavsiyem:referans icin calisin fakat cok hayal kurmayin. Rabbim hepinize saglik sihhat versin.
Kardesim referansi ayarladin herhald dogrularini yazdigina gore
-
Sonuclar geliyo bosverin simdi ililkleme islerini %80 cuma denmisti duyuru birazdan gelecek o zman