@politics06 yargının bir kolundayım diyelim hocam
kadirkadir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
kadirkadir tarafından gönderilen son iletiler
-
@bf24 açıklaman için teşekkür ederim kardeşim. Pek vaktim olmadığı için üye dahi olmamış çok nadiren bakıyordum bu foruma zaten bu formu geç öğrendim. Şuan açıklanmasına yakın olduğu için ben de üye olup kanaatimi yazmak istedim ki sınava giren arkadaşlar için son aşamada olsa bir değerlendirme olur diye. Hakkınızı helal edin. Üyeliğim iptal oluyorsa iptal edip ayrılacağım. Kimseyi kırmak istemezdim, kötü birşey yazmadığım halde şahsıma doğrudan hakaret edilerek saldırılması hoşuma gitmediği için hak edene hak ettiği şekilde cevap verdim. Cümleten hayırlı olsun. Saygılar
-
@yasaminizleri maaş olarak öyledir konum olarak kıyaslaması farklıdır fakat köy yerinde büyüdüğünden kaymakamlık küçüklükten beri hayalim olduğu için bu yüzden sınava girdim.
-
@politics06 yargının bir kolundayım diyelim hocam
-
@orkaraca mülakat sonuçları açıklansın o zaman sıfatımın ne olduğunu ve ismimi görürsün güzel kardeşim. Beni eleştiriyorsun fakat ben senin üslubun ve sözlerinin daha kötü olduğunu düşünüyorum. Vatandaş bize geldiği zaman önünü iliklemesine takılmayız ama senin gibi hakaret eden birisine de paşa paşa ilikletiriz.
-
@orkaraca bu arkadaşı forumla ilgilenen kişiler lütfen uyarsın veya engellesin.
-
@luthor diğer arkadaş kimlerle muhattap oluyoruz gibi fütursuz ifadeler kullanmıştı. O yüzden benim prensibim herkese hak ettiği şekilde muamele etmektir. Kimseyi kırmak istemem fakat ben de bilgi olsun diye birşeyler paylaşınca hemen alaycı ifadelerle saldırılması açıkçası hoşuma gitmedi. Kınaması gereken bir üslup var ise şahsıma yöneltilenlerdir. Hemen saldırıya geçen arkadaşlardan daha güzel sonuç beklememiz bu arkadaşları rahatsız etti sanırım ondan bu tavırları. Kendilerinden daha düşük doğrularımın olduğunu beyan etseydim, hakkında hayırlısı olsun kardeşim deyip geçerlerdi muhtemelen. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, bir kişiyi dahi tanımadığım halde kırıp üzdü isem özür dilerim.
-
@orkaraca Bir kamu kurumunda çalışmaktayım. Kaymakamlık gençlik yıllarımdan beri arzu ettiğim bir meslek olduğu için sınavına girdim. Yalan sözden Allaha sığınırım.
-
@yasaminizleri teşekkür ederim. Yalnız türkçesiz değil ben türkçe sorularımı da hesaplamıştım. Yani 4 tane türkçe sorusu da hesaplamama dahil ettim. Türkçeleri çıkarınca 71.5 yapıyor sanırım
-
@ugur55 saygılar. Sizin gönlünüzden sınavımın nasıl geçmesini temenni ediyorsanız dilediğiniz gibi olsun, ben kendi değerlendirmelerimi ve sonuçlarımı yazdım, nasip olursa mülakata kalır isem ismimi de açıklarım güzel kardeşim.
-
@orkaraca saygılar güzel kardeşim. Dikkate alıp almamak senin takdirinde.