La casa de papel
-
Son günlerde adını çok sık duyuyorum izleyen var mıdır?
-
Hocam ben izlemekteyim.Dizi kurgu ve hikaye olarak çok iyi ama olaylar biraz yavaş onun haricinde gerçekten keyifle izlenecek bir dizidir vaktiniz varsa izlemenizi tavsiye ederim.
-
@aliveli İzlemeye başlayacağım bir dizi. Bu tarz dizileri seviyorum ama bu aralar sınavlar, mülakatlar, yds hepsi üst üste gelmeye başladı. Onlar geçsin başlayacağım.
-
Ben de yeni başladım izlemeye, gayet sürükleyici bir dizi. 3-4 bölümü arka arkaya izlettiriyor Ayrıca insanda İspanyolcaya karşı ilgi ve merak uyandırıyor.
Seveceğinize eminim. En kısa sürede izlemeye başlayın derim.
-
başlangıcı güzel en azından prison breakın heyecanını veriyor. ancak sonlara doğru mantık hataları bollaşıp aşk dizisine kaydığından ilk bölümlerin ve berlinin hatrına bitirdim
-
2 sezonu da bir çırpıda izleyip begendim. Zekice yazılmış.
-
Narcos tadı verir mi arkadaşlar? Nedense o dizinin tadı damağımda kaldı aynı zevki veren dizi yok.
-
@aliveli Hocam senin bu yazdığından sonra narcosa da bakıcam
-
@paca08 Amerika’nın fazlaca propagandasını yapıp escobar’a gömse de dizinin farklı bir havası var bir de konuşulan dil şiir gibi
-
@aliveli Valla biraz ekşide baktım baya etkileyici diziymiş. Ondan dolayı hem narcos hem de la casa papele bakıcam. O arada game of thorones a bir yıl kalır
-
@paca08, içinde söyledi: La casa de papel
@aliveli Valla biraz ekşide baktım baya etkileyici diziymiş. Ondan dolayı hem narcos hem de la casa papele bakıcam. O arada game of thorones a bir yıl kalır
Narcos'u kesinlikle tavsiye ederim çok iyi dizi
-
@paca08 game of thrones a lanet ettim 40 dakikalık 7 bölüm çekip bir sene yatmak nedir ömrümüzü yedi.
-
@aliveli Bu sene abarttılar iki seneye çıktı neredeyse bu şekilde insanları bekleterek izlenmede rekor üstüne rekor kıracaklar. 2019'u iple çekiyorum. Bir dizi nelere kadirmiş.
-
karakterlere şehir ismi koymak nedir arkadaş bu senaristler bu yaratıcılığı nerden buluyor?
-
Müstehcen sahneleri rahatsızlık verdiği için tekrar izlemeyi düşünmüyorum ama alanında gerçekten iyi kurgulanmış aksiyon ve heyecanı merakla izlettiren bir dizi film olmuş. 1 sezon 3 4 günde bitti, bıraksam kendimi 1 günde de biterdi ama frenlendim. Çünkü adamlar bir sonraki bölümü hemen izleyelim diye öyle sahnelerde bitirmişler ki... Mecbur açıyorsun.
Çok fazla fark edemesem de çekim hataları kurgu hatalari mantık hataları varmış. Fakat 2 sezonluk bir dizi. Kişiyi alıp farklı dünyalara sokuyor ve dünya o kadar da kolay dönemez. Ama yazılmış çizilmiş ve dizi haline getirilmiş. Hiçbir fantastik bir şey yok. Sadece zehir gibi çalışan beyinler var.
Beğenmeyip eleştiri yapanlara bir şey diyemem. Müptelası olup tekrar izlemek istemem ama bu tarz bir kurgu zor çekilir insan tüketimine sunulur. Basit ozenilmemis bir şey değil izlediğimiz. Hatalar var ve ben onyargıları kırıp en azından bu hataları görme adına izleyip kafa dagitmanizi tavsiye ederim
Bu arada benim onyargim demet akalın gibi kişilerin de diziyi ovmesiydi. Neyse ki izledim. Pişman değilim. Bi iki bölüm izleyerek sans verin -
@falanfilan bir iki bölüm izleyip sabredin mi hadi ama dostum ilk bölümden itibaren tutulacaksınız bana
-
@tokyo anlamadım hocam, yani bi iki bölüm hatta gece 3 bölüm ard arda izledim ama evdeyim annem beni telefon karşısında görünce sen bir iş bul moduna giriyor. Benden daha çok karamsarlasiyor. O yüzden ben 3 4 güne yaydım ilk sezonu. Boylesi daha iyi. 2.sezonu dayanamazsam bu gece izleyeceğim.
-
@falanfilan kullanıcı adım dizideki bir karakter olduğu için öyle demiştim hocam
-
@tokyo valla hocam fark etmedim:( rezillik Tokyonun cüretkarligini hiç sevmedim. Dizide tek sevdiğim profesör ve müfettiş. Nasıl bir şey yaptılarsa bu iki karakteri de aynı anda sevdirttiler bana.
-
Dün bitirdiğim dizi. Çok uzun sürmediği için izlenilebilir tadı damakta kalıyor Berlin sen nasil bi kralsın