-
Merhaba dostlar lisede büro yönetimi alanı bitirdim şimdide Ortaöğretim kpss girecem kaç puan alırsam memur olarak atanırım lütfen yardımcı olun arkadaşlar
-
4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI (CANLI MODEL)
BAŞVURU TARİHİ : 12/02/2020
BAŞVURU BİTİŞ TARİHİ : 26/02/2020
T.C. HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜGÜNDEN
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. Maddesinin B fıkrası hükmü ile Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28/06/2007 Tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan Ek 8. Maddesi uyarınca (1 yıldan az süreli veya mevsimlik çalışma) Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü bünyesinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim bahar döneminde çalıştırılmak üzere giderleri özel bütçeden karşılanarak; 1 (bir) Canlı Model sözleşmeli personel alınacaktır.
UNVANI
ADEDİ
ARANILAN NİTELİKLER
CANLI MODEL
1
En az lise mezunu olmak.
KPSS şartı aranmamaktadır, adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecektir.
Vücut bütünlüğüne sahip olmak.
Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup, göreve başlaması uygun görülen adaylardan istenilecektir.)
Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır:a) Türk Vatandaşı olmak,
b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.
d) Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olmak veya muaf olmak veya tecilli olmak.
e) 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
Yapılan başvurularda KPSS puan şartı aranmamaktadır, asıl aday mülakat sonucunda belirlenecektir.
BAŞVURU SEKLİ VE YERİ:
Müracaatlar ilanın resmi gazetede yayımlandığı günü izleyen ilk iş gününden itibaren l5 gün içinde (mesai bitimine kadar) Hakkari Üniversitesi Fakülte Derslikleri Eğitim Fakültesi Yazı İşleri Bürosuna istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır.
Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:
Mülakat sonucunda atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde http://hakkari.edu.tr/ adreslerinden ilan edilecektir. Kadronun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecektir. Asıl kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
İSTENİLEN BELGELER:
1- Öğrenim Belgesi aslı ve fotokopisi
2- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
3- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi aslı ve fotokopisi
4- Fotoğraf (2) adet
5- Savcılık iyi hal kağıdı. (e-Devlet çıktısı kabul edilecektir.)
6- İş Talep Formu
-
GENEL BİLGİLER:
Kamu Personeli Seçme Sınavı Ortaöğretim (Lise ve dengi okullar) mezunları için yapılarak geçtiğimiz günlerde sınav sonuçları açıklandı. 3.287.124 adayın puanının açıklandığı sınavda, adayların merakla beklediği soru: aldıkları puanla bir kamu kurum veya kuruluşuna personel olarak atanıp atanamayacakları yönünde oldu. Merkezi yerleştirmelerde atama yapılacak kadro saysının her geçen yıl azalarak devam etmesi adaylar üzerindeki endişeyi arttıran etmen olarak ön plana çıkıyor. Bir hafta sonra gelecek kılavuzdaki ortaöğretim okullarından mezun olanlara yönelik açılacak kadro sayısının merakla beklendiği şu süreçte, Tercihini Yap! ailesi olarak İmam Hatip Lisesi mezunlarına yönelik kadroları inceliyoruz.
İmam Hatip Lisesi mezunlarının merkezi yerleştirmelere göre atanma durumları nedir? Merkezi atamalarda İHL mezunlarına yönelik özel kadrolar açılıyor mu? Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyanet Vakfı gibi kurumlarda açıktan atama yapılan kadrolar nelerdir? Bu kadroların başvuru şartları nelerdir? Kurumların açıktan alımlarında son yapılan mülakat sınavlarında taban puanlar nedir? Mülakatlara kaç kişi katılabiliyor? Bu gibi soruları İmam Hatip Lisesi mezunlarının tamamının merak ettiğini biliyoruz. Bizde sorumluluğumuz ve misyonumuz gereği İHL mezunlarının tercihlerini kolaylaştırmak adına bu çalışmayı sizlere sunuyoruz.
DİN HİZMETLERİ ALAN BİLGİSİ NEDİR? ATAMALARDA NE İŞE YARAR?Kamu Personeli Seçme Sınavları tamamlandıktan sonra ÖSYM tarafından dini öğrenim gören en az lise mezunlarının girmesi zorunlu sınavdır. Diyanet İşleri Başkanlığı'na müezzin-kayyım, imam-hatip ve Kur'an kursu öğrencisi olarak ilk defa açıktan ve sözleşmeli olarak atanabilmek için girilmesi gereken sınavdır. Bu sınav 2014 yılından beri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ÖSYM'ye yaptırılmaktadır. Sınavın geçerlilik süresi iki yıldır.
Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavına katılabilmek için: İmam Hatip Lisesi, İlahiyat Önlisans programı veya İlahiyat fakültesi, İslami İlimler fakültesi, Eğitim Fakültelerinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği mezunu olmak gerekmektedir. Bu okullardan mezun olmayanlar sınava başvuru yapamazlar. Başka bir liseden mezun olanların açıköğretim ile İHL'den fark derslerini vererek İmam Hatip Lisesi mezunu olmaları mümkündür.
ÖSYM tarafından DHBT 2016 sınavı 4 Aralık Pazar günü yapılmış ve sonuçları açıklanmıştır. Bu sınavda adaylara 40 soru sorularak 60 dakikalık süre verilmiştir. Tüm öğrenim düzeyleri için sorulan sorulardan 20 tanesi temel din bilgisini içermiştir.
2014 yılında gerçekleştirilen DHBT sınavı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı 2 kez kadrolu İmam-Hatip ve 3 kez de sözleşmeli İmam-Hatip personel alımına çıkmıştır. DHBT sınavı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan İmam-Hatip alımlarına KADROLU ve SÖZLEŞMELİ olarak başvurabilmek için: Lisans mezunları KPSSP124 puan türünden, Önlisans mezunları KPSSP123 puan türünden ve Ortaöğretim mezunları KPSSP122 puan türünden en az 60 puan almaları gerekmektedir. Bazı sözleşmeli alımlarda taban puan 50 olarak da belirlenmiştir. Kontenjanların, Diyanet İşleri Başkanlığı sitesi içerisinde duyurular kısmında yer aldığı liste de, her bölüm için 3 katı kadar aday sözlü mülakat sınavına çağrılmaktadır.
2014 DHBT sınavı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan alımlar ve bu alımlara ilişkin taban puanlar:
1- İmam-Hatip kadrolarına 2014 yılında yapılan KADROLU alımlara ilişkin taban puanlar: (Sınava başvurabilmek için KPSS122'den en az 60 puan almak gerekmektedir.)
İmam Hatip Lisesi mezunlar için KPSSP122 puan türünden alınacak 5 kişi için mülakata çağrılan 15. adayın puanı: 91,48147. En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise 92,34463 olarak belirlenmiştir.
İmam Hatip Lisesi mezunu ve Hafız olanlar içerisinden KPSSP122 puan türünden alınacak 20 kişi için mülakata çağrılan 60. adayın puanı: 82,26544. En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise
85,24924 olarak belirlenmiştir.2- İmam-Hatip kadrolarına 2015 yılında yapılan SÖZLEŞMELİ alımlara ilişkin taban puanlar: (Sınava başvurabilmek için KPSS122'den en az 50 puan almak gerekmektedir.)
İmam Hatip Lisesi mezunlar için KPSSP122 puan türünden alınacak 250 kişi için mülakata çağrılan 750. adayın puanı: 82,74873. En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise: 83,00008 olarak belirlenmiştir.
İmam Hatip Lisesi mezunu ve Hafız olanlar içerisinden KPSSP122 puan türünden alınacak 1.900 kişi için mülakata çağrılan 5.700. adayın puanı: 50,45806. En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise: 63,10701 olarak belirlenmiştir.
3- İmam-Hatip kadrolarına 2015 yılında yapılan KADROLU alımlara ilişkin taban puanlar: (Sınava başvurabilmek için KPSS122'den en az 60 puan almak gerekmektedir.)
İmam Hatip Lisesi mezunlar için KPSSP122 puan türünden alınacak 35 kişi için mülakata çağrılan 105. adayın puanı: 86,94810. En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise: 87,70649 olarak belirlenmiştir.
İmam Hatip Lisesi mezunu ve Hafız olanlar içerisinden KPSSP122 puan türünden alınacak 60 kişi için mülakata çağrılan 180. adayın puanı: 77,50417. En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise: 88,19439 olarak belirlenmiştir.
4- İmam-Hatip kadrolarına 2016 yılında yapılan SÖZLEŞMELİ alımlara ilişkin taban puanlar: (Sınava başvurabilmek için KPSS122'den en az 60 puan almak gerekmektedir.)
İmam Hatip Lisesi mezunlar için KPSSP122 puan türünden alınacak 70 kişi için mülakata çağrılan 210. adayın puanı: 84,44998. En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise: 84,67688 olarak belirlenmiştir.
İmam Hatip Lisesi mezunu ve Hafız olanlar içerisinden KPSSP122 puan türünden alınacak 300 kişi için mülakata çağrılan 600. adayın puanı: 66,64995. En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise: 68,27628 olarak belirlenmiştir.
5- İmam-Hatip kadrolarına 2016/2 yılında yapılan SÖZLEŞMELİ alımlara ilişkin taban puanlar: (Sınava başvurabilmek için KPSS122'den en az 50 puan almak gerekmektedir.)
İmam Hatip Lisesi mezunlar için KPSSP122 puan türünden alınacak 1.000 kişi için mülakata çağrılan 3.000. adayın puanı: 75,66834.
En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise: 81,15341 olarak belirlenmiştir.İmam Hatip Lisesi mezunu ve Hafız olanlar içerisinden KPSSP122 puan türünden alınacak 1.975 kişi için mülakata çağrılan 5.925 adayın puanı: 50,05425. En düşük KPSS puanı ile mülakatı kazanabilen adayın puanı ise: 58,58629 olarak belirlenmiştir.
Aşağıda yer alan kadrolar, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan açıktan personel alımına ilişkin ve DHBT sınavından bağımsız kadroları içermektedir. KPSS P3, P93 ve P94 puanları ile başvuru yapılabilmektedir.
1- DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI'NA İLİŞKİN KADROLAR - KURAN KURSU ÖĞRETİCİSİA - GÖREV TEŞKİLATI:
TAŞRAB - GÖREV YERİ:
İLAN METNİNDE YAZILAN İLLER.C - SINAV ŞEKLİ:
SÖZLÜ (MÜLAKAT) SINAVI YAPILIR.D - BAŞVURU YAPABİLECEK ADAYLARIN EĞİTİM DURUMU:
Adaylar, dört yıllık eğitim veren herhangi bir lisans programı, herhangi önlisans programı, ilahiyat lisans programı, ilahiyat önlisans programı ve İMAM HATİP LİSESİ mezunu olabilirler.E - SINAVA ÇAĞRILACAK ADAY SAYISI:
KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puanına göre atama yapılacak kadro sayısının 3 KATI kadar aday sözlü sınava katılabilecektir.F - ÖZEL ŞARTLARI:
Adayların, başvuru yapabilmek için KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puanları en az 40 olmalıdır. Adaylar en az İMAM HATİP LİSESİ mezunu olmalıdır. Adaylar kuran kursu öğreticiliği için yeterliliğe sahip olduğunu belgelendirmelidir.G - BAŞARI PUANI:
Mülakattan alınan puana göre atama yapılacaktır. Mülakatta en yüksek puan alan adaydan, atama yapılması düşünülen kişi sayısına kadar listelenerek başarı sıralamasına göre atama yapılacaktır. (Bir adayın başarılı sayılması için, sözlü sınavdan 100 tam puan üzerinden en az 70 ve dengi alması gerekmektedir.)
2- DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI'NA İLİŞKİN KADROLAR - İMAM-HATİP
A - GÖREV TEŞKİLATI:
TAŞRAB - GÖREV YERİ:
İLAN METNİNDE YAZILAN İLLER.C - SINAV ŞEKLİ:
SÖZLÜ (MÜLAKAT) SINAVI YAPILIR.D - BAŞVURU YAPABİLECEK ADAYLARIN EĞİTİM DURUMU:
Adaylar, dört yıllık eğitim veren herhangi bir lisans programı,herhangi önlisans programı, ilahiyat lisans programı, ilahiyat önlisans programı ve İMAM HATİP LİSESİ mezunu olabilirler.E - SINAVA ÇAĞRILACAK ADAY SAYISI:
KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puanına göre atama yapılacak kadro sayısının 3 KATI kadar aday sözlü sınava katılabilecektir.F - ÖZEL ŞARTLARI:
Adayların, başvuru yapabilmek için KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puanları en az 60 olmalıdır. Adaylar en az imam hatip lisesi mezunu olmalıdır. Adaylar imam-hatip için yeterliliğe sahip olduğunu belgelendirmelidir.G - BAŞARI PUANI:
Mülakattan alınan puana göre atama yapılacaktır. Mülakatta en yüksek puan alan adaydan, atama yapılması düşünülen kişi sayısına kadar listelenerek başarı sıralamasına göre atama yapılacaktır. (Bir adayın başarılı sayılması için, sözlü sınavdan 100 tam puan üzerinden en az 70 ve dengi alması gerekmektedir.)
3- DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI'NA İLİŞKİN KADROLAR - MÜEZZİN-KAYYIM
A - GÖREV TEŞKİLATI:
TAŞRAB - GÖREV YERİ:
İLAN METNİNDE YAZILAN İLLER.C - SINAV ŞEKLİ:
SÖZLÜ (MÜLAKAT) SINAVI YAPILIR.D - BAŞVURU YAPABİLECEK ADAYLARIN EĞİTİM DURUMU:
Adaylar, lise/dengi ve İMAM HATİP LİSESİ mezunu olabilirler.E - SINAVA ÇAĞRILACAK ADAY SAYISI:
KPSSP94 puanına göre atama yapılacak kadro sayısının 3 KATI kadar aday sözlü sınava katılabilecektir.F - ÖZEL ŞARTLARI:
Adayların, başvuru yapabilmek için KPSSP94 puanları en az 60 olmalıdır. Adaylar en az imam hatip lisesi veya lise/dengi mezunu olmalıdır. Adaylar müezzin-kayyım için yeterliliğe sahip olduğunu belgelendirmelidir.G - BAŞARI PUANI:
Mülakattan alınan puana göre atama yapılacaktır. Mülakatta en yüksek puan alan adaydan, atama yapılması düşünülen kişi sayısına kadar listelenerek başarı sıralamasına göre atama yapılacaktır. (Bir adayın başarılı sayılması için, sözlü sınavdan 100 tam puan üzerinden en az 70 ve dengi alması gerekmektedir.)NOT: Gerek KPSSP122, gerekse KPSSP94 puanları ile açıktan yapılan alımlar dışında, İmam Hatip Lisesi mezunları içerisinden herhangi bir kadro ile Diyanet İşleri Başkanlığına atananlar içerisinden de kurum içi naklen atama ile başka kadrolara atamalar yapılmaktadır. Bu atamalarda yer alan şartları, sınavlar açıldıkça sitemizden takip edebilirsiniz ve sorularınızı bu başlık altında sorabilirsiniz.
-
-
Merhaba arkadaşlar. Ortaöğretim kpss sınavı için kaynak konusunda kararsızım sizce hangi yayın kullanmalıyım?
-
Hayırlı uğurlu olsun ilan, kimler başvurmayı düşünüyor?
İstanbul iki bin bekçi alımı ilanı metni. -
Tercihini Yap ekibi olarak 20 Kasım 2016 tarihinde sonlanan sınav sürecinden daha önemli bir alan olan işe yerleşme sürecinde elimizden geldiğince size destek olmak için buradayız.
KPSS Lise, Ortaöğretim Tercihleri, Yerleştirme Süreci
Bu süreç merkezi alım ve mülakatla girilen kurumlar olmak üzere ikiye ayrılıyor. Merkezi alım ÖSYM’nin sene içerisinde kendi merkezine bağlı olarak yaptığı alımlardan oluşmaktadır. Mülakatla girebileceğiniz kurumlar bölümü ise geniş bir yelpazede karşımıza çıkıyor. Kurumların kendi elemanlarını almak için kendi sınavlarını düzenlemesi veya taban puan şartı koyup mülakat ile eleman alması biçiminde işleyen bir süreç.
KPSS Lise, Ortaöğretim Meslekleri, İş Alanları
Gardiyanlık veya zabit katipliği en yaygın bilinen mülakatla alım yapılan meslekler arasında. Yine merkezi alım konusu kurumlar üzerinden ÖSYM’nin inisiyatifine bağlı bir konu. Yeterli puanın yanı sıra kılavuzda var olacak olan şartları yerine getirmeniz de gerekebilir. Bu konu oldukça geniş olduğundan forumumuzda açılan başlıkları takip ederek ve bu başlıklarda sorular sorarak bilgi alabilirsiniz.
Forum Rehber Olmaya Çalışacaktır
Yukarıda da dediğimiz gibi biz forumumuzda size, sizden gelen sorulara yardımcı olmaya çalışacağız. 3 milyon 500 bin kişinin girdiği bir sınav sonucunda birçok bilinmezin oluşabileceği ve alacağınız puanı etkili kullanamayacağınız öngörülebilir. Doğru bilgiye sahip olmak ve doğru tercihler yapabilmek geleceğinizi inşa etme sürecinde oldukça önemlidir. Her şey hak ettiğiniz gibi olsun.
-
Bekçi adaylarında en az 167 cm boyunda olmak ve beden kitle endeksi 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olmak şartı aranmaktadır.
Ayrıca Sağlık Bakanlığı http://beslenme.gov.tr/index.php?lang=tr&page=54 adresinde beden kitle endeksi hesaplanabilmektedir. (Örn: Boyu 1,75 cm kilosu 75 kg olan adayın beden kitle endeksi hesaplaması (kilo / boy x boy) 75 / (1,75 x 1,75)= 24,48 olarak hesaplanmaktadır)
Başvurular 16/02/2017 – 25/02/2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
Bekçi adayları, istenilen evraklar ile birlikte başvuru esnasında temin edecekleri yada ekte bulunan dilekçeleri imzalamak sureti ile İlçe Emniyet Müdürlüklerine şahsen yapacaktır.ADALAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 6
2 ARNAVUTKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 15
3 ATAŞEHİR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 17
4 AVCILAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 10
5 BAĞCILAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 25
6 BAHÇELİEVLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 15
7 BAKIRKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 20
8 BAŞAKŞEHİR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 10
9 BAYRAMPAŞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 20
10 BEŞİKTAŞ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 20
11 BEYKOZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 20
12 BEYLİKDÜZÜ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 9
13 BEYOĞLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 35
14 BÜYÜKÇEKMECE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 20
15 ÇATALCA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 4
16 ÇEKMEKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 10
17 ESENLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 20
18 ESENYURT İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 35
19 EYÜP İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 22
20 FATİH İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 35
21 GAZİOSMANPAŞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 15
22 GÜNGÖREN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 20
23 KADIKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 19
24 KAĞITHANE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 19
25 KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 18
26 KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 23
27 MALTEPE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 15
28 PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 23
29 SANCAKTEPE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 14
30 SARIYER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 22
31 SİLİVRİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 7
32 SULTANBEYLİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 15
33 SULTANGAZİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 18
34 ŞİLE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 4
35 ŞİŞLİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 25
36 TUZLA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 10
37 ÜMRANİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 25
38 ÜSKÜDAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 25
39 ZEYTİNBURNU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 15ALIM İLANI ve ŞARTLARININ DUYURULMASI 08/02/2017 - 25/02/2017
BAŞVURU DİLEKÇELERİNİN ALINMASI 16/02/2017 - 25/02/2017 (09:00-16:30 saatleri arasında) -
Tercihini Yap Hakkında : Yaklaşık 5 ay önce kurduğumuz sitemizde insanların kamu ve özel sektör mesleklerine yönelirken doğru tercihte bulunmaları, mesleklerle ilgili bilgi sahibi olmadan çalışma hayatına başlamamaları ve mesleklerle ilgili ön başvuru sırasında karşılaştıkları sorunları gidermek adına çalışmalar yapıyoruz. Aşağıda yer alan link üzerinden, işkur'da yer alan mesleklerle ilgili başvuru sırasında karşılaştığınız şeyleri bize sorabilirsiniz.
Unutmadan, her şeye ve herkese rağmen Tercihini Yap!'mak senin elinde.
-
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 Memur Alacak…Gümrük ve Ticaret Bakanlığına İlk Defa Yapılacak Atamalar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca aşağıda sınıfı, genel ve özel şartları, atanacak görev yerleri ile sayıları belirtilen kadrolara sözlü sınav sonrası açıktan atama yapılacaktır.
Başvuru Tarihi : 01.02.2017 – 10.02.2017
Sözlü Sınav Tarihleri : 24.04.2017-28.04.2017
Sözlü sınava girmek isteyenlerin; Bakanlığımızın kurumsal internet sitesinde (www.gtb.gov.tr) yer alan iş talep formunu elektronik ortamda doldurarak müracaat etmeleri, elektronik ortamda yapılan başvuruda adayların bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak girmeleri gerekmektedir. Başvuru onaylandıktan sonra gerek aday tarafından gerekse Bakanlıkça herhangi bir değişiklik yapılması mümkün değildir. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. 2016 yılı KPSS puanı ile merkezi yerleştirme sonucu B grubuna ait herhangi bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adaylar (Ataması yapılanlar veya yerleştirildiği halde ilgili kuruma başvurmayanlar) başvuramazlar. Söz konusu adayların atamaları yapılmayacaktır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 Memur Alacak
Sözlü sınava, KPSS başarı sırasına göre atama yapılacak kadro sayısının üç katı aday çağırılacaktır. Son sıradaki adayla aynı puana sahip olan birden fazla aday bulunması halinde, bu adayların tümü sözlü sınava çağrılacaktır.
Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ad ve soyadları ile sınav yerleri, sözlü sınav tarihinden en az on gün önce Bakanlık kurumsal internet sitesinde ilan edilmek suretiyle duyurulacaktır. Ayrıca adaylara yazılı bildirimde bulunulmayacaktır.
Sözlü Sınavda başarılı olan adayların adı, soyadı, atanacağı unvan ve aday numaralarının yer aldığı listeler, Bakanlık kurumsal internet sitesinde ilân Ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.
Sözlü sınavı kazananlardan başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacak; atamaları yapılmış ise iptal edilecek, bu kişiler bundan sonra açılacak olan sınavlara katılamayacak ve haklarında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu şekilde Bakanlığı yanıltanlar kamu görevlisi ise, ayrıca durumları çalıştıkları kurumlara da bildirilecektir.
Sözlü sınava adaylar “fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport )” girebileceklerdir.
Sözlü sınavda adayın; “kavrama, muhakeme ve ifade yeteneği; liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu; özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı; bilgi düzeyi, genel yeteneği ve genel kültürü; bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı” yüz tam puan üzerinden değerlendirilecektir. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 Memur Alacak
Sözlü sınavda en az 70 puan alanlar başarılı sayılacak ve adayların başarı puanı, KPSS puanı ile sözlü puanının aritmetik ortalaması alınarak hesaplanacaktır.
Başarı puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle, atama yapılacak olan kadro sayısını geçmeyecek kadar asil aday
Adayların başarı puanının eşit olması halinde; KPSS puanı yüksek olana, bunun eşit olması halinde aynı puanı alan adaylar arasından diploma tarihi itibariyle önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde de yaşı büyük olan adaya öncelik
Sınavı kazanan adayların atamaları, istenilen belgelerin ilan edilecek olan son teslim tarihini takip eden otuz gün içerisinde bilgisayar ortamında kura usulü ile yapılacaktır. Atamalara ilişkin liste Bakanlık kurumsal internet sitesinde ilân edilecektir. Ayrıca ilgililere yazılı tebligat yapılacaktır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 Memur Alacak
Başvuruda bulunacakların aşağıda belirtilen genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir:
BAŞVURU İÇİN GEREKEN ŞARTLAR
1-GeneI Şartlar:
-657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.
-Lisans mezunları için 2016 yılı KPSSP3, ön lisans mezunları için 2016 yılı KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2016 yılı KPSSP94 puan türlerinden 70 ve üzeri puan almış olmak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 Memur Alacak
2-Özel Şartlar:
SIRA NO UNVAN TEŞKİLAT ARANACAK ŞARTLAR PUAN TÜRÜ KADRO ADEDİ SINIF DERECE ATAMA YAPILACAK İLLER
1
Satış Memuru
Döner Sermaye
Pazarlama (Elektronik Ticaret, E-Ticaret, İnternet ile Pazarlama, Pazarlama, Pazarlama ve Satış, Piyasa Araştırmaları ve Pazarlama, Satış Yönetimi, Satış ve Reklam Yönetimi, Tarımsal Pazarlama, Tarım İşletmeciliği ve Pazarlama, Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık, Reklamcılık Yönetimi, Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi( Mağaza İşletmeciliği, Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi, Perakendecilik ve Mağaza Yönetimi) ön lisans programlarının birinden mezun olmak. (Üniversitelerin 4 yıllık öğrenim sürelerinin ilk dört yarıyılını tamamlayarak alınan ön lisans diplomaları meslek belirtmemekte olup meslek yüksekokulları bünyesinde yer alan programlar ile denk sayılmadığından bu durumda olanların başvuruları kabul edilmeyecektir)
KPSSP93
9
GİH
7,8
Ankara, Edirne, İstanbul, İzmir, Van, Ağrı Malatya, Gaziantep, Hatay
2
Anbar Memuru
Döner Sermaye
Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi (Mağaza İşletmeciliği, Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi, Perakendecilik ve Mağaza Yönetimi), İşletme Yönetimi (Genel İşletme, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, Orta Kademe Yöneticilik/Yöneticiliği, İşletme Organizasyonu ve Çiftlik Yönetimi, Tarım İşletmeciliği, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, İş İdaresi, Ticaret ve Yönetim, Endüstriyel Yönetim, İşletme Yönetimi), Dış Ticaret (Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret Yönetimi, Dış Ticaret ve Avrupa Birliği, Gümrük İşleri, Gümrük İşletme, İthalat-İhracat), Lojistik (Kargo, Lojistik, Lojistik Yönetimi, Kargo Hizmetleri, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Taşımacılık Yönetimi, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik) ön lisans programlarının birinden mezun olmak. (Üniversitelerin 4 yıllık öğrenim sürelerinin ilk dört yarıyılını tamamlayarak alınan ön lisans diplomaları meslek belirtmemekte olup meslek yüksekokulları bünyesinde yer alan programlar ile denk sayılmadığından bu durumda olanların başvuruları kabul edilmeyecektir)
“Anbar Memuru kadrosuna atanacakların sözlü sınavda başarılı sayılabilmeleri için anbarda uygulama yaptırılacaktır.”KPSSP93
19
GİH
8,9
Ağrı, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, Hatay, İzmir, İstanbul, Kocaeli, Mersin Malatya, Samsun, Şırnak, Trabzon, Van, Zonguldak
3
Veznedar
Döner Sermaye
Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası (Borsa ve Finans, Para ve Sermaye Yönetimi, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası, Finans, Finans ve Muhasebe, Emtia Borsası, Sermaye Piyasası ve Borsa, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları), Maliye ön lisans programlarının birinden mezun olmak. (Üniversitelerin 4 yıllık öğrenim sürelerinin ilk dört yarıyılını tamamlayarak alınan ön lisans diplomaları meslek belirtmemekte olup meslek yüksekokulları bünyesinde yer alan programlar ile denk sayılmadığından bu durumda olanların başvuruları kabul edilmeyecektir)
KPSSP93
15
GİH
10
Ağrı, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Şırnak, Trabzon, Van, Zonguldak
4
Koruma ve Güvelik Görevlisi
Döner Sermaye
Meslek Yüksekokullarının Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik önlisans programlarının birinden mezun olmak. Tam teşekküllü Devlet hastanesinden “Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir” ibareli, 10/6/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 18. Maddesinde belirtilen:” Psikiyatri: Psikiyatrik bir hastalık veya kişilik bozukluğu (Psikopati); alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olmamak.
– Nöroloji: Özel güvenlik hizmetini yerine getirmesine engel teşkil edebilecek nörolojik rahatsızlığı olmamak.– Göz: Körlük veya gece körlüğü olmamak.
– Kulak Burun Boğaz (KBB): Koruma ve güvenlik hizmetini yapmasını engel teşkil edebilecek işitme kaybı olmamak.” şartlarını taşıdığına dair sağlı kurulu raporu almak,
(Söz konusu rapor sözlü sınavda başarılı olanlardan atama öncesi istenecektir. Raporu ibraz edemeyenlerin kurumumuzca ataması yapılmayacaktır.)
KPSSP93
10
GİH
9
Diyarbakır, İzmir, Kocaeli, Van
5
Mühendis
Merkez
Fakültelerin “Makine Mühendisliği” bölümünden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının bölümlerinden mezun olmak. Adayların, söz konusu bölüme denk sayılan bir bölümden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini başvuru esnasında jpeg formatında taratarak iş talep formuna eklemeleri gerekmektedir.
KPSSP3
1
TH
5
Ankara
6
Mühendis
Merkez
Fakültelerin “İnşaat Mühendisliği” bölümünden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının bölümlerinden mezun olmak. Adayların, söz konusu bölüme denk sayılan bir bölümden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini başvuru esnasında jpeg formatında taratarak iş talep formuna eklemeleri gerekmektedir.
KPSSP3
2
TH
5
Ankara
7
Mühendis
Merkez
Fakültelerin “Elektrik Mühendisliği” bölümünden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının bölümlerinden mezun olmak. Adayların, söz konusu bölüme denk sayılan bir bölümden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini başvuru esnasında jpeg formatında taratarak iş talep formuna eklemeleri gerekmektedir.
KPSSP3
1
TH
5
Ankara
8
Mühendis
Merkez
Fakültelerin “Harita Mühendisliği” bölümünden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının bölümlerinden mezun olmak. Adayların, söz konusu bölüme denk sayılan bir bölümden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini başvuru esnasında jpeg formatında taratarak iş talep formuna eklemeleri gerekmektedir.
KPSSP3
1
TH
5
Ankara
9
Tekniker
Merkez
Meslek Yüksek Okullarının İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi programlarının birinden mezun olmak.
KPSSP931
TH
7
Ankara
10
Kimyager
Taşra
1-Fakültelerin ‘’Kimya’’ bölümünden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden mezun olmak. Adayların, söz konusu bölümlere denk sayılan bir bölümden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini başvuru esnasında jpeg formatında taratarak iş talep formuna eklemeleri gerekmektedir. 2-Sözlü Sınava son başvuru tarihi itibariyle beş yıl içerisinde girmiş olduğu yabancı dil sınavından (YDS) en az (D) düzeyinde veya buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan sınavlardan geçerlilik süresi sona ermemiş puan aldığını bir yabancı dil seviye belgesi ile belgelemek. Adayların, söz konusu yabancı dil sınavlarına denk sayılan uluslararası geçerliliği bulunan bir sınavdan puanları olması halinde söz konusu belgeyi başvuru esnasında jpeg formatında taratarak iş talep formuna eklemeleri gerekmektedir.
KPSSP3
6
TH
5,6
İstanbul, Kocaeli, İzmir, Mersin, İzmir
11
Şoför
Döner Sermaye
1- Lise mezunu olmak,
2- (E) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,“Şoför kadrosuna atanacaklar için bu kadronun gerektirdiği mesleki bilgi, araç başında ve kullanma becerisi de ölçülmek suretiyle uygulamalı olarak yapılacaktır.”
KPSS94
6
GİH
10
Gaziantep, Trabzon, Van Malatya, Diyarbakır, Edirne
12
Şoför
Merkez
1- Lise mezunu olmak,
2- (E) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,“Şoför kadrosuna atanacaklar için bu kadronun gerektirdiği mesleki bilgi, araç başında ve kullanma becerisi de ölçülmek suretiyle uygulamalı olarak yapılacaktır.”
KPSS94
5
GİH
10
Ankara
-
Teiaş tarafından yapılan açıklamaya göre daimi olarak çalıştırılacak 111 Teknisyen alımı yapılacaktır. Adaylar ilgili duyuruya aşağıdan ulaşabilir.
Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 98 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik – Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü – Yüksek Gerilim Sistemleri – Endüstriyel Bakım Onarım mezunu) ve 13 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik -Haberleşme Sistemleri – Otomasyon Sistemleri mezunu) olmak üzere toplam 111 Teknisyen alınacaktır.
Tercihini Yap Hakkında: Yaklaşık 5 ay önce kurduğumuz sitemizde insanların kamu ve özel sektör mesleklerine yönelirken doğru tercihte bulunmaları, mesleklerle ilgili bilgi sahibi olmadan çalışma hayatına başlamamaları ve mesleklerle ilgili ön başvuru sırasında karşılaştıkları sorunları gidermek adına çalışmalar yapıyoruz. Aşağıda yer alan link üzerinden, işkur'da yer alan mesleklerle ilgili başvuru sırasında karşılaştığınız şeyleri bize sorabilirsiniz.
Unutmadan, her şeye ve herkese rağmen Tercihini Yap!'mak senin elinde.
-
et ve süt kurumu hakkında neler söylersiniz. maaş,sosyal olanaklar vs.
-
110010001 Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sekreter Bolu 1 87.466 87.466 191520003 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Şoför Kars 1 90.174 90.174 191520001 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Şoför Rize 2 94.395 95.440 191520005 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Hizmetli Ardahan 1 96.470 96.470 110080001 Aksaray Üniversitesi Teknisyen Aksaray 1 91.943 91.943 110100001 Anadolu Üniversitesi Şoför Eskişehir 1 93.662 93.662 110140001 Atatürk Üniversitesi Şoför Erzurum 2 93.379 94.804 110140003 Atatürk Üniversitesi Memur Erzurum 4 98.304 99.529 191410001 Avrupa Birliği Bakanlığı Kaloriferci Ankara 1 93.021 93.021 110150001 Balıkesir Üniversitesi Sağlık Teknisyeni Balıkesir 2 88.105 89.799 110180001 Bayburt Üniversitesi Teknisyen Bayburt 1 85.264 85.264 110180003 Bayburt Üniversitesi Şoför Bayburt 2 90.756 92.263 190070001 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Aşçı Ankara 1 92.279 92.279 110290001 Çukurova Üniversitesi Sağlık Teknisyeni Adana 1 95.563 95.563 191080001 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Adıyaman 1 93.675 93.675 191080003 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Ağrı 2 91.421 91.902 191080037 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Ağrı 1 92.561 92.561 191080055 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Ağrı 1 85.570 85.570 191080051 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Ankara 1 89.233 89.233 191080005 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Balıkesir 1 95.384 95.384 191080039 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Bingöl 1 93.091 93.091 191080009 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Diyarbakır 1 92.283 92.283 191080041 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Diyarbakır 1 94.417 94.417 191080011 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Elazığ 1 93.486 93.486 191080043 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Erzincan 1 88.713 88.713 191080035 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Erzurum 2 92.467 92.759 191080013 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Hakkari 2 90.490 90.877 191080045 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Hakkari 1 86.450 86.450 191080057 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Hakkari 1 87.216 87.216 191080059 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Hatay 1 90.750 90.750 191080029 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen İstanbul 3 93.015 93.522 191080033 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen İzmir 1 96.188 96.188 191080017 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Kars 1 91.679 91.679 191080047 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Kars 1 87.349 87.349 191080061 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Kars 1 89.932 89.932 191080049 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Mardin 1 86.650 86.650 191080031 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Muğla 1 95.424 95.424 191080019 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Ordu 1 93.710 93.710 191080021 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Samsun 1 96.732 96.732 191080023 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Siirt 2 91.433 92.849 191080053 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Trabzon 1 89.980 89.980 191080025 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Şanlıurfa 2 93.158 93.410 191080007 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Batman 2 91.747 92.866 191080027 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Şırnak 3 90.847 91.340 191080063 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Şırnak 1 88.427 88.427 191080015 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Iğdır 2 92.037 93.000 190090001 Dışişleri Bakanlığı Teknisyen Ankara 2 92.868 96.017 190090003 Dışişleri Bakanlığı Teknisyen Ankara 1 85.181 85.181 190090005 Dışişleri Bakanlığı Şoför Ankara 2 91.973 92.350 191420001 Ekonomi Bakanlığı Teknisyen Ankara 2 84.855 88.546
-
Zabıta Alımı Hakkında
Öncelikle zabıta alımı kpss lisans , ön lisans , orta öğretim olmak üzere 3 sınavdan da yapılmaktadır . Belediyeler bünyesinde çalışan zabıtalar devlet memuru statüsündedir .
Zabıta Görevleri Nelerdir ?
Zabıtanın en temel görevi kamu sağlığının bozulmasını engellemektir . Bunu denetim görevini eksiksiz yerine getirerek başarır. Esnafların dükkan ve pazar tezgahlarının denetimi , belediye mesclis toplantılarına intikal gibi vazifeleri de vardır.
Diğer vazifeleri ve daha ayıntılı görev tanımı için 11 nisan 2007 tarihinde yayınlanan Belediye zabıta yönetmeliğine göz atılabilir .
Zabıta Maaşı Ne Kadar ?
Zabıta memurlarının temel maaşı 2017 yılı için 2.371.19 TL (yeni başlayan ) olarak belirlenmiştir. Zabıta memurları mesai ücreti , çocuk tazminatı ve sosyal denge tazminatı adı altında ek ödemeler alabilmektedir.
zabıta fazla mesai ücretleri
10.000’e kadar olanlar için 230 TL,
liste madde10.000’den 50.000’e kadar olanlar için 247 TL ,
liste madde50.000’den 100.000’e kadar olanlar için 274 TL,
liste madde100.000’den 250.000’e kadar olanlar için 309 TL,
liste madde 250.000’den 1.000.000’a kadar olanlar için 368 TL,
liste madde 1.000.000’den fazla olanlar için 428 TL,
liste madde Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri dışındaki diğer büyükşehirlerin belediye sınırları içerisindekiler için 428 TL,
liste maddeAnkara, İstanbul ve İzmir büyükşehirler belediye sınırları içerisindekiler için 569 Türk Lirasını, geçemez.
Yukarda anlatıldığı üzere zabıta ek çalışma ücretleri belediye nüfusuna göre belirlenmektedir.
Zabıta Alım Yöntemi
Zabıta almak isteyen belediye ilana çıkar , kpss p3 , p93 , p 94 puanıyla başvuru yapanları sıralayıp mülakata çağırır ve yapılacak eleme sonuncunda atamaları yapılır . Şu konuyu belirtmekte fayda var zabıta tayinleri çok sıkıntılıdır . bir belediyeden diğer belediyeye geçmek neredeyse imkansızdır.
-
Arkadaşlar dalı yok sıralamasına baktığımda 270. sırada gorunuyorum merkezi alımlarda şansım var mı sizce bu alımlarda memurluk yok neredeyse sadece Erzurum var o da daha yüksek puanla kapatır diye düşünüyorum sizce şansım olur mu merkezi atamalarda ya da başka bir şeye mı yonelmeliyim ?
-
KPSS 2016/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlara Yerleştirme:
Devlet Personel Başkanlığınca kamu kurum ve kuruluşlarından alınan talepler doğrultusunda hazırlanan KPSS-2016/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme için tercih kılavuzu ve bilgileri ÖSYM tarafından bir kaç gün içerisinde yayımlanacak.
Bir kamu kurum ve kuruluşuna farklı pozisyonlarda personel olarak atanmak isteyen ve KPSSP94 puanı hesaplanan 3.287.124 Ortaöğretim Mezunu adayın merakla beklediği kılavuzlar ÖSYM tarafından yayımlanacak. 2016/2 Tercih Kılavuzu yayımlandığı ve kadrolar öğrenildiği andan itibaren adaylar 21 Aralık – 30 Aralık tarihleri arasında tercihlerini kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak aday işlemleri sayfasından yapabilecek.
Tercihini Yap! ailesi olarak, tercih sürecinde aklınıza takılan soruları cevaplamak için forumda bu başlığı açıyoruz. Bu başlık altında bize danışan her adayın doğru tercihi yapması adına sorulan her soruya cevap vermeye çalışacağız. Tercih döneminde hepinize kolaylıklar diler, hakkınızda hayırlısı olmasını temenni ederiz.
-
Merhaba, Erzurum Atatürk Üni. memur 2001 taban puan kaç olur
-
Re: [KPSS Lise](Ortaöğretim 2016 Tercih)
Ortaogretim hemşirelik mezunuyum 78.5 puanla anabilirmiyim sizce
KPSS Lise, Ortaöğretim 2016 Tercih, Merkezi Alımları, Atamaları
-
Tercihini Yap ekibi olarak 20 Kasım 2016 tarihinde sonlanan sınav sürecinden daha önemli bir alan olan işe yerleşme sürecinde elimizden geldiğince size destek olmak için buradayız.
KPSS Lise, Ortaöğretim Tercihleri, Yerleştirme Süreci
Bu süreç merkezi alım ve mülakatla girilen kurumlar olmak üzere ikiye ayrılıyor. Merkezi alım ÖSYM’nin sene içerisinde kendi merkezine bağlı olarak yaptığı alımlardan oluşmaktadır. Mülakatla girebileceğiniz kurumlar bölümü ise geniş bir yelpazede karşımıza çıkıyor. Kurumların kendi elemanlarını almak için kendi sınavlarını düzenlemesi veya taban puan şartı koyup mülakat ile eleman alması biçiminde işleyen bir süreç.
KPSS Lise, Ortaöğretim Meslekleri, İş Alanları
Gardiyanlık veya zabit katipliği en yaygın bilinen mülakatla alım yapılan meslekler arasında. Yine merkezi alım konusu kurumlar üzerinden ÖSYM’nin inisiyatifine bağlı bir konu. Yeterli puanın yanı sıra kılavuzda var olacak olan şartları yerine getirmeniz de gerekebilir. Bu konu oldukça geniş olduğundan forumumuzda açılan başlıkları takip ederek ve bu başlıklarda sorular sorarak bilgi alabilirsiniz.
Forum Rehber Olmaya Çalışacaktır
Yukarıda da dediğimiz gibi biz forumumuzda size, sizden gelen sorulara yardımcı olmaya çalışacağız. 3 milyon 500 bin kişinin girdiği bir sınav sonucunda birçok bilinmezin oluşabileceği ve alacağınız puanı etkili kullanamayacağınız öngörülebilir. Doğru bilgiye sahip olmak ve doğru tercihler yapabilmek geleceğinizi inşa etme sürecinde oldukça önemlidir. Her şey hak ettiğiniz gibi olsun.
-
Mülakatla alımları takip etmek oldukça önemli bir konu. Ben bundan 6 yıl önce yapılan sınavda bu konudaki yetersiz bilgim sebebiyle aşağıda göreceğiniz puanı hiç bir şekilde değerlendiremedim.
-
Hocam kardeşim düz lise çıkışlı 92,3 puan aldı, ilk alımda şansı nedir? Yardımcı olur musunuz?
-
@Olumsuz-Dışlama ilk alımda memur olarak atanması çok zor görünüyor. Şoför ve kaloriferci gibi kadrolara girme ihtimali var. Tercihini yapsın ama 2. alımda memur olma şansı çok daha yüksek görünüyor. Meslek lisesi çıkışlı olsaydı kurum seçsin diyebilirdik ama bu haliyle son alımlarda memurluk zor gözüküyor.
-
@Olumsuz-Dışlama Dostum bu açılacak kadro sayısına ve aranılan şartlara göre değişecek. Hangi şehirleri tercih edebilecek durumda olduğunuz da etkili olacaktır. Kılavuz yayınlandıktan sonra belirlenen alım sayısına göre tekrar bakalım duruma. Çok düşük değil çok yüksek de değil maalesef merkezi alım için.
-
@Agor doğru haklısın kardeşim de son alımlardan yola çıkarak söyledim, tabi alım sayısına göre de değişir haklısın.
-
83 ile hiç şans yok mu diyelim o zaman?
-
@madamsmith. Merkezi alımda eğer başka bir belge, OSYM'nin istediği şartları yerine getirme durumu yoksa oldukça zor. Açıktan alımları takip edebilirsiniz.
-
Teşekkür ederim kendisi de şu an düz lise olmasının acısını yaşıyor, memur olmak istiyor epey emek verdi, teşekkürler cevaplarınız için, en azından ikinci alımda da olsa olur diyorsunuz. İlk alımda da kadrolar yayınlandığı vakit tekrar sorayım sizlere sağolun.
-
@Agor teşekkür ederim hocam
-
81,2 puanla inşaat teknolojisi bölümü mezununa ilk alımda bir şeyler gelir mi?
-
@Üç-Tarzı-Siyaset Eğer doğrudan bu bölüm mezunları için alım yapılmazsa çok zor dostum. Alımın bu bölüme özel olması halinde bile aynı zorluğu dile getirmekte fayda var.
-
@Üç-Tarzı-Siyaset bu bölümle birlikte aşağıdaki bölümler içinde alıma çıkılmış oluyor:
2051 Aşağıdaki ortaöğretim programlarından birinden mezun olmak.
1045 - Alt Yapı (İnşaat) Bölümü/Alt Yapı Bölümü
1767 - İnşaat Bölümü/İnşaat (Üst Yapı) Bölümü
1773 - Üst Yapı - İnşaat Bölümü/Üst Yapı Bölümü/İnşaat-Üst Yapı Bölümü
2309 - Restorasyon Bölümü
2776 - Yapı (Kagir-Ahşap) Bölümü/Yapı Bölümü/Yapıcılık Bölümü
2797 - Yapı Ressamlığı Bölümü
4312 - İnşaat Teknolojisi Bölümü
5413 - Ahşap Yapı (Doğramacılık) Bölümü
5415 - Ahşap Yapı (Dülgerlik) Bölümü
5567 - İnşaat Teknolojisi Alanı ve Dallarıhocam tamamen merkezi alımlarda bölüm bazlı alıma çıkılmasına bağlı, yukarıdaki bölümlerle birlikte bölüm sıralamanız kaç ais'te kontrol edebilirsiniz. Merkezi alımlarla birliktede yeniden değerlendirme yapalım.
-
2014 yılının ilk merkezi alımı olan 2014/2 alımında hemşirelik bölümü için 383 kişilik kadro açılmıştır. 4 yıllık fakülte mezunlarının çoğunda bu kadar kadro açılmadı. Taban puanlarda çok yüksek değil inanın atanma konusunda çoğu Lisans mezunundan daha şanslılar.
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı Hemşire Rize 8 kişi 84.562
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı Hemşire İstanbul 71 kişi 83.472
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı Hemşire İstanbul 32 kişi 83.877
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı Hemşire Ankara 38 kişi 85.301 -
Arkadaşlar bölümünüz ile aynı merkezi kod içerisinde yer alan bölümleri hesaba katarak sıralamanıza bakın. Sadece kendi bölümünüzden sıralamanıza bakarsanız bunun merkezi yerleştirmelerde mağduriyetini yaşarsınız. Hangi bölümler, hangi kod'a bağlı bunu sorabilirsiniz.
-
Hocam ben ticaret meslek lisesi Pazarlama ve parakende bölümü sigortacılık dalı mezunuyum 78 puan aldım yerleşme durumum nedir.2014 yılında bu bölümden kaç yerleştirme ve kaç kişi yerleşmiş birde bu bölüm kodumu nereden bulup tercihte Ona göre yapacağım cevaplarsaniz sevinirim.
-
@corumlu19 kardeşim birinci alımda 13 kişilik alıma başvuru yapma şansın olmuş onda da tamamı 2001 kodu tercih yapılan kurumlar yani herhangi bir ortaöğretim programından mezun olmak. Bunlarda en düşük 91,8 de kalmı.
İkinci alımda bölümüne özel 2 kişilik ve toplamda da 35 kadroya başvuru hakkın olmuş.
Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Memur Ankara 2 87.973 en düşük burası kapatmış, senin kendi bölümünden yaptığın için.Üçüncü alımda 22 kişilik alım yapılmış ve tamamı 3001 kodu ile yapılmış, 90'ların altına düşmemiş maalesef.
Dördüncü alımda 80 kişilik alım yapılmış ve tamamı 3001 kodu ile yapılmış ve puan olarak en düşük 88'de kalmış, bu hesapta aldığın puana biraz zor görünüyor. Açıktan alımları burada takip edelim kardeşim.
2079 Aşağıdaki ortaöğretim programlarından birinden mezun olmak.
6040 - Muhasebe ve Finansman - Muhasebe / Muhasebe ve Finansman Dalı (Dal kod: 103)
6042 - Pazarlama ve PerakendeBu kod üzerinden tercih yapacaksın @corumlu19
-
Hocam ben meslek çıkışlıyım Bölümüm Tesisat teknoloji ve iklimlendirme . 63 puan Aldm nerelere başwurabilirm yardımcı Olurmsnz ..?
-
Merhaba meslek lisesi çıkışlıyım elektrik bölümü mezunuyum 72 puan aldım. Yerleşme durumum nedir. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
-
@Za-Za 2015/2 alımlarında en düşük kapatan yerler hocam
2111 Aşağıdaki ortaöğretim programlarından birinden mezun olmak.
6053 - Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirmeBingöl Üniversitesi Teknisyen Bingöl 1 78.961
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Hakkari 1 79.841
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Teknisyen Iğdır 1 81.553
Gelir İdaresi Başkanlığı Teknisyen Ankara 5 78.531
Sağlık Bakanlığı Teknisyen Ankara 3 79.720