Ysk personel alımı 2018
-
@frknsmskk mülakata giren var ama paylaşmıyor kimse soruları
-
Alıntı 1:
Mulakatta cok zorlamiyorlar genel kültür ve tarih soruları için zarf çekiyorsunuz. Herkesin bılebilecegi sorular.mesleki bilgi olarak ysk ile ilgili akillarina ne gelirse soruyorlar . Tahminim 1725 kisiden en az 240-250kişi mülakata dahi girmeyecek. Benim girdigim gün sabah grubnda 6kisi gelmemişti! Basvuru bedava diye hemde internetten evraksiz bir şekilde halloluyor diye egosunu tatmin etmek steyen başvurmuşAlıntı 2:
Giriste kendinizi tanitiyosunuz sonra ise zarf seciyosunuz. Zarfta uc soru var. Tarih, mesleki bilgi ve genel kultur sorusu oluyo. Uc uyenin her biri zarftan cikan sorulardan birini soruyo cevapliyosunuz ve bitiyo mulakat. Bazi arkadaslar komisyonun cok zorladigini soyledi bazilari ise guler yuzlu oldugunu. Bence de guler yuzlulerdi ama ben yine de heyecanlandim:(( bu isi cok istedigim icin heyecanlandim sanirim. Umarim sonuc olumlu olur. Uzun bir bekleyisin yine basindayim. Insallah kazanirim:(( tum arkadaslara da basarilar:) -
@duryy Alıntı 2 Devamı: Tarihte sivas kongresi, genel kulturde de neil armstrongu sordular
-
Bir genel kültür sorusunda ben söyleyim: ülkemizde elektrik üretilen tek göl hangisi? Kovada cevabını vermiş giren arkadaş.
-
@hgrotius, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
elektrik üretilen tek göl
Tek bi göl yok bildiğim kadarıyla hocam. Hazar ve Tortum da olması lazım.
-
Mail geldi az önce. Mülakatlar durdurulmuş ve ileri bir tarihte devam edecekmiş. Tarihle ilgili açıklama da ileri tarihte yapılacakmış.
-
@duryy yeni moda
-
@aliveli Durduk yere biletler yanacak şimdi.
-
Böyle saçma iş mi olur ya 1 aydır mülakat için memleketime dönmedim.Şimdi 1 hafta kalan ertelendi mesajı bu kadar vizyonsuz iş yapılmaz pes.
-
@frknsmskk Ben kafadan 3 ayı attım şuan
-
pazartesi giriyorum mülakata daha hiçbirşeye çalışmadım inşallah zorlamazlar.
-
@frknsmskk 12sinde benimde. Mülakattan sonra biraz yazarsan güzel olur bizim içinde
-
Yazarım merak etmeyin.Bakalım inşallah güzel geçer hepimizin.
-
Bu da alınacak karar mı diye sorarlar adama. Sizin için personel.alımı olan şey bazıları için bir hayat kurma mücadelesi.
-
Mülakata giderken 3 tane güvenlik arşiv şeysi ve zabıt katipliği için tercih listesi ve kimlik götürüyoruz değil mi ? Benim bilmediğim başka bir şey var mı yoksa ( Kpss sonuç belgesi vs gibi)
-
Bugün 9 da girdim.
Bekleme salonunda çok kişi yoktu listede 66 kişi gözükmesine rağmen en az 20 kişi gelmemişti. Ben soyisim sıralamasında 26. Sıradaydım 14. Sırada girdim mülakata düşünün ne kadar kişi gelmemiş.
Zarf çektim. Soruları okumadan lise ve üniversite yi nerde okuduğumu nerde kaldığımı sordular.
İlk soru olağanüstü hal nedir ? Yarım yamalak heyecan olduğu için tam cevap veremedim ama tatmin oldular.
İkinci soru kadınlara seçme seçilme hakkı ne zaman verildi? Buna da tam emin değilim ama 1930 larda olduğunu biliyorum dedim.Tam 1930 muş
Don soru da 31 Mart 2015 te görev yerinde şehit edilen savcımız kimdir ? Bu soruda olayı biliyorum ama savcımızın ismi aklıma gelmedi hatta saldırıyı yapan teröristlerden 1 tanesi bizim üniversitede hukuk okuyordu dedim.
Komisyon başkanı soyismi vişne olabilir mi dedi.Yok egendim olsa aklımda kalırdı dedim.Peki kiraz olabilir mi dedi? Evet efendim Selim Kiraz dı dedim.
O zaman ilk isminide hatırlarsın dedi bende tam emin olmamala birlikte Ahmet diye aklımda kaldı dedim.Mehmetmiş
En son mülakatınız bitti hayırlı olsun dediler teşekkür edip çıktım.
-
Arkadaslar veri hazirlama kontrol isletmeni icin mulakata girecegim.Bildiginiz bir kitap var mi mulakata hazirlik icin
-
@halil3 ayrı bir kitaba ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Yapmanız gereken b kadro memur alımı mülakatlarında genel kültür, tarih ve vatandaşlık sorulur. Benzeri bir kurumun mülakat sorularını ( örneğin ptt, kyk, ikm) çalışıp girebilirsiniz.
-
@halil3 güncel konularla ilgili kaynaklara bakabilirsiniz hocam. Bir de tarih bilgilerinize yeniden göz gezdirin
-
@aliveli @Antimülakat tesekkurler