1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@ilanmılano aynen oyle. Bende bu yuzden direk ilana cikacaklarini dusunuyorum.
-
Kanun resmi gazetede yürürlüğe girince ilan hemen gelecek mi yoksa daha süreçleri var mı bu işin
-
@rootofallevil herşey hazır olabilir hocam sadece rg gazetede yayınlanması gerekiyodur diye düşünüyorum
-
Çok fazla önerge veriliyor ve konuşma yapılıyor muhtemelen bu geceye yetişmez bu kanun yarına kalır. Umarım sonradan hızlanırlar
-
- Madde de kabul edilip meclis çalışması bugün için sonlandı. Yarın 14.00 te devam edecekmis
-
@ilanmılano bugün kaçta başladılar, 8 maddeye kadar geldiler... Yarına da yetişmeyebilir. Hayırlısı...
-
@falanfilan çok önerge veriliyor muhaleftten kürsüde konuşuyorlar kanunla alakası yok konuşmaların ondan uzayıp gidiyor.
-
@bonus kabul edilmiyor zaten niye uğraşıyorlar bu kanunda geleceğimiz var o yüzden biraz tahammülsuzum
-
@falanfilan Bugün kacta basladi bilmiyorum ama yarin biter diye tahmin ediyorum. Umarım kadro ihdası maddelerinde bu alımların ne zaman olacağı sorulur
-
- maddeden görüşmelere devam ediliyor. Sn. Ağbal da mecliste umarım soru sorulur kendisine kadrolarla ilgili.
-
@ilanmılano tam olarak bu kısımlar bizi nasıl ilgilendiriyor hocam aydınlatır mısınız beni?
-
@ilanmılano saat 14'te başladı hocam. Şimdi 10. madde kabul edildi.
-
kaç madde bu kanun kaç haftadır süreç bi bitmedi arkadaş
-
@busus Tasarıdaki 21-25 arası maddeler kadro açısından bizi ilgilendiriyor hocam. Ona sıra gelene kadar takip ediyoruz bir şey kaçırmamak için. O maddeler görüşülürken bir vekilin ne zaman ilan gelecek diye sorması çok iyi bizim için.
Genel olarak Türk Vergi Sistemiyle ilgili önemli bir tasarı olduğu için bilgilenmek açısından da izlenebilir. -
@ua1905 Kadro ihdası son maddelerde geçiyor. Her madde için 2-3 tane önerge veriliyor, tartışılıyor, oylanıyor o yüzden uzuyor maalesef.
Şu an 12. madde görüşülüyor -
@rybczynski2 ozaman yarında gelmez
-
@busus Bilemiyorum hocam araya çok şey giriyor tasarıda 21. maddedeyiz ama komisyonun kabul ettiği metinde araya yeni maddeler de eklendiğinden 28. deyiz çok karışık her şey Ben ve takip eden diğer arkadaşlar yazarız buraya bugün sıra gelirse
-
@rybczynski2 Eyvallah reis Arzu Erdem görüşmelerde mi acaba sorsa sorsa o sorar twitterdan yazsak
-
Arkadaşlar bugün bir kaç milletvekilini etiketleyerek Kadro Ihdısasının geçtiği maddelerde Dguy, Vergi Müfettişi Yard ve GUY 'un ne zaman alınacağını sormaları için Twitter etkinli yapalım mı? Önemli olan alimin ne zaman olacağını öğrenmek.
-
@ua1905 Hocam meclisteydi saat 15.00 gibi konuşma falan yaptı ama şu an orada mı bilmiyorum. Biz bir kaç gündür geçen gün kadroyu soran vekile yazıyoruz favorilere ekleyip duruyor ama sorar mı bilmiyorum umarım bu bir işarettir