1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@rybczynski2 hocam o siteye kimse itibar etmez, yalan haber dışında bir şey yok.
-
Sayın Naci Ağbal tweetterdan kandil mesajı yayınlamış.İletinin altına sınav beklentilerimizi dile getirelim.Mutlaka okur diye düşünüyorum.Ayrıca kurum içi sınav isteyenler çok sayıda tweet atmışlar.
-
@burcuburcu Muhakkak hocam ama yinede altına bir kaç arkadaşımız çok güzel tepki gösterdi haberi okumak için açan illaki görecektir. Sayemizde almadığı etkileşimi aldı o ayrı.
-
https://www.tbmm.gov.tr/tbmm_tv.htm Sayın bakan konuşuyor hem ilan açısından hem de tasarıyı anlamak kendimizi güncellemek açısından müsait olan arkadaşlar izleyebilir.
-
@rybczynski2 bir çeşit pr çalışması.
-
Naci Ağbal meclis konuşmasında 2000 kişilik yeni personel alacağız, yasal düzenlemesini yapıyoruz dedi.
-
Bence bu 2000 kişi tek seferde alınacak sürekli 2000 rakamı dillendiriliyo.
-
Bakan bey mecliste konuşmasında '2000 yeni eleman alacağız' vurgusunu yine yaptı ve her zamanki gibi başka bir konuya geçti hemen. Bir cümle daha kursa her şey çözülecek de neyse iyi şeyler olacak inşallah arkadaşlar.
-
Vdk bünyesinde kurulacak yeni birime 2000 yeni eleman dedi.Bu güzel haber.En erken zamanda ilanı da gelir umarım.
-
Bu risk analiz merkezi 1000 vmy 1000 dguydan bağımsız bir şey mi anlayabilen var mı? Nisan-Mayıs gibi yeni vergi tasarısı gelecek TBMM tutanaklarında okumuştum onun içinde ilave risk analiz merkezi için personel falan mı olacak acaba
-
Parça parça alınmayacak gibi.Açıklamalar hep bu yönde.
-
Suan soru cevap kisminda bi vekil sordum bakan bey 1000 vmy alicaz dedi :)))
-
1000 tane de dguy alicagiz dedi. Soru soran vekile cok cok tesekur ederiz:))
-
Ama ne zmn alinacakk
-
Arkadaşlar bir vekil sordu sonunda kadrolar hakkında açıklama istedi ama tam zaman vermedi bakan yine video düşerse bulursam atacağım
-
@rybczynski2 dguy risk analiz merkezi icin vmy ise kdv inceleme grup baskanligi icin
-
Tek seferde mı arkadaşlar umutlanalim mı
-
Tasarı kanunlaştı. Bekleyiş somutlaşıyor, umutlanıyoruz. Hepimiz için hayırlara vesile olsun.
-
Peki ilan tek seferde mi gelir sizce yoksa parçalı şekilde mi alırlar
-
Tek seferde