1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@rootofallevil yeterlilikte istesin hocam 80 istesin ona da raziyim temelden saglam ingilizce olmayınca bir odtulu bogazicili gibi alanla birlikte ingilizce yürümüyor.
-
@ilanmılano aynı dertten muzdaribim ben de 50 den yukarı çıkaramadım şu yds yi
-
@paretowilfredo anladım hocam meclis konuşmasını tekrar tekrar dinledimde direk yeni alınacak 1.000 ler çok kesin söyledi orda görünce başka bir durum daha mı var diye sordum
-
@rootofallevil Kendimizi verip calissak halledilir ama ha bugun ha yarin ilan gelir alanı birakmayalim diye ingilizceye konsantre olamadim ki bi cok kisi de bu durumdadir. gerci yds isterse bu kadar aday bulabilecegini sanmiyorum.
-
@rootofallevil dguy daha önceki alımlarındada yds istemedi uzmanlıkta olur ingilizce işi muhtemelen yine
-
@kaimoğlan istatistiğe niye çalışalım ki istatistik mezunlarını ilanda belirtilecek sayı içinde ayrıca yazarlar şu puan türünden taban puan şu olacak şeklinde
Dguy ve guy için p48 den gireriz biz -
@maxmin Bendeki bilgi parçalanacağı yönünde alımın ama bu 1000'ler parçalanacak şeklinde benim düşüncem dostum. Yani zamana yayılarak bu 2000 kadro bizimdir inşallah diye düşünüyorum. İlk fasıllarda alınacak rakamlar netleşmeye başlıyor yavaş yavaş. Bunu netleştirince sizle paylaşacağım inşallah. Hatta bu arada GUY'u da tekrar yoklamış olacağım. Haftaya inşallah güzel haberler için koşturacağım Maliye Bakanlığı hususunda.
-
Bir de sayın bakanın 2020 yılına orta vadeli mali plana göre bu kdv iade incelemelerini neticelendireceğiz şeklinde bir açıklaması vardı, burada da konuşuldu o sözlerden hareketle acaba kısımlara ayırırlar mı ilanları ne dersiniz?
-
Sayın bakanın kürsü konuşması ;
''Burada, katma değer vergisi iade sürecini daha etkin hâle getirmek için Vergi Denetim Kurulu bünyesinde bir grup başkanlığı kuruyoruz, sadece bu KDV iade incelemeleriyle uğraşacak. 2.000 yeni eleman alıyoruz. Burada bir risk analiz merkezi kuracağız. Bazı haklı riskle ilgili endişeler var, ben de aynı konuyu bildiğim için burada, ileride yeni getirdiğimiz kolaylıkların suistimal edilmemesi noktasında da idarenin kapasitesinin artırılması gerekiyor. O konuda da hem yasal düzenlemeleri burada yapacağız hem de uygulamada gerçekten iade süreçleriyle ilgili çok daha risk analizine dayalı çalışmaları yürüteceğiz. ''Milletvekilinin sorusuna yanıtı;
''Burada yaptığımız düzenlemede 1000 adet Vergi Müfettiş Yardımcısı alacağız 1000 adette Devlet Gelir Uzmanı alacağız. Buradaki amacımız vergi denetim kurulu bünyesinde yeni kurduğumuz KDV İade Grup Başkanlıkları bünyesinde bu arkadaşları istihdam etmek ve bunları ileriye dönük hazırlamak. Diğer taraftan konuşmamda da ifade ettim yeni bir Risk Analiz Merkezi kuruyoruz. Özellikle yeni sistemde bu iktisadi faaliyetleri daha yakından düzenli bir şekilde risk analizlerine dayalı olarak takibi gerekiyor. Burada yaklaşık 1000 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı almak suretiyle bu arkadaşlara önümüzdeki dönemde (???) ekonometriden tutunda istatistik, iktisadi analizler, sektörel faaliyetlerin analizleri gibi bir çok konuda eğitim verip ileriye dönük olarak yetiştireceğiz.'' -
@rootofallevil inşallah öyle olur kardeşim temennimiz o yönde zaten
-
@rootofallevil Hocam 3'e bölünse bile sayılar güzel. 400 300 300 şeklinde gelse bile ilanlar bi çok kişi sevinecektir. Aslında en makulu 500 500 olması en azından ilk alımda elenen bi dahaki alım için de şansı olur. 1000 kişi alınırsa bir daha uzun süre bu kadrolara alım olmaz diye düşünüyorum. Tabi puanı sınırda olanlar için tek seferde alım olması daha makul
-
Dguy 1000 kisi Vmy 300 kisi yıllara göre tahmini alım
-
Arkadaşlar soruyu soran vekile teşekkür ederek bir geribildirim versek ? twitter adresi @dr_sozdemir
Salı günü tasarı oylanacak o zaman KPSS öncesi-sonrası gibi bir soru sordurabilirsek ve 10 aydır yaşadığımız mağduriyeti dile getirtsek çok iyi olur.Bir kaç gündür bu vekillere kadro ihdasının fotoğrafını atıp soruyoruz muhakkak burdan görerek sordu soruyu
-
Dostlar Kurum içi yükselme 4500 kadro meselesi ile alakalı haberimizi hazırladık. Sizler de gerekli desteği sağlarsanız bu kadroların oraya gidişini engelleriz. Buyrun haberimiz dostlar;
https://www.tercihiniyap.net/haber/gelir-uzman-yardimciliginda-kurum-ici-sinav-oyunu
-
@paretowilfredo bu tür haberler genelde vhki den veya şeflikten gelir uzmanlığına geçmiş en az 35 yıl hizmet süresi olan memurlardan çıkıyor gibi geldi bana
-
@rootofallevil Dostum bu kez mesele biraz daha ciddi. Şöyle ki, iyi organize olmuşlar.Ben daha evvel ciddiye almadım bunları az çok biliyorsunuz. Ama bu kez meclise gidilmiş, vekiller ayarlanmış, sitelere ödemeler yapılmış haberler yaptırılmış. Yani organize bir atak. Kademeyi bozmaz isek bir şey çıkaramazlar bence bu ataktan.
-
@paretowilfredo bu konuda sonunda duygulara tercüman bir yazı hocam içim soğudu bir nebze elinize sağlık
-
Haberi özellikle Sn. Bakanın son tweetinin altına kopyala yapıştır yapalım bir anda 2500 ileti olmuş twitin altına ziraat mezunları, kurumiçi, başka başka mezunlar dolmuş bir kişi 5 10 kere yazıyor biz de öyle yapalım
-
@rybczynski2 isteyen alıyor hocam tweeti attıktan kısa süre sonra ben burada arkadaşlara haber verdim ama yine çok ilgilenen olmadı.Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaslar belli olmaz bu zmanlarda Osym sınav tarihlerini güncelleyebilir takipte kalalim.Bu sürec 2013 dönemini andırdi bir an.Keske Sayin Naci Ağbalın konusmalrinı dinleme imkanim olsaydi bnimde.Yalnız Vdk 1000 hic inandırici gelmiyo.